Starity

Ashley Greene & Chace Crawford : Újra együtt!?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 01. 14:08 #21
bettina19920812
bettina19920812
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 108
Csatolások: 60
Azonosító: 92809
Idézet(Fuller @ 2009. September 1. - 13:06)
Tudnak ám bulizni...  blink.gif
Köszi a feltöltést.

Hát igen Chace-rõl láttam még egy érdekes képet bulizás közben:D rohog.gif
szívesen:)
2009. szeptember 01. 14:22 #22
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(bettina19920812 @ 2009. September 1. - 13:08)
Hát igen Chace-rõl láttam még egy érdekes képet bulizás közben:D rohog.gif
szívesen:)

Tudsz képet mutatni vagy linket adni? Én amikor kerestem a képeket olyan oldalra bukkantam rá, ahol azt taglalják képekkel alátámasztva, hogy meleg e smileeee.gif

Amúgy nekem Ashley egyre unszimpatikusabb. unsure.gif Jöttek a meztelen képek, majd ezek a fotók. Pedig olyan kis szende szûznek látszik, mondjuk ez a külseje miatt is, de videókon is olyan aranyosnak tûnt. ohmy.gif
2009. szeptember 01. 15:10 #23
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(Fuller @ 2009. September 1. - 13:22)
Tudsz képet mutatni vagy linket adni? Én amikor kerestem a képeket olyan oldalra bukkantam rá, ahol azt taglalják képekkel alátámasztva, hogy meleg e smileeee.gif

Amúgy nekem Ashley egyre unszimpatikusabb.  unsure.gif  Jöttek a meztelen képek, majd ezek a fotók. Pedig olyan kis szende szûznek látszik, mondjuk ez a külseje miatt is, de videókon is olyan aranyosnak tûnt.  ohmy.gif

Szerintem semmi gond nincs Ashleyvel. 22 éves, amikor ezek a képek készültek mondjuk 18-20 között volt. Bulizik. Szerintem mindenkirõl (aki "él" fiatalon) készülhetnek ilyen képek. Rólam is vannak olyanok amikkel nem büszkélkedek. Fiatalság, bolondság. Iszunk, és bulizunk. Ez van smileeee.gif

Oké, a meztelen képek nem kellettek volna. Ezzel teljesen egyetértek. Ashley bulizása (akár pl. Phoebe Tonkin-é) azért szembetûnõ mert sztár, fiatal és nagydobra veri a sajtó. Ennyi.
2009. szeptember 01. 16:15 #24
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet(Brittany20 @ 2009. September 1. - 14:10)
Szerintem semmi gond nincs Ashleyvel. 22 éves, amikor ezek a képek készültek mondjuk 18-20 között volt. Bulizik. Szerintem mindenkirõl (aki "él" fiatalon) készülhetnek ilyen képek. Rólam is vannak olyanok amikkel nem büszkélkedek. Fiatalság, bolondság. Iszunk, és bulizunk. Ez van smileeee.gif

Oké, a meztelen képek nem kellettek volna. Ezzel teljesen egyetértek. Ashley bulizása (akár pl. Phoebe Tonkin-é) azért szembetûnõ mert sztár, fiatal és nagydobra veri a sajtó. Ennyi.

Nincs semmi gond vele, persze. Csak ugyebár kialakul egy vélemény róla és az én "nézetembe" azok a képek nem fértek bele. Mint mondtam olyan szende szûznek tûnt eddig smileeee.gif Olyan aranyos volt mindig az interjúkon.
Mondjuk én "élek", de se nem iszom se nem bulizom w00t.gif
Viszont Phoebe Tonkin bulizásáról én nem tudok, na megyek guglizni biggrin.gif
2009. szeptember 01. 16:31 #25
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(Fuller @ 2009. September 1. - 15:15)
Nincs semmi gond vele, persze. Csak ugyebár kialakul egy vélemény róla és az én "nézetembe" azok a képek nem fértek bele. Mint mondtam olyan szende szûznek tûnt eddig smileeee.gif Olyan aranyos volt mindig az interjúkon.
Mondjuk én "élek", de se nem iszom se nem bulizom  w00t.gif
Viszont Phoebe Tonkin bulizásáról én nem tudok, na megyek guglizni  biggrin.gif

Ettõl függetlenül még lehet aranyos. Az alkohol durva dolgokat hoz ki az emberbõl. Fiatal és partyzik, én megértem biggrin.gif Ettõl függetlenül még ugyanaz a csaj aki az interjúkban.
2009. szeptember 01. 17:04 #26
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet(Brittany20 @ 2009. September 1. - 15:31)
Ettõl függetlenül még lehet aranyos. Az alkohol durva dolgokat hoz ki az emberbõl. Fiatal és partyzik, én megértem biggrin.gif Ettõl függetlenül még ugyanaz a csaj aki az interjúkban.

