Starity

Indul a magyar Walt Disney csatorna

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. augusztus 18. 21:24 #1
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
A Walt Disney Company ma bejelentette, hogy a Disney Csatornát, amely a világ vezetõ gyermek TV-csatornája, 2009. szeptember 19-én indítja el Magyarországon.

Disney Csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz majd meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket, lenyûgözõ program-összeállítást kínálva nekik. A csatorna mûsorát az élõ-szereplõs Hannah Montana sorozattal indítja, amelyben egy iskolás lány Miley Stewart (Miley Cyrus) él titkos kettõs életet, mint a híres világsztár Hannah Montana. A nemzetközi szenzáció, melyet elõször 2006 márciusában mutattak be, világszerte negyedévente 200 millió nézõt ér el.

A csatorna színes kínálatában már az indításkor szerepel a Disney vezetõ animációs sorozata a Phineas és Ferb illetve a "JONAS" a többszörös platina-lemezes Jonas Brothers szereplésével. Emellett a Disney Csatorna mûsorra tûz majd olyan eredeti filmeket is, mint a világszerte nagy sikert aratott High School Musical, a Rocktábor és a Princess Protection Programme.

A csatornán az óvodások számára naponta a Playhouse Disney mûsorblokk is bemutatásra kerül majd, olyan szórakoztató és tanító-nevelõ mûsorokkal, mint a Mickey Egér Játszótere és a Manny Mester.

Maciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet európai, közel-keleti és dél-afrikai ügyvezetõje a következõket mondta: "Programjaink világszerte lenyûgözik a gyerekeket és felnõtteket. Nagy örömömre szolgál, hogy mostantól a magyar nézõk is élvezhetik a Disney Csatorna egyedülálló animációs, élõ szereplõs és eredeti filmekbõl álló mûsorválasztékát."

2009. augusztus 18. 21:49 #2
Tasha
Tasha
új tag
Hozzászólás: 80
Csatolások: 7
Azonosító: 34744
Már alig várom! smileeee.gif
2009. augusztus 19. 15:18 #3
- törölt felhasználó -    
Princess Protection Programme-t, és a Hannah Montana 3. évadát nagyon várom, meg a Zac and Codyt is beer.gif Viszont a HSM-t, meg a Rocktábor-t már adták, szóval az ennyira nem izgat...
2009. augusztus 19. 17:51 #4
mézecske
mézecske
visszatérő vendég

Státusz*Miley fan.^^
Hozzászólás: 261
Csatolások: 3
Azonosító: 87330
én a Jonast várom már nagyoon.>.<
2009. augusztus 19. 18:18 #5
mileyrocks
mileyrocks
visszatérő vendég
Hozzászólás: 265
Csatolások: 0
Azonosító: 81542
én láttam már mindet,de azért örülök hogy lesz Disney Channel biggrin.gif thumbsup.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!