Michael Jackson - Michael Jackson - Bobby Holland photoshoot (1981)
2009. július 09. 14:45
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2009. július 09. 14:59
|
|
nikusshvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.22. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 50218 offline
|
De ari:)
Az oké h az orrával nem volt megelégedve, de elég lett volna ha azt megmûtteti h egy kicsit kisebb legyen és ennyi.
Nemkellett volna ennyit fehéritettnie magát, mert ha elfogadja h barnabõrû akkor egészséges marad..
És amugy négeren heyesebb volt
Az oké h az orrával nem volt megelégedve, de elég lett volna ha azt megmûtteti h egy kicsit kisebb legyen és ennyi.
Nemkellett volna ennyit fehéritettnie magát, mert ha elfogadja h barnabõrû akkor egészséges marad..
És amugy négeren heyesebb volt
2009. július 11. 20:18
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
Bizony, nem önként fehéríttette ki magát, hanem a betegsége miatt lett ilyen...
Az orrát a mai napig nem igazán értem, amikor elõször megcsináltatta sztem nagyon jó lett, jobban állt neki, elvileg azért kellett többször is megcsináltatni mert elrontották neki és nem kapott levegõt...nem tudott normálisan énekelni sem. Késõbb meg azért lett nagyon beteg mert megfertõzõdött azzal a húsevõ bktáriummal, de a sem az õ hibája volt hanem az orvosok vmit higiéniátlanul csináltak.
Én viszont szeretem ígyis úgyis. "It don't matter if you're black or white"
Az orrát a mai napig nem igazán értem, amikor elõször megcsináltatta sztem nagyon jó lett, jobban állt neki, elvileg azért kellett többször is megcsináltatni mert elrontották neki és nem kapott levegõt...nem tudott normálisan énekelni sem. Késõbb meg azért lett nagyon beteg mert megfertõzõdött azzal a húsevõ bktáriummal, de a sem az õ hibája volt hanem az orvosok vmit higiéniátlanul csináltak.
Én viszont szeretem ígyis úgyis. "It don't matter if you're black or white"
2009. július 12. 00:39
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Szerintem itt nagyon ari...egyébként meg ha pl megnézitek a You are not alone videoklippjét...hát lehet hogy csak égy vagyok így vele de szerintem egyáltalán nem mondható csúnyának az arca még úgy sem...jó tudom a smink meg minden azér számít...de én mindenhogy szeretem.
Egyszer egyik biosz órán éppen bõrbetegségekrõl meg ilyesmikrõl volt szó a tanárom meg felhozta rossz példának õt, hogy kifehéríttette a bõrét.
Én azt hittem hogy ott helyben benyögöm hogy ez nem igaz, vagy hogy rávetem magam deh...inkább nem szórakozom azzal a nõvel.
engem mindig bántott hogy ha errõl beszélnek fõleg ha még úgy is adják elõ mintha ez az õ bûne lenne. Idegesít hogy úgy bántanak valakit hogy max az idióta pletykalapokból vannak tájékozódva
Egyszer egyik biosz órán éppen bõrbetegségekrõl meg ilyesmikrõl volt szó a tanárom meg felhozta rossz példának õt, hogy kifehéríttette a bõrét.
Én azt hittem hogy ott helyben benyögöm hogy ez nem igaz, vagy hogy rávetem magam deh...inkább nem szórakozom azzal a nõvel.
engem mindig bántott hogy ha errõl beszélnek fõleg ha még úgy is adják elõ mintha ez az õ bûne lenne. Idegesít hogy úgy bántanak valakit hogy max az idióta pletykalapokból vannak tájékozódva
2009. július 14. 01:33
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
ISTEN IMÁDOM
2009. július 14. 08:11
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Bármikor máskor késõbb is belekóstoltam volna
Nézzétek meg jobban a képeket - nem egyenletes a kezén, könyökén a bõre színe, és van egy olyan szokása, illetve VOLT ***rohadt élet, nem megy ez a múlt idõ
2009. július 14. 13:07
|
|
gabo14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 35 Azonosító: 65410 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. July 14. - 07:11)
Bármikor máskor késõbb is belekóstoltam volna
Nézzétek meg jobban a képeket - nem egyenletes a kezén, könyökén a bõre színe, és van egy olyan szokása, illetve VOLT ***rohadt élet, nem megy ez a múlt idõ
*** hogy amikor karba teszi a kezét, behajlítja az ujjait. Basszus, biztos takarni akarta...
énis bármikor belekóstoltam volna késõbb is. iszonyú jó pasi.
2009. július 14. 13:14
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Na hát tudtam én hogy valahol van egy ide tartozó képem
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2009. július 15. 13:40
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
en sztem nincs igaza annak, aki azt mondja, h kaar volt kifeheritenie a boret, meg hogy ha nem plasztikaztatta volna magat nem lett volna feher...ha jol meggondoljuk a plasztika az arcan nem tudta sehogyan kifeheriteni, merthogy mindenhol feher volt, keze, mellkasa..... es ott nem is plasztikazott, persze, hogy pigmenthianya volt. miert nem lehet ezt elhinni?!
2009. július 15. 13:48
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Az egyik lánytestvérnek is ilyen betegsége volt
http://www.hqparadise.hu/index.php?act=Att...post&id=1809862
Ui: ezt csak gondolom, ne vegyétek készpénznek!
2009. július 16. 18:33
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. July 15. - 12:48)
Az egyik lánytestvérnek is ilyen betegsége volt
La Toya.
Igen, mindig is világosabb volt a többieknél, de ez még nem jelent semmit. Nem csípem a csajt, vannak furcsa megnyilvánulásai/tettei - kicsit kétszínû a lányka
Ha neki is ilyen baja lenne, már biztos világgá kürtölte volna - fõleg most.
2009. július 16. 23:26
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Éowyn @ 2009. July 16. - 18:33)
La Toya.
Igen, mindig is világosabb volt a többieknél, de ez még nem jelent semmit. Nem csípem a csajt, vannak furcsa megnyilvánulásai/tettei - kicsit kétszínû a lányka
Igen? Miért miket csinál? még nem hallottam róla...
2009. augusztus 07. 23:23
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Idézet(dijja @ 2009. July 16. - 22:26)
Igen? Miért miket csinál? még nem hallottam róla... 
Jobb is.
Számító egy nõ. Nem elég,hogy nem állt ki a saját testvére mellett, még ellene is beszélt (jajj, mert a férje kényszerítette ...) >bitch<
2009. augusztus 07. 23:51
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Éowyn @ 2009. August 7. - 23:23)
Jobb is.
Számító egy nõ. Nem elég,hogy nem állt ki a saját testvére mellett, még ellene is beszélt (jajj, mert a férje kényszerítette ...) >bitch<
Ellene? mikor? a gyerekmolesztálás hülyeségnél?
végülis mindegy hogy mikor...szemét
2009. augusztus 07. 23:56
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Idézet(dijja @ 2009. August 7. - 22:51)
Ellene? mikor? a gyerekmolesztálás hülyeségnél?
Akkor hát.
Na, majd hozok infókat a MJ-topikba, mihelyt lesz idõm. (Hogy ne a képes részt dumáljuk szét)
Jóéjt, jó hétvégét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.