Ki volt az elsõ énekes/együttes akiért rajongtál?
2011. augusztus 26. 09:09
Nekem az első kedvenc énekesem az Fergie volt,és ebből már ki is található,hogy a kedvenc együttesem a Black Eyed Peas volt
2012. április 26. 15:23
Az Aqua. Imádtam a Barbie Girl című számukat, meg a többit is
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2012. április 26. 15:26
Talán a No Thanx
De meg se tudom már mondani hogy az mikor volt
Meg a Crystal
2012. április 26. 15:27
Fú, a legelső Britney Spears volt. Igazándiból az ő zenéjén nőttem fel. Együttes meg vagy a Blue vagy a Backstreet Boys, de, ha jól emlékszem a Blue-ért rajongtam először.
2012. április 26. 15:28
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Az első énekesnő,akiért úgy tényleg rajongtam az Rihanna,és ez a mai napig változatlan.
A magyarok közül talán Lola volt az első,akit úgy tényleg szerettem,de ez ma már elmúlt.Sőt mi több a Benned élek lipje után elég sokáig utáltam.Mostanában viszont,miután megtudtam,hogy sokat jótékonykodik,kiáll az állatvédelemért,stb. kicsit újra megszerettem.De a rajongója nem vagyok,és szerintem nem is leszek.
A magyarok közül talán Lola volt az első,akit úgy tényleg szerettem,de ez ma már elmúlt.Sőt mi több a Benned élek lipje után elég sokáig utáltam.Mostanában viszont,miután megtudtam,hogy sokat jótékonykodik,kiáll az állatvédelemért,stb. kicsit újra megszerettem.De a rajongója nem vagyok,és szerintem nem is leszek.
2012. április 26. 17:09
Azt hiszem Katy Perry, Miley Cyrus, Hooligans, Tokio Hotel, Avril Lavigne. De ezek közül mostanság, csak Katy-t, Avril-t, Miley-t szeretem, a többit már (annyira) nem.
2012. április 26. 17:48
Húú, hát ez egy nagyon jó kérdés..
Ha jól emlékszem Christina Aguilera (Candyman) száma volt az, amit először hallottam kiskoromban és nagyon szerettem/szeretem most is..De nagyon sok zene volt, amit hallgattam leginkább apukámnak köszönhetően.Ha jól emlékszem neki köszönhetően hallgattam meg és így ismertem meg az ABBA-t és a U2-t, meg még sok más személyt, akiket mai napig is hallgatok. (pl.:ide sorolhatom Scootert-t v. az előbb említett ABBA-t is, de még sokan másokat is...)
Sajnos az a baj, hogy nem igazán emlékszem rá, de egy biztos, hogy neki köszönhetően kiskoromban olyan zenéken nőttem fel, ami nem volt értelmetlen,semmit mondó zene, ami sajna manapság ugyanez nem mondható el. (legalább is én így látom a saját(!) szemszögemből)
Ha jól emlékszem Christina Aguilera (Candyman) száma volt az, amit először hallottam kiskoromban és nagyon szerettem/szeretem most is..De nagyon sok zene volt, amit hallgattam leginkább apukámnak köszönhetően.Ha jól emlékszem neki köszönhetően hallgattam meg és így ismertem meg az ABBA-t és a U2-t, meg még sok más személyt, akiket mai napig is hallgatok. (pl.:ide sorolhatom Scootert-t v. az előbb említett ABBA-t is, de még sokan másokat is...)
Sajnos az a baj, hogy nem igazán emlékszem rá, de egy biztos, hogy neki köszönhetően kiskoromban olyan zenéken nőttem fel, ami nem volt értelmetlen,semmit mondó zene, ami sajna manapság ugyanez nem mondható el. (legalább is én így látom a saját(!) szemszögemből)
2012. április 26. 17:55
Jonas Brothers.
Még most is úgy emlékszem, mint ha tegnap lett volna, és szívesen dicsekszem ezzel bárkinek. A Year 3000 volt az első szám, amit hallottam tőlük, egy nap random feljött oldalt a YouTube-on. Mondom, mi lehet ez, hát meghallgatom. Aztán napokig mást sem tudtam hallgatni. Ez a pörgős, igazi zene, amit ők csináltak (és remélem, még fognak is) most is nagy helyet tölt be a szívemben. Mindhárman tehetségesek, nagyon is. Eszméletlen hangjuk van, mindannyian tudnak gitározni, Nick például négy hangszeren is játszik. Hol tud pl. a One Direction ilyen szintet hozni zeneileg? Hát, sehol sem.
Szerk.: Hupsz, úgy tűnik, már írtam ide. Na, sebaj, most kifejtettem bővebben.
Szerk.: Hupsz, úgy tűnik, már írtam ide. Na, sebaj, most kifejtettem bővebben.
2012. április 26. 18:02
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
hát én úgy emlékszem hogy a Sugarloaf
imádtam őket még amikor olyan 8-10 éves voltam
most is szeretem őket nem azért írtam életkort, csak azóta van már egy csomó zenekar amit szeretek
Amúgy meg a kedvenc számom tőlük talán a Barbie
imádtam őket még amikor olyan 8-10 éves voltam
most is szeretem őket nem azért írtam életkort, csak azóta van már egy csomó zenekar amit szeretek
Amúgy meg a kedvenc számom tőlük talán a Barbie
2012. május 01. 11:22
a 2NE1 volt az első kedvencem, mostanra pedig már elég sokadik a csoport nálam
2012. május 01. 12:05
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
talán 50cent
2012. május 01. 12:07
|
|
SztárokFanjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 174455 offline
|
Nálam Miley Cyrus
2012. május 01. 12:38
Zámbó Jimmy még ovis korom előtt, aztán ovis koromban, ha én ott voltam folyton őt kellett bekapcsolni
2012. május 01. 17:18
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Irigy Hónaljmirigy
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.