Cast:
Joseph Fiennes
John Cho
Jack Davenport
Sonya Walger
Courtney B. Vance
Brian O'Byrne
Christine Woods
Zachary Knighton
Peyton List
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/05/19/200...-flash-forward/
Flash Forward (2009)
2009. augusztus 14. 21:40
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
1x01 Pilot
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. augusztus 25. 16:06
|
|
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline
|
Flash Forward Season 1 Cast Promos 
Az 5. képen nem Dominic Monaghan van??
wannascream
2009. augusztus 25. 16:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(lostgirl @ 2009. August 25. - 15:06)
Flash Forward Season 1 Cast Promos 
De õ az
2009. augusztus 27. 03:20
|
BipGaipleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 106280 offline
|
As expected, ABC picked up the sci-fi drama Flash Forward for a series late Friday, giving a green light to the fall series, Variety reported.
The news wasnt a surprise: The network has already been teasing the show via a series of viral marketing spots during Lost.
ABC Studios is behind "Flash Forward," which centers on what happens when everyone on Earth briefly falls unconscious at the same time for 2 minutes and 17 seconds. During those moments, people see what happens to their lives six months in the future.
The show is based on Robert Sawyers SF novel Flashforward. David Goyer and Brannon Braga wrote the pilot, which Goyer also directed. Goyer, Braga, Vince Gerardis, Jessika Goyer, Marc Guggenheim and Ralph Vicinanza are executive producers; Guggenheim and Goyer will serve as show runners.
The show stars Joseph Fiennes, Courtney B. Vance, Jack Davenport, Sonya Walger, John Cho, Brian OByrne, Zachary Knighton, Peyton List and Christine Woods.
The news wasnt a surprise: The network has already been teasing the show via a series of viral marketing spots during Lost.
ABC Studios is behind "Flash Forward," which centers on what happens when everyone on Earth briefly falls unconscious at the same time for 2 minutes and 17 seconds. During those moments, people see what happens to their lives six months in the future.
The show is based on Robert Sawyers SF novel Flashforward. David Goyer and Brannon Braga wrote the pilot, which Goyer also directed. Goyer, Braga, Vince Gerardis, Jessika Goyer, Marc Guggenheim and Ralph Vicinanza are executive producers; Guggenheim and Goyer will serve as show runners.
The show stars Joseph Fiennes, Courtney B. Vance, Jack Davenport, Sonya Walger, John Cho, Brian OByrne, Zachary Knighton, Peyton List and Christine Woods.
2009. augusztus 27. 05:24
|
BipGaipleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 106280 offline
|
So this was obviously a flash forward. A couple of things confused me...first of all Kate and Jack dont talk? If you had spent so many months on an island fighting to survive wouldnt you keep in touch? And does this mean that Jacks dad isnt dead??? He was refurred to a few times in the flash forwards, but if they were flashforwards then shouldnt his dad be dead?
And does the fact that it is a flashforward mean that the past can be changed?
2009. augusztus 30. 12:08
|
|
kerrsmith2306visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.30. Hozzászólás: 263 Csatolások: 63 Azonosító: 8618 offline
|
Idézet(BipGaiple @ 2009. August 27. - 04:24)
So this was obviously a flash forward. A couple of things confused me...first of all Kate and Jack dont talk? If you had spent so many months on an island fighting to survive wouldnt you keep in touch? And does this mean that Jacks dad isnt dead??? He was refurred to a few times in the flash forwards, but if they were flashforwards then shouldnt his dad be dead?
Wrong show, dear. Wrong show. This is Flash Forward here, not LOST.
2009. november 08. 20:30
Én is követem, szerintem is remek sorozat, most még bõgtem is a végén picit... 
Bár nem tudom meddig lehet ezt húzni, ha egyszer kiderül miért volt az eszméletvesztés... Mondjuk a Lost is egy sima történeten alapul, aztán már 5 évadot lehúztak.
Ami kicsit zavar, hogy nem egy Lost-szereplõ is játszik benne, valószínûleg nem véletlenül... Dominic Monaghan nálam még mindig hobbit, nem passzol öltönybe. Joseph Fiennes helyett pedig Ralph Fiennes jobban tetszene
Bár nem tudom meddig lehet ezt húzni, ha egyszer kiderül miért volt az eszméletvesztés... Mondjuk a Lost is egy sima történeten alapul, aztán már 5 évadot lehúztak.
Ami kicsit zavar, hogy nem egy Lost-szereplõ is játszik benne, valószínûleg nem véletlenül... Dominic Monaghan nálam még mindig hobbit, nem passzol öltönybe. Joseph Fiennes helyett pedig Ralph Fiennes jobban tetszene
2009. november 08. 20:36
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
nekem kicsit uncsi volt már...a vége felé...Az elsõ episode jó volt figyelem felkeltõ és izgalmas...szerintem nem érdemes elhúzni csináljanak max 3 évadot de az ütõs legyen.
2009. november 11. 07:18
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
november 16-tól az AXN-n elkezdi...
az évad témához..én pedig remélem csak egy évados lesz
imdb-n csak 9 rész szerepel eddig...
http://www.imdb.com/title/tt1441135/episodes
az évad témához..én pedig remélem csak egy évados lesz
imdb-n csak 9 rész szerepel eddig...
http://www.imdb.com/title/tt1441135/episodes
2009. november 12. 13:24
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Egy évad szerintem is bõven elég
A következõ résznél dõl el, hogy nézem-e tovább. Félek nem fogom.
Milyen már, hogy két DNS vizsgálat is megerõsítette, hogy a roncsolódott test a pasi lányáé. Erre ott csücsül az apja házában. Ha az lesz, hogy egy leszakadt végtagot vizsgálgattak és az alapján jutottak arra a következtetésre, hogy meghalt a lány, ott helyben felállok és nem nézem tovább.
Néger FBI-os halála is de felesleges volt, bár ha ennyire hülye, meg is érdemli
Milyen már, hogy két DNS vizsgálat is megerõsítette, hogy a roncsolódott test a pasi lányáé. Erre ott csücsül az apja házában. Ha az lesz, hogy egy leszakadt végtagot vizsgálgattak és az alapján jutottak arra a következtetésre, hogy meghalt a lány, ott helyben felállok és nem nézem tovább.
2009. november 12. 16:05
Erre kíváncsi leszek! Nem hangzik olyan rossz sorinak!
2009. november 16. 23:13
Idézet(drusilla @ 2009. November 12. - 14:24)
Egy évad szerintem is bõven elég
Mért ne lehetne, hogy azt hitték, csak a láb maradt meg belõle mert szétrobbant? Ha az egész teste megmaradt volna, akkor azonosítani is tudták volna a temetés elõtt ránézésre is, nem? És akkor nem lett volna dilemma, hogy lehet nem is õ az. Bár nekem ez az egész szál totál semleges a sorozatban.
A másikkal sem értek egyet, mert simán lehet valakinek akkora lelkifurdalása, hogy egy ikerpár miatta árva lesz, hogy inkább tesz ellene...
Nekem kifejezetten tetszett az a rész.
Azt meg nem értem, mért kell megvárni, hogy leadja a TV szuper minõségben, rengeteg reklámmal, ócska szinkronnal, mikor HD-ben is lehet nézni kényelmesen, amikor akarjátok...
2009. december 27. 18:41
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
[center][/center]
boocherhix
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.