Starity

Bepillanthatunk a flúgos nyomozó gyerekkorába

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. augusztus 14. 15:52 #1
larus
larus
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 561
Csatolások: 57
Azonosító: 92636
Érdekesnek ígérkezõ spin-off egészíti ki a Monk, a flúgos nyomozó-t: a webes sorozatban a fõhõs gyerekkorába pillanthatunk bele.

Nálunk jelenleg a TV2 és a Viasat is adja a Tony Shalhoub fõszereplésével készült Monk, a flúgos nyomozó-t, amely az Egyesült Államokban múlt héten kezdte meg nyolcadik, egyben befejezõ évadját.

A lezáráshoz kapcsolódóan az USA Network meghirdette a Discover the Details (vagyis Fedezzük fel a részleteket!) elnevezésû kampányt, melynek keretében a nézõk minél többet megtudhatnak a fõhõs háttértörténetérõl.

A kampány elsõ eleme az augusztus 21-én induló websorozat, a Little Monk, amely a fóbiákkal teli nyomozó gyerekkorába enged bepillantást a nézõknek. A széria - amolyan ráhangolásként - egy kétperces résszel indít, majd minden pénteken (a tévésorozat vetítési napján) elõáll egy új epizóddal.

A továbbiakban három-négyperces részekkel futó Little Monk a flúgos nyomozó gyerekkorát és szorongásokkal teli iskolaéveit eleveníti fel, miközben néhány kisebb bûntényre (ellopott uzsonnapénz, graffiti az iskola falán) is fény derül. Monk gyerekkori énjét a teljességgel ismeretlen Aaron Linker játssza.

forrás: origo.hu

Én szeretem a sorozatot és kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl a "kicsimonkból". laugh.gif
2009. október 16. 19:40 #2
moviefan
moviefan
új tag

Státusz#1 számú Beatles fan
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 94513
Én is. biggrin.gif Egyébként én arra is kíváncsi vagyok, hogy milyen volt az élet akkor, amikor még Trudy élt.
2014. február 06. 16:46 #3
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
Szeretem a Monk,flugos nyomozott már kiváncsi vagyok a kicsi monkra
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!