Michael Jackson memorial service - Staples Center
2009. július 12. 00:47
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ebbõl az eseménybõl csak részleteket láttam. Valójában még nincs elég lelki erõm hogy megnézzem az egészet...
De a szívem majd megszakadt mikor láttam ahogy Paris beszél...
és mikor hallottam hogy Mariah Carey az I'll be there-t énekli nem bírtam tovább...sírtam, nem is...a sírás ahhoz képest semmi ami akkor tört elõ belõlem. Ettõl a számtól különben is könnyezek, fõleg ha azt hallgatom mikor még kisgyerek volt.
Hjajj de hogy van ez a hely ahol kiírhatom magamból miket érzek
De a szívem majd megszakadt mikor láttam ahogy Paris beszél...
és mikor hallottam hogy Mariah Carey az I'll be there-t énekli nem bírtam tovább...sírtam, nem is...a sírás ahhoz képest semmi ami akkor tört elõ belõlem. Ettõl a számtól különben is könnyezek, fõleg ha azt hallgatom mikor még kisgyerek volt.
Hjajj de hogy van ez a hely ahol kiírhatom magamból miket érzek
2009. július 12. 01:03
Engem ami igazán megfogott, az Brooke beszéde volt, õ nem csak a popsztárról beszélt, hanem az egyik legjobb barátjáról...
És ami számomra nagyon megdöbbentõ volt, hogy volt olyan, aki nem feketében ment. Oké, a fehér tudom hogy valamelyik kultúrában a gyász szine, nade az a rikító zöld. Na azt már egyenesen pofátlanságnak és bunkóságnak tartom.
Egyébként Paris amit mondott a végén, az tényleg megindító volt....
És ami számomra nagyon megdöbbentõ volt, hogy volt olyan, aki nem feketében ment. Oké, a fehér tudom hogy valamelyik kultúrában a gyász szine, nade az a rikító zöld. Na azt már egyenesen pofátlanságnak és bunkóságnak tartom.
Egyébként Paris amit mondott a végén, az tényleg megindító volt....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: