A színésznõ bevallotta, az utóbbi idõben több kismamaruhához hasonló viseletben láthattuk és valóban sokat járt orvoshoz, de ennek semmi köze nincs egy esetleges gyermekáldáshoz.
- Semmi sem igaz a pletykákból. Nem vagyok terhes. Tényleg sokat jártam dokihoz, de ennek egyszerû oka van: a nyaralás elõtt és után is kivizsgáltattam magamat, mert picit hipochonder vagyok, manapság pedig annyi nyavaját lehet összeszedni külföldön.
Lilla ugyanis nemrég tért vissza Baliról, ahova a legjobb barátnõjével utazott egy kis csajos vakáció reményében.
A kiruccanást már régóta tervezték, még jóval azelõtt, hogy szerelembe esett Danny Blue-val, így az eredeti elképzelésen nem változtattak: a hölgyek a nyakukba vették a szigetet.
- Állandóan jó hangulat volt, egymást érték a bulik. Meseszép tengerpart és szörfös fiúk, ameddig a szem ellát.
A nyaralás tehát tökéletesen sikerült, a szép emlékeket pedig az sem árnyékolhatja be, hogy Labancz Lilla laptopjának lába kélt a reptéren.
A HOT magazin az említett kórházi látogatás után felhívta Lillát, az pedig a következõket mondta:
-Valóban jártam nõgyógyásznál, de a többi maradjon az én titkom. Majd ha meg akarom osztani mindenkivel, akkor elmesélem!
Labancz Lilla anyai örömök elé néz?
2009. július 21. 17:39
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: