Sziasztok!
Ma reggel is nézegettem az sg.hu-n. És a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal topicba, az egyik felhasználó a saját oldalára (kamionfan.atw.hu), tett fel több kamiont, stb. Gondoltam, körülnézek az oldalán. Rákattintottam az egyik letöltési linkre, és bejelentett támadó webhelyet írt. Googleba rákeresve is, Az oldal káros lehet a számítógépe számára. Megnézem az sg-n levõ linket ie 8-ban is, ott nem írta hogy bejelentett támadó webhely. Viszont Eset Smart Security 4 jelzett: HTML/Iframe.C.Gen vírus, és fel se engedett rendesen az oldalra. Aztán elkezdtem utána olvasni. És 1 fórumon már több hónapja is írták, hogy a sztarsport.hu oldalon is ez van Eset-nél. Azt is néztem, firefoxba, bejelentett támadó webhely. IE 8-nál meg ugyanaz volt mint a másik oldalnál. Aztán amiket az Eset karanténba tett, azokat töröltem a géprõl. Körülbelül akkoriban szedett le a Counterspy frissítést. Gondolom volt újabb program verzió és azért, mert már pár hónapja le volt járva a 15 nap.Aztán megnézettem vele a gépet. Dél körül észrevettem hogy valami hiba lett a keresésnél, pedig már 5 óra is eltelt kb. De volt már jelzett találata. Csökkentett módba újraindítottam a vista-t. Counterspy találata keresés után: D:\windows\$NtServicePackUninstall$\taskmgr.exe
D:\windows\ServicePackFiles\i386\taskmgr.exe
D:\windows\system32\taskmgr.exe
G:\windows\system32\dllcache\taskmgr.exe
G:\windows\system32\taskmgr.exe
Ezek a 2 xp-men vannak, BehavesLike.Win32.Malware (v) trojan, 5-bõl 4-es veszélyességi szintûek. EZT írja róla, angolul. Eset szerint semmi probléma nem volt. Aztán este visszaállítottam karanténból ezeket, néztem virustotalon, 1 taskmgr.exe-t. Csak a sunbelt jelzi. + az xp norton ghost fájljaimból a fájl visszaállítása után megnéztem Counterspy programmal, jelzi. Ezért ez lehet hogy vakriasztás lesz, mert se spybot, se eset nem jelzi. Ha meg karanténba hagyom, akkor nem lesz az xp-men feladatkezelõ sajnos.
HTML/Iframe.C.Gen vírus, a 2 xp-n pedig BehavesLike.Win32.Malware (v)
2009. augusztus 15. 21:52
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
KhanZain
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.