Persze, csak nekem már annyira nem, na smileeee.gif Ezen ne vesszünk össze wink.gif
2009. szeptember 01. 20:21 #27
bettina19920812
bettina19920812
visszatérő vendég
Idézet(Fuller @ 2009. September 1. - 13:22)

Amúgy nekem Ashley egyre unszimpatikusabb.  unsure.gif  Jöttek a meztelen képek, majd ezek a fotók. Pedig olyan kis szende szûznek látszik, mondjuk ez a külseje miatt is, de videókon is olyan aranyosnak tûnt.  ohmy.gif

Õ igen Ed Westwick (GG-ChuckBass)és õ egy ideig egy lakásban éltek aztán felröppentek a hírek hogy melegeb de ezt Chace tagadta és már el is költözött Ed-tõl akivel nagyon jó barátok:)
Hát én is találtam már pár félreérthetõ képet de nem az:D rolleyes.gif Kár lenne érte rolleyes.gif
egy pár bulizos kép és azok is amik miatt felröppentek a pletykák:
2009. szeptember 01. 21:41 #28
- törölt felhasználó -    
köszi a képeket biggrin.gif omg. azért itt vannak érdekes képek ohmy.gif _nevet.gif de tök jók, tényxleg tudnak bulizni (Y) : DD
2009. szeptember 01. 23:29 #29
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet(bettina19920812 @ 2009. September 1. - 19:21)
Õ igen Ed Westwick (GG-ChuckBass)és õ egy ideig egy lakásban éltek aztán felröppentek  a hírek hogy melegeb de ezt Chace tagadta és már el is költözött Ed-tõl akivel nagyon jó barátok:)
Hát én is találtam már pár félreérthetõ képet de nem az:D  rolleyes.gif Kár lenne érte rolleyes.gif
egy pár bulizos kép és azok is amik miatt felröppentek a pletykák:

Köszi, hogy felraktad biggrin.gif
Az üveges volt azon az oldalon is laugh.gif
Nem az én esetem, nekem túl szépfiús, de tényleg kár lenne érte wink.gif
Az elsõ képen oldalt az Ashley, nem?
2009. szeptember 02. 01:02 #30
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nekem Ed jobban bejön, mint Chase, hiába szebb. Van abban a pasiban valami wub3.gif amit nem tudok megmagyarázni. biggrin.gif A sorozatban meg külön azért bírom, mert a karaktere olyan dilis. rohog.gif wub.gif
A meztelen képek megdöbbentettek mindenkit, még saját magát is, de hát fiatal, túl kell lépni ezen. Ashley szép, ez vitathatatlan. Szerintem hosszú hajjal a legcsinibb biggrin.gif biggrin.gif
Az meg hogy Chase meleg lenne nagyon vicces rohog.gif . Nem olyan dolgot csinált, mint anno Britney. Hagy ne soroljam. Bulizik. Ennyi rock.gif yu.gif
2009. szeptember 02. 16:40 #31
bettina19920812
bettina19920812
visszatérő vendég
Idézet(Fuller @ 2009. September 1. - 22:29)
Köszi, hogy felraktad biggrin.gif
Az üveges volt azon az oldalon is  laugh.gif
Nem az én esetem, nekem túl szépfiús, de tényleg kár lenne érte  wink.gif
Az elsõ képen oldalt az Ashley, nem?

Nincs mit:D
Igen az Ashley biggrin.gif
2009. szeptember 02. 16:47 #32
bettina19920812
bettina19920812
visszatérő vendég
Idézet(Bessie @ 2009. September 2. - 00:02)
Nekem Ed jobban bejön, mint Chase, hiába szebb. Van abban a pasiban valami  wub3.gif amit nem tudok megmagyarázni.  biggrin.gif A sorozatban meg külön azért bírom, mert a karaktere olyan dilis.  rohog.gif  wub.gif
A meztelen képek megdöbbentettek mindenkit, még saját magát is, de hát fiatal, túl kell lépni ezen. Ashley szép, ez vitathatatlan. Szerintem hosszú hajjal a legcsinibb  biggrin.gif  biggrin.gif
Az meg hogy Chase meleg lenne nagyon vicces  rohog.gif . Nem olyan dolgot csinált, mint anno Britney. Hagy ne soroljam. Bulizik. Ennyi  rock.gif  yu.gif

Nekem inkább Chace jön be jobban Ed annyira nem de viszont Chuck karakterébe tényleg van valami és tényleg dilis rohog.gif
Igen és biztos õ sem azért csinálta hogy mindenki lássa gondolom hogy sok ember csinál otthon magárol ilyen képeket csak az nem "érdekli" ennyire az embereket:)
Igazad van hosszú hajjal gyönyörû rolleyes.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!