Fórum Hiba?
2015. január 11. 18:00
Idézet (June @ 2014.10.22. 19:03)
nekem olyan problémám van, hogy most átment mínuszba a képfeltöltésem. Ez lenullázódott, csak az látszik, hogy mennyit töltsek fel. Ezzel együtt a csillagom is eltűnt. Mi a gond?
Ezt október vége fele írtam és sajnos azóta sem javult meg... Mennyi idő mire meg lesz oldva a probléma?
2015. január 26. 18:46
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok képet feltölteni a fotók közé, nem jeleníti meg, egyszerűen ezt adja ki. Rendesen jpg formátumú képpekkel próbálkozom, de semmi, és már vagy másfél hónapja ez megy. Másnál is így van? Vagy az én gépemmel van probléma? Négy böngészőn is próbálkoztam, egyiken se sikerült. Valami ötlet vagy tipp, hogy mit tehetnék?
2015. február 04. 14:46
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (petimbo @ 2015.02.04. 14:31)
Jelen pillanatban nem tölti be a képeket az oldal, akármelyik témában vagyok, legalábbis nem az összes képet.
Nálam ugyanez van, de ha rákattintok, hogy megnyissam, akkor azt sem teszi meg.
2015. február 08. 12:51
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy miért történik meg velem mindig, hogy mikor egy cikkben lecserélem a fő képet, tudjátok, ami a fórumon is megjelenik a magazinban. Nos, ha azt le akarom cserélni, akkor a régit is bent hagyja, az újat meg valamilyen őrült formában teszi bele a cikkbe. Erre nincs valami megoldás? Vagy csak nálam probléma ez?
Előre is köszi a válaszokat!
Engem az érdekelne, hogy miért történik meg velem mindig, hogy mikor egy cikkben lecserélem a fő képet, tudjátok, ami a fórumon is megjelenik a magazinban. Nos, ha azt le akarom cserélni, akkor a régit is bent hagyja, az újat meg valamilyen őrült formában teszi bele a cikkbe. Erre nincs valami megoldás? Vagy csak nálam probléma ez?
2015. február 12. 20:36
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem már nagyon aggaszt a dolog. A fórum kb este hét után használhatatlan képfeltöltés szempontjából. Vagy nem is tölti fel a képet, mint most, vagy pedig olyan lassúsággal, hogy egy 1500x2000 kép 2-3 perc alatt megy fel. Lehetne valamit kezdeni evvel? Nekem például elég bosszantó, hogy este, mikor hazaérek egyetem után, és raknék fel képet, vagy nem engedi, vagy pedig annyira lassú, hogy jó ha egy óra alatt 30 kép felmegy. Próbálkoztam Chrome-ban is, ott is ez a helyzet, tehát ezek szerint ez a hiba nem böngészőfüggő.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2015. február 12. 21:37
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (kurrek @ 2015.02.08. 12:51)
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy ha rámész a Kép szerkesztésére, utána már a rendszer nem tud új képet befogadni, vagy csak rosszul. Ilyenkor érdemes a megjegyzésbe linkelni az új képet.
Darkness
2015. február 17. 15:00
Nem tudom,hogy ez ide tartozik:hogy kell a fotóalbumba képet rakni?
2015. február 17. 15:09
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (beatiful @ 2015.02.17. 15:00)
Nem tudom,hogy ez ide tartozik:hogy kell a fotóalbumba képet rakni?
Inkább ide tartozik.
Profil (fönt a fej ikon) - (bal oldalt) Személyes profil - Fotók
2015. február 19. 17:06
Idézet (Shenayla @ 2015.02.19. 16:57)
ez nekem is megjelent már néhányszor ma 
Nálam is ez a helyzet. Az első képfeltöltés még simán ment, de utána először fel sem akarta tölteni a képeket, amikor pedig sikerült ahogy rányomtam a téma vagy épp a hozzászólás létrehozására egyből ez az ablak ugrott be.
Viszont legalább a feltöltött kép végül megjelent csak két ilyen után inkább a mai napra pihentetem a további kép feltöltést, mert ha a továbbiakban is ezt csináljak akkor itt ülhetnék estig.
2015. február 19. 17:39
|
|
kurrekღ Emton ღ |
|
Idézet (szavy @ 2015.02.19. 16:32)
??
Nekem is, bár az elmúlt pár napban nagyjából mindennel bajom volt a fórumon. Nem enged témához embert csatolni, most éppen nem enged semmit sem "tetszik-elni", de az üzenőfalakra sem tudok senkinek sem írni. Csak nálam van ez vagy másnak is van baja?
2015. február 19. 18:01
Idézet (Shenayla @ 2015.02.19. 16:57)
ez nekem is megjelent már néhányszor ma 
Nekem is megjelent!
2015. február 19. 19:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
??
Hú, én emiatt múlt héten már többször anyáztam. Mostanában alig van szabadidőm a tételek, a vizsgák és a meló miatt. Múltkor örültem, hogy végre van egy pár órácska a gyakszi és az alvás között, és konkrétan egész este ezt dobta ki. Szóval ez már legalább egy hete fent álló probléma...
2015. február 19. 19:43
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Amikor az 502 Bad Gateway hibát látjátok, semmi mást nem tudtok tenni, mint várni. Ahogy a folyamatábra is mutatja, host oldalon, vagyis a Starity szerverén van valamilyen fennakadás. Vagy azért, mert egyszerre annyi ember próbál oldallekérést indítani, amit a szerver már nem képes kiszolgálni, vagy azért, mert szerver oldalon van valamilyen munka (karbantartás, fejlesztés, stb.).
Személy szerint nagyon örülnék, ha már minden weboldal, köztük a Starity is használhatná a HTTP/2 protokollt. Ha csak a fele igaz annak, mit írnak róla, akkor eszelős sebességnövekedés következne be minden oldal lekérésnél, kisebb erőforrás használattal, és így elkerülhetőek lennének az ilyen 502-es hibakódok.
Személy szerint nagyon örülnék, ha már minden weboldal, köztük a Starity is használhatná a HTTP/2 protokollt. Ha csak a fele igaz annak, mit írnak róla, akkor eszelős sebességnövekedés következne be minden oldal lekérésnél, kisebb erőforrás használattal, és így elkerülhetőek lennének az ilyen 502-es hibakódok.
9 felhasználónak tetszik:
Klauflau,
Tamás2.0,
kurrek,
Darkness,
idone,
Shenayla,
Szandi0820,
Seherezade1050,
FruFruChan
2015. február 22. 09:22
Üdv!
Nekem az lenne a problémám, hogy adott lapomhoz feltöltöttem egy 2015-ös képet még januárban, azonban most pár napja nem engedi az oldal, hogy lecseréljem. Letörlöm a képet, várok x napot és amikor az új képet tölteném fel, a régit teszi be. Hiába frissítem, hiába törlöm, a régi marad bent. Tudna valaki segíteni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Nekem az lenne a problémám, hogy adott lapomhoz feltöltöttem egy 2015-ös képet még januárban, azonban most pár napja nem engedi az oldal, hogy lecseréljem. Letörlöm a képet, várok x napot és amikor az új képet tölteném fel, a régit teszi be. Hiába frissítem, hiába törlöm, a régi marad bent. Tudna valaki segíteni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
AmyVie
2015. február 22. 09:29
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
??
Nekem is a héten töbször is bedobta ami igazából nagyon idegesítő, de amint rá mentem erre: Retry for a live version...eltünt, bár egyfolytába bedobta, de nem kellet várakoznom hogy el tünjön.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.