Starity

Filmes bakik

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. július 14. 10:09 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Itt össze lehetne gyûjteni az összes filmes bakit. Ha eddig nem vettük észre legalább röhöghetünk rajta, ha legközelebb megnézzük az adott filmet.

007-Aranyszem:
- Amikor a tankkal átmegy az alagúton a beugrónyíláson nem megy be a törmelék!
-Amikor a 007-es a tankkal nyomul, egy dzsipp fennakad a folyó korlátján és 2 katona beesik a folyóba, de amikor jön a 2-ik dzsipp akkor már 3-an fuldoklanak a folyóban!
-Amikor a 007-es a tankban ül az alagútban és jön a vonat akkor lõ egyet és utána kiugrik a tankból, egy szempillantás alatt a tanktól 300 méterre kerül, mert a vonatot nézi és látszik a feje amikor a fejével követi a vonatot, és az elég messzi van.

A csaj nem jár egyedül:
-Mikor a tengerparton elhívják bulizni Leaney-t már sötétedik, de aznap még Zack átmegy egy foci csapattal segíteni a takarításban és akkor kint már újra nappali fény van.
- A tavaszi szünet után két nappal már az évvégi buli van.
- Miután Zack húga \"átváltoztatja\" Leaney-t és levágja a haját is, egy következõ jelenetben /Leaney éppen alkot a festõállványnál/ a haja ismét hosszú.
- Mikor Zack és Leany lemennek a partra, a lány visz magával egy nagy mappát. Mikor visszafelé a kocsihoz érnek, már nincs nála.

A szerelem hálójában:
- Amikor Meg Ryan várja Tom Hankset a kávézóban, akkor egyszercsak belerakja a rózsát a könyvbe, mint egy könyvjelzõt, aztán a következõ pillanatban,a vágás után megint csak a könyv tetején van a rózsa.
- Tom Hanks, amikor a gyerekekkel játszik zöld karikát dob el, és piros esik le.

Ace Ventura 1. :
- A film vége felé amikor Ventura a konzulátuson van a konzul pedig ül a fotelban és az asztalon van egy sakktábla rajta bábokkal. De amikor más kamera állásból mutatják a jelenetet akkor nincs báb a sakktáblán, amikor ismét az elsõ kameraállásból mutatják akkor ott van!
- Amikor a diliházban kutat Ray cuccai után és megpróbál elbújni a dobozban az szétszakad, méghozzá úgy hogy a jobb lába a levegõben a dobozon fennekadva. A következõ vágásnál mar a bal láb alatt sértetlen a doboz.

Az ötödik elem:
- Mielõtt LeeLoo beugrana Bruce Willis taxijába, felteszi a kezét: a tenyere fekete a kosztól. Utána, amikor beleesik a taxiba a tenyere tiszta.
- Mikor a repülõn a radios befejezi a dumájat, rágyuújt egy cigire. Egy pillanattal késõbb amikor odamegy Corvenhez, már nincs a kezében a cigi.
- Leeloo megszökik a laboratóriumból és leugrik a mélybe. Miután beesik Korben taxijába, a lány orrán egy hosszú seb látható. A következõ képen már hiányzik a seb.

A majmok bolygója:
- Amikor hibernálják magukat, vagy valami olyasmi az ûrhajóban, a bajszuk és a szakálluk megnõ, de a hajuk egyáltalán nem.

Amerikai pite:
- Amikor az iskolában vannak, a wc-s jelenetnél egyfolytában belelóg felülrõl a mikrofon.
- Snittenként változik a pohárban lévõ sör mennyisége. Egyszer teli van,aztán szinte üres, majd a megint több van benne, stb.
- Amikor Finch és a mama a film vége felé a biliárdasztalon "ûzik az ipart", érdemes figyelni a sárga golyót, hisz az egyik pillanatban az asztal egyik felén van, a következõben a másikon.

Bad Boys 1.:
-Amikor kilövik a Ferrarinak a lámpáját, utána egy másik kameraállásból épségben lehet látni.

Bad Boys 2.:
- Az egyik pillanatban a Hummerenek a bal visszapillantója letörik, a másikban viszont még megvan.
- Amikor a rózsaszín házban szétlövik a niggerbandát,Mikenak kifogy a lõszere.A tárat kiveszi,de nem tesz be másikat,hanem egybõl lõ.
- Amikor a csaj menekül a haitiak elõl a fekete kocsival, telibe kap egy másik kocsit,mutatják, hogy összetört. A másik pillanatban a kocsi motorháza teljesen érintetlen. Ugyenezt itt háromszor eljátszák!!
- Az autópályás résznél mielõtt dobálják lefelé a kocsikat a kamionról, az egyik képben (jobboldalon) látszik a helikopter amibõl filmeznek.

2009. július 27. 11:12 #2
missLady
missLady
visszatérő vendég
Hozzászólás: 111
Csatolások: 0
Azonosító: 87193
szép kis gyûjtemény, grat! (:
2009. július 27. 11:27 #3
- törölt felhasználó -    
Visztestek (House of Wax)
A film elején Wade-et (Jared Padalecki) viaszba öntik, és kiállítják a zongorához, majd Chad M. Murray által megformált karakter letép egy darabot az arcából. A film végén meg Jared a viaszózószékben ül, és úgy néz ki, mintha akkor kezdték volna el a viszozását.

Remélem így volt, annyira részletesen nem emlékszem már rá, csak ez maradt meg, mint egy hatalmas baki blink.gif
Vagy nem az, és csak én értelmeztem rosszul? biggrin.gif
2009. július 27. 11:44 #4
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(Cynthia @ 2009. July 27. - 10:27)
Visztestek (House of Wax)
A film elején Wade-et (Jared Padalecki) viaszba öntik, és kiállítják a zongorához, majd  Chad M. Murray által megformált karakter letép egy darabot az arcából. A film végén meg Jared a viaszózószékben ül, és úgy néz ki, mintha akkor kezdték volna el a viszozását.

Remélem így volt, annyira részletesen nem emlékszem már rá, csak ez maradt meg, mint egy hatalmas baki blink.gif
Vagy nem az, és csak én értelmeztem rosszul? biggrin.gif

Wade-et viaszba öntik, és ezek után Dalton (Jon Abrahams) találja meg, és õ tép le egy kicsit az arcából, majd Dalton-t is viaszba öntik és a végén õ ül a viaszozószékben, és õt találja meg Nick (Murray). smileeee.gif
2009. július 27. 11:48 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet(bajer @ 2009. July 27. - 11:44)
Wade-et viaszba öntik, és ezek után Dalton (Jon Abrahams) találja meg, és õ tép le egy kicsit az arcából, majd Dalton-t is viaszba öntik és a végén õ ül a viaszozószékben, és õt találja meg Nick (Murray). smileeee.gif

Ja jó, csak nekem a végén is az jött le h az Wade smileeee.gif köszi smileeee.gif
2010. július 17. 16:28 #6
Lyssi
Lyssi

StátuszhallucinációóÓ! :)
Hozzászólás: 697
Csatolások: 420
Azonosító: 130134
Éppen ma néztem a Bűbájos boszorkák 1.évadjából a 3. részt, és figyelmes lettem az elvileg "láthatatlan" rendezőre! biggrin.gif thumbsup.gif w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: annie1234, csicsi20
2010. július 17. 16:54 #7
- törölt felhasználó -    
Twilight bakik

3 felhasználónak tetszik: annie1234, csicsi20, kateblock
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!