Idézet (Samballa100 @ 2013.08.07. 13:17)
Vannak olyan emberek, akiket gyüjtőknek hivnak. Ők azért olyan aktivak itt (és töltenek föl 100-ával képeket ide) hogy gyüjtsék a HSZ, és a képfeltöltéseik számát, ez teszi őket boldoggá. Szerény véleményem szerint, ha ez a "szolgáltatás" megszűnik, az a 20-30 online (vagy aktiv) tag, akiről beszélsz, azok is ittfogják hagyni. Naponta kapok olyan üzeneteket hogy szeretne barátkozni. 1! Interneten nem barátkozok, nem vagyok robot. 2! Nem fogom az időmet arra fecsérelni, hogy elmondjam neki mi a kedvenc ételem (Amit mellesleg a bemutatkozásomban is leirtam.) 3. nincs

Szóval röviden; Feljövök, feltöltöm a napi képadagomat, irok 2-3 hsz-t, és megyek is a dolgomra.
Ha a képfeltöltős lehetőséget kiveszik innen, biztositani tudom őket arról, hogy 1 taggal kevesebb lesz. (Hogy ez most mennyire érdekli őket, nem tudom.)
Köszöntem.
Én nem vagyok gyűjtögető, nem azért rakok fel annyi képet, amennyit ez idő alatt feltettem, vagy fel is fogok, hogy növeljem a hozzászólásaimat, vagy a kép számát. Pusztán szórakozás céljából rakok fel képet, és mostanság nagyon max már csak olyanokról, akik tényleg nagy kedvenceim, és szeretnék róluk a fórumon képet látni. Félreértettél: legyen megcsinálva a képfeltöltés, vagy ne legyen, ergo külföldi tárhelyre menjek a képek, és kód segítségével pedig legyenek beilleszthetők - szinte majdnem minden fórum így működik, ahol eddig már jártam. A fórum elsődleges célja, anno még a HQP-n a képek voltak, hiszen ezért volt a neve HQParaidse, ami már eleve utal a képekre. Ahogyan én az utóbbi időben elnéztem a tagokat, hányan nézték meg a topicot, hányan szóltak hozzá, vagy tetszikelték a képeket, kevés! Régen sokkal többen - nagyobb részt ezért jöttek fel az oldalra. Most viszont a képek háttérbe szorultak, inkább a bulvár cikk, a sztárok védelmezése, vagy leszólása, vélemény kifejtése van divatban. Nem hinném, hogy az a 20-30 ember, akik tényleg értékelik a képeket ittfogják hagyni a fórumot, ugyanis legtöbbször azok tetszikelik a képeket, akik maguk is képeket töltenek fel, egy-két esettől eltekintve, de mint mondtam, amit én felvetettem az, hogy külföldi tárhelyes képfeltöltés legyen, ha ez a szerverprobléma nem fog helyreállni. Az, hogy az itteni tagok felfogása milyen, nem tudom: az már magánélet, hogy valaki itt szeretne ismerkedni, barátokra vagy kapcsolatra szert tenni. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, ha te ezt rossz néven veszed, tiltsd le az üzenet küldést, és talán nem fognak zaklatni efféle üzenetekkel