Nálunk jelenleg a TV2 és a Viasat is adja a Tony Shalhoub fõszereplésével készült Monk, a flúgos nyomozó-t, amely az Egyesült Államokban múlt héten kezdte meg nyolcadik, egyben befejezõ évadját.
A lezáráshoz kapcsolódóan az USA Network meghirdette a Discover the Details (vagyis Fedezzük fel a részleteket!) elnevezésû kampányt, melynek keretében a nézõk minél többet megtudhatnak a fõhõs háttértörténetérõl.
A kampány elsõ eleme az augusztus 21-én induló websorozat, a Little Monk, amely a fóbiákkal teli nyomozó gyerekkorába enged bepillantást a nézõknek. A széria - amolyan ráhangolásként - egy kétperces résszel indít, majd minden pénteken (a tévésorozat vetítési napján) elõáll egy új epizóddal.
A továbbiakban három-négyperces részekkel futó Little Monk a flúgos nyomozó gyerekkorát és szorongásokkal teli iskolaéveit eleveníti fel, miközben néhány kisebb bûntényre (ellopott uzsonnapénz, graffiti az iskola falán) is fény derül. Monk gyerekkori énjét a teljességgel ismeretlen Aaron Linker játssza.
forrás: origo.hu
Én szeretem a sorozatot és kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl a "kicsimonkból".

0 felhasználónak tetszik: