Itt össze lehetne gyûjteni az összes filmes bakit. Ha eddig nem vettük észre legalább röhöghetünk rajta, ha legközelebb megnézzük az adott filmet.
007-Aranyszem:
- Amikor a tankkal átmegy az alagúton a beugrónyíláson nem megy be a törmelék!
-Amikor a 007-es a tankkal nyomul, egy dzsipp fennakad a folyó korlátján és 2 katona beesik a folyóba, de amikor jön a 2-ik dzsipp akkor már 3-an fuldoklanak a folyóban!
-Amikor a 007-es a tankban ül az alagútban és jön a vonat akkor lõ egyet és utána kiugrik a tankból, egy szempillantás alatt a tanktól 300 méterre kerül, mert a vonatot nézi és látszik a feje amikor a fejével követi a vonatot, és az elég messzi van.
A csaj nem jár egyedül:
-Mikor a tengerparton elhívják bulizni Leaney-t már sötétedik, de aznap még Zack átmegy egy foci csapattal segíteni a takarításban és akkor kint már újra nappali fény van.
- A tavaszi szünet után két nappal már az évvégi buli van.
- Miután Zack húga \"átváltoztatja\" Leaney-t és levágja a haját is, egy következõ jelenetben /Leaney éppen alkot a festõállványnál/ a haja ismét hosszú.
- Mikor Zack és Leany lemennek a partra, a lány visz magával egy nagy mappát. Mikor visszafelé a kocsihoz érnek, már nincs nála.
A szerelem hálójában:
- Amikor Meg Ryan várja Tom Hankset a kávézóban, akkor egyszercsak belerakja a rózsát a könyvbe, mint egy könyvjelzõt, aztán a következõ pillanatban,a vágás után megint csak a könyv tetején van a rózsa.
- Tom Hanks, amikor a gyerekekkel játszik zöld karikát dob el, és piros esik le.
Ace Ventura 1. :
- A film vége felé amikor Ventura a konzulátuson van a konzul pedig ül a fotelban és az asztalon van egy sakktábla rajta bábokkal. De amikor más kamera állásból mutatják a jelenetet akkor nincs báb a sakktáblán, amikor ismét az elsõ kameraállásból mutatják akkor ott van!
- Amikor a diliházban kutat Ray cuccai után és megpróbál elbújni a dobozban az szétszakad, méghozzá úgy hogy a jobb lába a levegõben a dobozon fennekadva. A következõ vágásnál mar a bal láb alatt sértetlen a doboz.
Az ötödik elem:
- Mielõtt LeeLoo beugrana Bruce Willis taxijába, felteszi a kezét: a tenyere fekete a kosztól. Utána, amikor beleesik a taxiba a tenyere tiszta.
- Mikor a repülõn a radios befejezi a dumájat, rágyuújt egy cigire. Egy pillanattal késõbb amikor odamegy Corvenhez, már nincs a kezében a cigi.
- Leeloo megszökik a laboratóriumból és leugrik a mélybe. Miután beesik Korben taxijába, a lány orrán egy hosszú seb látható. A következõ képen már hiányzik a seb.
A majmok bolygója:
- Amikor hibernálják magukat, vagy valami olyasmi az ûrhajóban, a bajszuk és a szakálluk megnõ, de a hajuk egyáltalán nem.
Amerikai pite:
- Amikor az iskolában vannak, a wc-s jelenetnél egyfolytában belelóg felülrõl a mikrofon.
- Snittenként változik a pohárban lévõ sör mennyisége. Egyszer teli van,aztán szinte üres, majd a megint több van benne, stb.
- Amikor Finch és a mama a film vége felé a biliárdasztalon "ûzik az ipart", érdemes figyelni a sárga golyót, hisz az egyik pillanatban az asztal egyik felén van, a következõben a másikon.
Bad Boys 1.:
-Amikor kilövik a Ferrarinak a lámpáját, utána egy másik kameraállásból épségben lehet látni.
Bad Boys 2.:
- Az egyik pillanatban a Hummerenek a bal visszapillantója letörik, a másikban viszont még megvan.
- Amikor a rózsaszín házban szétlövik a niggerbandát,Mikenak kifogy a lõszere.A tárat kiveszi,de nem tesz be másikat,hanem egybõl lõ.
- Amikor a csaj menekül a haitiak elõl a fekete kocsival, telibe kap egy másik kocsit,mutatják, hogy összetört. A másik pillanatban a kocsi motorháza teljesen érintetlen. Ugyenezt itt háromszor eljátszák!!
- Az autópályás résznél mielõtt dobálják lefelé a kocsikat a kamionról, az egyik képben (jobboldalon) látszik a helikopter amibõl filmeznek.
Filmes bakik
2009. július 27. 11:27
Visztestek (House of Wax)
A film elején Wade-et (Jared Padalecki) viaszba öntik, és kiállítják a zongorához, majd Chad M. Murray által megformált karakter letép egy darabot az arcából. A film végén meg Jared a viaszózószékben ül, és úgy néz ki, mintha akkor kezdték volna el a viszozását.
Remélem így volt, annyira részletesen nem emlékszem már rá, csak ez maradt meg, mint egy hatalmas baki
Vagy nem az, és csak én értelmeztem rosszul?
A film elején Wade-et (Jared Padalecki) viaszba öntik, és kiállítják a zongorához, majd Chad M. Murray által megformált karakter letép egy darabot az arcából. A film végén meg Jared a viaszózószékben ül, és úgy néz ki, mintha akkor kezdték volna el a viszozását.
Remélem így volt, annyira részletesen nem emlékszem már rá, csak ez maradt meg, mint egy hatalmas baki
2009. július 27. 11:44
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. July 27. - 10:27)
Visztestek (House of Wax)
Wade-et viaszba öntik, és ezek után Dalton (Jon Abrahams) találja meg, és õ tép le egy kicsit az arcából, majd Dalton-t is viaszba öntik és a végén õ ül a viaszozószékben, és õt találja meg Nick (Murray).
2009. július 27. 11:48
Idézet(bajer @ 2009. July 27. - 11:44)
Wade-et viaszba öntik, és ezek után Dalton (Jon Abrahams) találja meg, és õ tép le egy kicsit az arcából, majd Dalton-t is viaszba öntik és a végén õ ül a viaszozószékben, és õt találja meg Nick (Murray). 
Ja jó, csak nekem a végén is az jött le h az Wade
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: