Michael Jackson Rolling Stone magazine special issue August 2009
2009. július 30. 07:50
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(dijja @ 2009. July 26. - 21:18)
Jajj it Magyarországon miért nincsenek különkiadások Mike-ról?
Pedig úgy örülnék neki
Pedig úgy örülnék neki
Vagy "sok idejükbe kerül" összehozni valami színvonalasat (a BEST mellékletében csak a képek érnek bármit is + a legújabb viasz szobra van az elején, de anélkül, hogy oda lenne írva - egyáltalán semmi értéke az egésznek, de nem is vártam mást...)
Vagy nem is lesz, ezen meg sem lepõdöm. A BRAVO-ban is (eddig) egy minimális dolog volt csak, holott talán anno ez volt az egyetlen újság, amelyik mindig a zenéjét tartotta a legfontosabbnak, semmi pletykába nem ment bele.
Azóta egy kalap kaki az egész újság, a béka valaga alatt van 20 centivel.
A német változat bezzeg még különkiadást is megjelentetett.
Most vagy lesz valami, de késõbb, vagy már nem érdekli a magyarokat valami színvonalas dolog átvétele, hajjajjjj, fordítaniuk kéne, meg utánanézni pár dolognak....
2009. július 30. 22:38
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Igen az a BEST nekem is megvan bár nem újdonságot tudtam meg belõle, de a képek mindensetre egész jók.
Egyébként a BRAVO volt egyedül olyan rendes hogy berakott róla legalább egy posztert...bár én ezektõl a tinimagazinoktól nem is várom el hiszen a korombeli tinik tényleg nem nagyon érdeklõdnek már iránta...de hát reménykedni mindenesetre szabadott...
én nem hiszem hogy bárm különleges kijönne most már...de tényleg nagyon jó volna
Egyébként a BRAVO volt egyedül olyan rendes hogy berakott róla legalább egy posztert...bár én ezektõl a tinimagazinoktól nem is várom el hiszen a korombeli tinik tényleg nem nagyon érdeklõdnek már iránta...de hát reménykedni mindenesetre szabadott...
én nem hiszem hogy bárm különleges kijönne most már...de tényleg nagyon jó volna
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: