De ha kell a pénz, akkor kell, biztos fog is hozni a konyhára, mert Megan Foxot elég sokan szeretik ahhoz, hogy ne számítson a történet (aztán meg szépen úgy járnak, mint George Lucas a Star Wars filmekkel, hozott egy csomó pénzt, de rajongói szempontból sz@r volt na ) Én meg ilyen formában meg nem nagyon vagyok rá kíváncsi.
Megan Fox lesz az új Buffy?
2010. február 11. 19:29
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Ugyan nem mai a hír, de csak most olvastam. És vannak kétségeim. Mert amennyire én emlékszem, a sorozat elõtt már volt egy "mozifilm", amiben voltak ismertebb nevek is, de a minõsége (minden tekintetben) k@k@ volt. És jéé, abban nem vett részt Josh Whedon (kívánnék jó szórakozást annak, aki esetleg megnézné, de rosszat nem akarok, úgyhogy nem teszem).
De ha kell a pénz, akkor kell, biztos fog is hozni a konyhára, mert Megan Foxot elég sokan szeretik ahhoz, hogy ne számítson a történet (aztán meg szépen úgy járnak, mint George Lucas a Star Wars filmekkel, hozott egy csomó pénzt, de rajongói szempontból sz@r volt na ) Én meg ilyen formában meg nem nagyon vagyok rá kíváncsi.
2010. február 11. 19:41
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. August 13. - 19:05)
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.
Attól függ, melyik néhány epizódot láttad.
Az eleje a szokásos bevezetõ: az elsõ évad sulis, könnyedebb, inkább humoros, aztán ahogy Angel egyre nagyobb szerepet kap egyre jobb, majd a leguolsó évadok már elég brutálisak az elsõhöz képest.
Szeretem
(Angelt is)
SMG = Buffy
2010. február 11. 19:43
Idézet
Megan Fox lesz az új Buffy?
ez akkor most komoly?
2010. február 11. 19:48
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A BTVS egy szuper sorozat. Szeretem azt is, meg szeretem Megan-t is. A kettõt egybe viszont nehezen tudom csak elképzelni.
Megan valahogy nem Buffynak való.
Megan valahogy nem Buffynak való.
2010. február 11. 21:53
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Ez most csak vicc ugye? Megan mint Buffy? Szeretem Megan-t de ezt a szerepet nagyon nem kéne elvállalnia.
Joss meg nem a saját hibájából esett pofára a Firefly és a Dollhouse sorozatával. Mindkettõt a FOX csatorna itélte halálra. Ha hagyták vona kibontakozni és nem pofáztak volna bele nagyszerû sorozat lett volna mindkettõ. Még így utólag is rengeted scifi rajongó állítja hogy a Firefly nagyon jó sorozat volt és Joss méltó befejezést is csinált neki egy filmmel.
Ha jól emlékszem a Big Bang Theory legutobbi részében volt az amikor Seldon leszólja a FOX-ot amiért halálra itélték a Firefly-t.
Joss már bizonyított az Angel és a Buffy sorozattal. És ott van a Firefly-ból készített mozi a Serenity. Tud õ sorozatból filmet csinálni. Ha az õ kezébe adnák akkor biztosan egy remek filmet nézhetnénk meg a moziban.
Buffy szerepére meg ott van SMG. Már lebabázott. Simán elvállalhatná a szerepet.
Joss meg nem a saját hibájából esett pofára a Firefly és a Dollhouse sorozatával. Mindkettõt a FOX csatorna itélte halálra. Ha hagyták vona kibontakozni és nem pofáztak volna bele nagyszerû sorozat lett volna mindkettõ. Még így utólag is rengeted scifi rajongó állítja hogy a Firefly nagyon jó sorozat volt és Joss méltó befejezést is csinált neki egy filmmel.
Ha jól emlékszem a Big Bang Theory legutobbi részében volt az amikor Seldon leszólja a FOX-ot amiért halálra itélték a Firefly-t.
Joss már bizonyított az Angel és a Buffy sorozattal. És ott van a Firefly-ból készített mozi a Serenity. Tud õ sorozatból filmet csinálni. Ha az õ kezébe adnák akkor biztosan egy remek filmet nézhetnénk meg a moziban.
Buffy szerepére meg ott van SMG. Már lebabázott. Simán elvállalhatná a szerepet.
2010. február 12. 21:16
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
ha nem Sarah Michelle Gellar játsza a mozifilmben Buffy-t akkor elõre garantált a bukás...azzal hogy Megan-t akarják a szerepre, elsõsorban ránk, férfiakra akarnak hatni (mintha Sarah nem lenne elég csinos)
2010. március 20. 21:46
Valószínűleg lesz mozifilm, és valószínűleg nem az eredeti színészekkel, mert Sarah ugye nemrégiben szült, és a többiek a saját sorozataikra akarnak koncentrálni (Alyson Hannigan - HIMYM, David Boreanaz - Dr. Csont...). De én azt akarom, hogy az eredeti színészek legyenek, és Willow & Oz megint jöjjenek összeeeeee...
Sarah nélkül nem fog semmit, érni, kalap sz*r lesz az egész így Megan-el. Szeretem Megant, de SMG-t sehogy se tudja helyettesíteni. Se ő, se senki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: