Miley Cyrus - 2009 Teen Choice Awards
2009. augusztus 10. 20:20
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Fuller @ 2009. August 10. - 20:15)
Manapság a tiniknél a csücsörítés a divat? Miért nem mosolyog, úgy sokkal szebb... 
egyetértek
ettõl eltekintve tényleg szép és csinos volt Miley
2009. augusztus 20. 13:11
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Amúgy Britney elég bunkó volt a színpadon.
Amikor átvette a deszkát szinte rá se pillantott Miley-ra, amikor meg a végén odafordult felé, azt gondolhatjuk, hogy Mileyhoz megy, de csak a "kiutat" kereste. Szegény Miley is nyújtotta volna a kezét, Britney meg elfordul. Ha mér elõtte olyat mond Miley hogy a "nagy fanja" legalább egy kézfogás vagy vmi, meg amúgy is. Meg az a futás... istenem.
Nem vagyok nagy Miley-fan, sõt, de sajnáltam, csalódás lehetett neki.
Nem vagyok nagy Miley-fan, sõt, de sajnáltam, csalódás lehetett neki.
1 felhasználónak tetszik:
Andika66
2009. augusztus 21. 11:22
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Fuller: Direkt megnéztem a videót, és Britney tényleg elég tapló volt. Én sem rajongok egyikükért sem, de azért ez tényleg elég kellemetlen szitu volt, és sajnáltam a kiscsajt. Britney meg elég sz@rul festett, még így agyon mázolva is, már elnézést a kifejezésért...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.