Starity

Fórum Hiba?

67 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 06. 08:39 #961
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Idézet (Sugarbird @ 2013.08.04. 12:23)
Nekem vagy két hete ez van! Kijelölöm a képeket, mutatja, hogy éppen feltölti, de utána nem jelenik meg a feltöltött képek listája. sad.gif
Ja és az albumomba ugyanez: kiválasztom > mutatja, hogy feltölti és utána nem jelenik me.

Nekem már szombat óta nem enged képeket feltölteni :/ remélem nemsokára "rendbe jön"
2013. augusztus 06. 22:02 #962
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Nekem péntek késő este engedte fel utóljára a képeket, de már akkor is az utolsó képeket hibásan töltötte fel. Azért némi információ szerintem jól jönne, hogy mikorra várható, hogy helyreáll a képfeltöltés, vagy hogy kezdjünk el külföldi tárhelyeket keresni, és úgy feltölteni a képet... Azért némi információ erről tényleg jó lenne szerintem smileeee.gif
13 felhasználónak tetszik: Luckie, Lindsay019, idone, Seherezade1050, iannina, Shenayla, LaTasha, Glamster, Beyla, riri17, adriienn96, baisée, Andika66
2013. augusztus 07. 08:25 #963
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2013.08.06. 22:02)
Nekem péntek késő este engedte fel utóljára a képeket, de már akkor is az utolsó képeket hibásan töltötte fel. Azért némi információ szerintem jól jönne, hogy mikorra várható, hogy helyreáll a képfeltöltés, vagy hogy kezdjünk el külföldi tárhelyeket keresni, és úgy feltölteni a képet... Azért némi információ erről tényleg jó lenne szerintem  smileeee.gif

Egyetértek!
1 felhasználónak tetszik: idone
2013. augusztus 07. 08:45 #964
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (petimbo @ 2013.08.07. 08:25)

Egyetértek!

Szégyelld magad... tongue.gif rohog.gif reklamalo.gif

Idézet (AmyVie @ 2013.08.06. 22:02)

Nekem péntek késő este engedte fel utóljára a képeket, de már akkor is az utolsó képeket hibásan töltötte fel. Azért némi információ szerintem jól jönne, hogy mikorra várható, hogy helyreáll a képfeltöltés, vagy hogy kezdjünk el külföldi tárhelyeket keresni, és úgy feltölteni a képet... Azért némi információ erről tényleg jó lenne szerintem  smileeee.gif

Freeze kapott tőlem egy privit, amiben rákérdeztem a a képfeltöltésre, a válaszáig türelmet kérek. Egyébként meg már meg sem kellene lepődnötök, hogy megint nem megy, és folyamatosan visszatérő probléma, de azt be kell látni, hogy a Világ minden tárhelye sem lenne elegendő ennyi kép tárolására, és a lekérések kiszolgálására.
A külföldi tárhelyeket nem ajánlanám, hacsak nem akar a képek megnyitásakor mindenki felugró ablakokkal találkozni.
15 felhasználónak tetszik: idone, Lizania, iannina, Darkness, Seherezade1050, Lindsay019, Queenie, riri17, SpecialError, House Of Wax, Bella99, adriienn96, Bessie, baisée, Selly 13
2013. augusztus 07. 10:22 #965
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Idézet (joe_r @ 2013.08.07. 08:45)
Szégyelld magad...  tongue.gif  rohog.gif  reklamalo.gif 
Freeze kapott tőlem egy privit, amiben rákérdeztem a a képfeltöltésre, a válaszáig türelmet kérek. Egyébként meg már meg sem kellene lepődnötök, hogy megint nem megy, és folyamatosan visszatérő probléma, de azt be kell látni, hogy a Világ minden tárhelye sem lenne elegendő ennyi kép tárolására, és a lekérések kiszolgálására.
A külföldi tárhelyeket nem ajánlanám, hacsak nem akar a képek megnyitásakor mindenki felugró ablakokkal találkozni.

Nem tudom te hogy vagy vele, de én nagyon ritkán találkozom felugró hirdetős ablakkal. 1000 kép leszedése közben jó, ha kettő felugrik, szerintem ez az arány nem annyira rossz, hogy ne lehetne elviselni. Amúgy meg, elegendő lenne,eddig is jól megvolt kb száz másik oldal, külföldi tárhellyel, és ezentúl is meglesz szerintem. Ha ennyire sok probléma van a képfeltöltéssel, akkor talán vagy meg kéne szüntetni, vagy tényleg normálisan megcsinálni - mert én ahogyan észreveszem, egyre kevésbé érdekli a fórum 500 aktív tagját, akik online-ok, hogy milyen kép kerül fel. Igazából már alig 20-30 ember az, aki tényleg értékeli és nézi, hogy kedvencéről milyen kép kerül fel. Az oldal témája megváltozott, és szerintem sokkal kevesebb az igény a képfeltöltésre.
6 felhasználónak tetszik: idone, Beyla, szavy, Lizania, zsofeeh, Cintii
2013. augusztus 07. 13:17 #966
Samballa100
Samballa100
visszatérő vendég

StátuszReszkessetek sznobok, ripacsok!!!! Visszatértem! xDD Ba' Dum Tss....
Hozzászólás: 251
Csatolások: 264
Azonosító: 133782
Idézet (AmyVie @ 2013.08.07. 10:22)
Nem tudom te hogy vagy vele, de én nagyon ritkán találkozom felugró hirdetős ablakkal. 1000 kép leszedése közben jó, ha kettő felugrik, szerintem ez az arány nem annyira rossz, hogy ne lehetne elviselni. Amúgy meg, elegendő lenne,eddig is jól megvolt kb száz másik oldal, külföldi tárhellyel, és ezentúl is meglesz szerintem. Ha ennyire sok probléma van a képfeltöltéssel, akkor talán vagy meg kéne szüntetni, vagy tényleg normálisan megcsinálni - mert én ahogyan észreveszem, egyre kevésbé érdekli a fórum 500 aktív tagját, akik online-ok, hogy milyen kép kerül fel. Igazából már alig 20-30 ember az, aki tényleg értékeli és nézi, hogy kedvencéről milyen kép kerül fel. Az oldal témája megváltozott, és szerintem sokkal kevesebb az igény a képfeltöltésre.

Vannak olyan emberek, akiket gyüjtőknek hivnak. Ők azért olyan aktivak itt (és töltenek föl 100-ával képeket ide) hogy gyüjtsék a HSZ, és a képfeltöltéseik számát, ez teszi őket boldoggá. Szerény véleményem szerint, ha ez a "szolgáltatás" megszűnik, az a 20-30 online (vagy aktiv) tag, akiről beszélsz, azok is ittfogják hagyni. Naponta kapok olyan üzeneteket hogy szeretne barátkozni. 1! Interneten nem barátkozok, nem vagyok robot. 2! Nem fogom az időmet arra fecsérelni, hogy elmondjam neki mi a kedvenc ételem (Amit mellesleg a bemutatkozásomban is leirtam.) 3. nincs biggrin.gif Szóval röviden; Feljövök, feltöltöm a napi képadagomat, irok 2-3 hsz-t, és megyek is a dolgomra.
Ha a képfeltöltős lehetőséget kiveszik innen, biztositani tudom őket arról, hogy 1 taggal kevesebb lesz. (Hogy ez most mennyire érdekli őket, nem tudom.)
Köszöntem.
2013. augusztus 07. 13:41 #967
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Samballa100 @ 2013.08.07. 13:17)
Vannak olyan emberek, akiket gyüjtőknek hivnak. Ők azért olyan aktivak itt (és töltenek föl 100-ával képeket ide) hogy gyüjtsék a HSZ, és a képfeltöltéseik számát, ez teszi őket boldoggá. Szerény véleményem szerint, ha ez a "szolgáltatás" megszűnik, az a 20-30 online (vagy aktiv) tag, akiről beszélsz, azok is ittfogják hagyni. Naponta kapok olyan üzeneteket hogy szeretne barátkozni. 1! Interneten nem barátkozok, nem vagyok robot. 2! Nem fogom az időmet arra fecsérelni, hogy elmondjam neki mi a kedvenc ételem (Amit mellesleg a bemutatkozásomban is leirtam.) 3. nincs  biggrin.gif  Szóval röviden; Feljövök, feltöltöm a napi képadagomat, irok 2-3 hsz-t, és megyek is a dolgomra.
Ha a képfeltöltős lehetőséget kiveszik innen, biztositani tudom őket arról, hogy 1 taggal kevesebb lesz. (Hogy ez most mennyire érdekli őket, nem tudom.)
Köszöntem.

Én nem vagyok gyűjtögető, nem azért rakok fel annyi képet, amennyit ez idő alatt feltettem, vagy fel is fogok, hogy növeljem a hozzászólásaimat, vagy a kép számát. Pusztán szórakozás céljából rakok fel képet, és mostanság nagyon max már csak olyanokról, akik tényleg nagy kedvenceim, és szeretnék róluk a fórumon képet látni. Félreértettél: legyen megcsinálva a képfeltöltés, vagy ne legyen, ergo külföldi tárhelyre menjek a képek, és kód segítségével pedig legyenek beilleszthetők - szinte majdnem minden fórum így működik, ahol eddig már jártam. A fórum elsődleges célja, anno még a HQP-n a képek voltak, hiszen ezért volt a neve HQParaidse, ami már eleve utal a képekre. Ahogyan én az utóbbi időben elnéztem a tagokat, hányan nézték meg a topicot, hányan szóltak hozzá, vagy tetszikelték a képeket, kevés! Régen sokkal többen - nagyobb részt ezért jöttek fel az oldalra. Most viszont a képek háttérbe szorultak, inkább a bulvár cikk, a sztárok védelmezése, vagy leszólása, vélemény kifejtése van divatban. Nem hinném, hogy az a 20-30 ember, akik tényleg értékelik a képeket ittfogják hagyni a fórumot, ugyanis legtöbbször azok tetszikelik a képeket, akik maguk is képeket töltenek fel, egy-két esettől eltekintve, de mint mondtam, amit én felvetettem az, hogy külföldi tárhelyes képfeltöltés legyen, ha ez a szerverprobléma nem fog helyreállni. Az, hogy az itteni tagok felfogása milyen, nem tudom: az már magánélet, hogy valaki itt szeretne ismerkedni, barátokra vagy kapcsolatra szert tenni. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, ha te ezt rossz néven veszed, tiltsd le az üzenet küldést, és talán nem fognak zaklatni efféle üzenetekkel good.gif
8 felhasználónak tetszik: duracell, idone, Lindsay019, Beyla, SpecialError, Lizania, Bella99, Cintii
2013. augusztus 07. 14:01 #968
Samballa100
Samballa100
visszatérő vendég

StátuszReszkessetek sznobok, ripacsok!!!! Visszatértem! xDD Ba' Dum Tss....
Hozzászólás: 251
Csatolások: 264
Azonosító: 133782
Idézet (AmyVie @ 2013.08.07. 13:41)
Én nem vagyok gyűjtögető, nem azért rakok fel annyi képet, amennyit ez idő alatt feltettem, vagy fel is fogok, hogy növeljem a hozzászólásaimat, vagy a kép számát. Pusztán szórakozás céljából rakok fel képet, és mostanság nagyon max már csak olyanokról, akik tényleg nagy kedvenceim, és szeretnék róluk a fórumon képet látni. Félreértettél: legyen megcsinálva a képfeltöltés, vagy ne legyen, ergo külföldi tárhelyre menjek a képek, és kód segítségével pedig legyenek beilleszthetők - szinte majdnem minden fórum így működik, ahol eddig már jártam. A fórum elsődleges célja, anno még a HQP-n a képek voltak, hiszen ezért volt a neve HQParaidse, ami már eleve utal a képekre. Ahogyan én az utóbbi időben elnéztem a tagokat, hányan nézték meg a topicot, hányan szóltak hozzá, vagy tetszikelték a képeket, kevés! Régen sokkal többen - nagyobb részt ezért jöttek fel az oldalra. Most viszont a képek háttérbe szorultak, inkább a bulvár cikk, a sztárok védelmezése, vagy leszólása, vélemény kifejtése van divatban. Nem hinném, hogy az a 20-30 ember, akik tényleg értékelik a képeket ittfogják hagyni a fórumot, ugyanis legtöbbször azok tetszikelik a képeket, akik maguk is képeket töltenek fel, egy-két esettől eltekintve, de mint mondtam, amit én felvetettem az, hogy külföldi tárhelyes képfeltöltés legyen, ha ez a szerverprobléma nem fog helyreállni. Az, hogy az itteni tagok felfogása milyen, nem tudom: az már magánélet, hogy valaki itt szeretne ismerkedni, barátokra vagy kapcsolatra szert tenni. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, ha te ezt rossz néven veszed, tiltsd le az üzenet küldést, és talán nem fognak zaklatni efféle üzenetekkel good.gif

A hozzászólásommal nem rád céloztam, ismerek elég embert itt, akik ilyen felfogással jön föl a fórumra. Aztmondod, hogy csak azok tetszikelik a képeket akik maguk is töltenek föl, ha viszont nem lehet többet föltölteni ez is megszűnik (Felfogás kérdése).
Joe_r-el értek egyet.
2013. augusztus 07. 14:07 #969
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Samballa100 @ 2013.08.07. 14:01)
A hozzászólásommal nem rád céloztam, ismerek elég embert itt, akik ilyen felfogással jön föl a fórumra. Aztmondod, hogy csak azok tetszikelik a képeket akik maguk is töltenek föl, ha viszont nem lehet többet föltölteni ez is megszűnik (Felfogás kérdése).
Joe_r-el értek egyet.

Miért szűnne meg? Láttál te már, hogyan néz is ki, ha valaki külföldi tárhelyre tölti fel a képeket? Szinte majdhogynem ugyanaz a szisztéma, mint itt, annyi kivétellel, hogy ide a kép kódját kell beilleszteni - tehát kb semmiben nem fog szerintem változni az egész. Én felvettetem az ötletet, ahogyan mindenki más a sajátját, de ez az egész dolog sem joe_r-ren, sem rajtad és sem rajtam nem múlik. Én csak furcsállom, hogy eddig a képleállás 1-2 nap alatt megoldódott, most pedig nemsokára egy hete elsz, hogy nem megy, ennyi. Az pedig amúgy, hogy valakinek az jelent élvezetet, hogy feltölti a bélyegképet - mert nagyon kevés tag aki 1000 pixelesnél nagyobb képet tölt fel - és írja a ja üzeneteit, és majd otthagyja az oldalt, mert az egyik funkció megszűnik, az valóban szomorú, mert ezek szerint, neki csak a fontos, hogy minél hamarabb piros csillagja legyen - erre meg azt lehet mondani, hogy nem elég érett felfogású az illető.
4 felhasználónak tetszik: idone, Beyla, Lizania, Cintii
2013. augusztus 07. 14:08 #970
LaTasha
LaTasha
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Szerintem nincs gond sem a a képfeltöltés módjával,sem a lap megváltozott profiljával.

Tény,hogy ez egy fórum,e,berek érintkeznek egymassal, a 10-15 (elnezest a kivetelektől) évekesek irogatnak egymásnak,baratkozni szeretnének - és ez nem baj,kedvesen le kell őket állítani,ha ez valakit zavar, ám szerintem ez ritka.

A "külföldi" képfeltöltést én sem ajánlom,nekem pl. mindig szexhirdetések ( blink.gif blink.gif ) ugranak fel,még a legártatlanabb honlapokon is,amitől a többséget (mivel rengeteg kiskorú van itt) meg kene kimelni. Sőt, én a 20 évemmel is szeretném,ha nem minden kattintásnal botlanék ezekbe biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: Shenayla, Seherezade1050, Queenie, SpecialError, iannina, Lizania, Sugarbird, Éowyn, adriienn96, Cintii
2013. augusztus 07. 14:14 #971
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (LaTasha @ 2013.08.07. 14:08)
Szerintem nincs gond sem a a képfeltöltés módjával,sem a lap megváltozott profiljával.
Tény,hogy ez egy fórum,e,berek érintkeznek egymassal, a 10-15 (elnezest a kivetelektől) évekesek irogatnak egymásnak,baratkozni szeretnének - és ez nem baj,kedvesen le kell őket állítani,ha ez valakit zavar, ám szerintem ez ritka. 
A "külföldi" képfeltöltést én sem ajánlom,nekem pl. mindig szexhirdetések ( blink.gif  blink.gif ) ugranak fel,még a legártatlanabb honlapokon is,amitől a többséget (mivel rengeteg kiskorú van itt) meg kene kimelni. Sőt, én a 20 évemmel is szeretném,ha nem minden kattintásnal botlanék ezekbe  biggrin.gif

Én sem szeretem a hirdetéseket, főleg az ilyen fajtákat, de ki lehet fogni jó tárhelyeket, ahol nincsenek szexhirdetéseket. Úgy tudom, hogy van egy rublika, ahol van egy Family safe nevezetű kocka, és azt kell kiválasztani, és ott nincsenek ilyesfajta hirdetéseket. Igazából nekem nem a móddal van a gond, mert szeretem, hogy ilyen, hanem az, hogy leáll, és semmifajta hírt nem kapunk/kaptunk ezidáig afelől, hogy működni fog-e vagy nem. Én csak felvettettem ezt az ötletet, hogyha nem működik a mostani képfeltöltés, akkor lehet, hogy más tervek után kéne nézni, nem?
3 felhasználónak tetszik: idone, Beyla, Cintii
2013. augusztus 07. 17:26 #972
- törölt felhasználó -    
A HQ képek - méret szerint - 1000 pixel fölöttiek, de a HQ inkább jelenti a kép minőségét. Sok olyan topic van az oldalon, ami telis-tele van 3000-4000 pixeles képekkel, a minőségük meg egy rakás s.. sad.gif
Ezen meg hülyeség vitatkozni, pláne személyeskedni. Nem működik a képfeltöltés, valószínűleg csinálnak vele valamit. Hónapokig nem volt semmi probléma, ami természetesen szuper, de most ezen az egy-két heten fennakadni fölösleges. Hamarosan biztos minden vissza fog térni a normális kerékvágásba.
Máskor is volt már ilyen, inkább örüljetek, h az oldalra még fel lehet járni. És miért is kéne megszüntetni a képfeltöltést? Ez volt az oldal eredeti funkciója is, nem?
Ami véleményem szerint sokkal nagyobb probléma, az az unatkozó 10 évesek trollkodása, akik itt töltik az idejüket, míg Anyuci meg nem érkezik a munkából. De ez egyéni vélemény.
13 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke, Shenayla, Évike12, Beyla, Glamster, Seherezade1050, idone, SpecialError, Queenie, Lizania, Bella99, Cintii
2013. augusztus 07. 19:25 #973
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Éppen ez a baj, hogy 1000 fölött már HQ-nak számít egy kép.
Személyes kedvencem, mikor három darab zimbiós képpel nyit valaki topikot. rolleyes.gif
Könyörgöm, kár, hogy a zimbio nem nyom rá tagot, mert azt is ki kéne tiltani innen, mint a justjaredes képeket. omg.gif
És ha már a méretekről beszélünk, akkor lehet, hogy egy paparazzi 3000-es méretben nem tökéletes minőségű, de hát milyen legyen? A legtöbbször zoomot használnak a lesifotósok, ezért is van benne a "les" a nevükben. biggrin.gif
Azért van különbség pl. ez meg ez között. Szerintem. blush.gif
13 felhasználónak tetszik: duracell, tothferi5, Boscorelli, joe_r, Seherezade1050, idone, AmyVie, Queenie, iannina, Lizania, Bessie, Cintii, Selly 13
2013. augusztus 07. 19:31 #974
- törölt felhasználó -    
És ki beszélt a paparazzi képekről? Előfordult már, hogy rendezvény, de még stúdiókép is felkerült rosszabb minőségben, és mikor újra lett töltve, jobb minőségben, akkor sem lett törölve pardon.gif

Idézet (Lindsay019 @ 2013.08.07. 19:25)
Személyes kedvencem, mikor három darab zimbiós képpel nyit valaki topikot. rolleyes.gif 
Könyörgöm, kár, hogy a zimbio nem nyom rá tagot, mert azt is ki kéne tiltani innen, mint a justjaredes képeket. omg.gif 
És ha már a méretekről beszélünk, akkor lehet, hogy egy paparazzi 3000-es méretben nem tökéletes minőségű, de hát milyen legyen? A legtöbbször zoomot használnak a lesifotósok, ezért is van benne a "les" a nevükben. biggrin.gif 
2013. augusztus 07. 21:58 #975
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Idézet (Lindsay019 @ 2013.08.07. 19:25)

Oké ez most lehet, hogy kevésbé lesz szakmai, nem vagyok nagy kép feltöltő, viszont én sok képet nézegetek a kedvenceimről. Szerintem felesleges terhelést jelentenek a szervernek meg a tárhelynek a 3-4000-es képek, mivel egy bizonyos méret felett már túl nagy ahhoz hogy kinagyítva eredeti méretében nézd. Bőven elégséges a rajongóknak szerintem az 1-1500-as kép is. Zömmel az UHQ (azt hiszem a 3-4000 már inkább ezen kategória) csak a képszerkesztéshez kell és ez tapasztalat, szép designt csak ezekből lehet csinálni tehát szerintem teljesen felesleges ezeket hajszolni. Az általad belinkelt két kép között elsőre nincs különbség mert a böngészőm automatikusan méretezi és mindkettő elsőre ugyan akkora lett, tehát különbség csak akkor van ha ránagyítok, de anélkül is látom, hogy szép volt, csinos volt stb. Persze ha a kedvencem minden szőrszála érdekel akkor kell a 4000 kép.smileeee.gif

Egyébként a külföldi tárhely szerintem sem a legjobb megoldás, én is összefutottam már igen csak zavarba ejtő hirdetésekkel, pedig már jócskán elmúlt 10. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: LaTasha, Shenayla, Lizania, Cintii
2013. augusztus 08. 08:00 #976
- törölt felhasználó -    
Én türelmesen várok, amíg megoldódik a képfeltöltési probléma. biggrin.gif Egyébként szórakozásból rakok fel képeket. Egyetlen dolgot lehetne esetleg változtatni a képfeltöltéssel kapcsolatban. A képek mérete korlátozva van, amely ugye nem haladhatja meg a 6 megabyte-ot. Nekem sokszor már 5 megabyte-os kép sem töltődik fel, ezért le kell kicsinyítenem. Amikor a "HQ képek az Univerzumról" témába rakok fel képeket gyakran kell átméreteznem őket, mert a méretük átlagban 20 megabyte-nál kezdődik. biggrin.gif Az zavar igazán, amikor ebbe a témába valaki 500 x 800 pixeles képet tölt fel, amikor a téma címében direkt szerepel az a szó, hogy HQ képek!
A képtároló.hu kiváló, nekem megfelel, csak most nem működik jól. A hiba idővel megoldódik. biggrin.gif
2013. augusztus 08. 08:05 #977
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaTasha @ 2013.08.07. 14:08)
A "külföldi" képfeltöltést én sem ajánlom,nekem pl. mindig szexhirdetések ( blink.gif  blink.gif ) ugranak fel,még a legártatlanabb honlapokon is,amitől a többséget (mivel rengeteg kiskorú van itt) meg kene kimelni. Sőt, én a 20 évemmel is szeretném,ha nem minden kattintásnal botlanék ezekbe  biggrin.gif

Én sem javaslom a "külföldi" képfeltöltést. Engem is zavarnak a felugró ablakok.
2013. augusztus 08. 08:09 #978
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2013.08.07. 13:41)

Én is csak a kedvenceimről (nők) szoktam felrakni képeket. biggrin.gif Egyetértek veled abban, hogy a képek háttérbe szorultak, és hogy ha nem áll helyre a szerver, akkor szerintem sem lesz más mód, mint a külföldi tárhelyre való átállás. Én azonban még bizakodom, hogy erre nem kerül sor. smileeee.gif
2013. augusztus 08. 19:26 #979
- törölt felhasználó -    
Nem értek valamit. Szeretnék képeket föltölteni a Fórumba, új téma ként, de bármit akarok föltenni azt írja ki, hogy "Hiba a kép feldolgozása közben!"
Ezzel lehet valamit csinálni vagy miért van? unsure.gif
2013. augusztus 08. 19:29 #980
- törölt felhasználó -    
Olvass vissza! Ezen meg a vita már napok óta!
Amúgy majd helyre fog állni! Mindig helyre szokott wink.gif

Idézet (matita @ 2013.08.08. 19:26)
Nem értek valamit. Szeretnék képeket föltölteni a Fórumba, új téma ként, de bármit akarok föltenni azt írja ki, hogy "Hiba a kép feldolgozása közben!"
Ezzel lehet valamit csinálni vagy miért van?  unsure.gif
67 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!