Dundika Lett Az év Playmate-je
2005. szeptember 30. 09:09
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Szerintem egyszen benyomták....pont ma reggel láttam a tv-ben, biztos van valami jó ismerőse és ő segített neki......nekem amúgy sem adja..
2005. szeptember 30. 13:38
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Szerintem is sokkal jobbat is lehetett volna választani.
Megnéztem újra hogy kik voltak a jelöltek, és még Kocsis Orsin kívül is voltak igen szép és ígéretes lányok, akiket el tudtam volna képzelni győztesnek.
Az előző években Bódi Sylvi, Pantichin Edina és Ripli Zsuzsa nálam igencsak rendben voltak, most valahogy Dundika annyira nem. De majd meglátjuk, hogy a Playboy mit hoz ki belőle...
Megnéztem újra hogy kik voltak a jelöltek, és még Kocsis Orsin kívül is voltak igen szép és ígéretes lányok, akiket el tudtam volna képzelni győztesnek.
Az előző években Bódi Sylvi, Pantichin Edina és Ripli Zsuzsa nálam igencsak rendben voltak, most valahogy Dundika annyira nem. De majd meglátjuk, hogy a Playboy mit hoz ki belőle...
2005. szeptember 30. 14:48
Kocsi Orsi úgy lenyomja mint a szart!!!
Nem értem ezt a zsürit hogy állandóan csak szilikon és szilikon!
Tisztelet a kivételnek!
Nem értem ezt a zsürit hogy állandóan csak szilikon és szilikon!
Tisztelet a kivételnek!
2005. október 03. 09:15
Hát én se őt választottam volna. Fejre egyáltalán nem is olyan szép, a teste meg olyan csináltnak tűnik, tényleg olyan dundika...
2005. október 06. 18:01
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Konstans tőgyközpontú színvonal inmár negyedszerre!
Mikor veszik végre észre, hogy sokszor a kisebb mellű nők sokkal nőiesebben viselkednek, és gyakrabban van extra kisugárzásuk!
Mikor veszik végre észre, hogy sokszor a kisebb mellű nők sokkal nőiesebben viselkednek, és gyakrabban van extra kisugárzásuk!
2005. október 18. 23:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
régebben a világszépe versenyekkel voltam így - vki megnyeri (soxor ki tudja miért) de mindig tudtam volna legalább 10 nagyságrenekkel szebb lányt a nyertesnél ... azt hiszem evvel Dundikáról is elmondtam a véleményem ...
2005. december 14. 18:55
Azt nem mondanám, hogy ronda, mert akkor még nem láttatok szőrös arcú baltaképű nőket....na azok rondák.
Dundika szép, aranyos, kicsit mű, DE KOCSIS ORSI ISTENNŐ!!!!!!
Dundika szép, aranyos, kicsit mű, DE KOCSIS ORSI ISTENNŐ!!!!!!
2005. december 16. 16:15
|
audiomanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 3861 offline
|
Én már találkoztam vele élőben, és természetesen úgy sokkal jobb nő, mint képeken, ahol folyton művigyorokat kell minden modellnek bevágni. Aranyos sztem, már beszéltem is vele párszor. Én azt mondom, hogy sokakból csak az irígység szól. Nézzük csak meg a szavazást
Nem kell irígynek lenni. Neki bejött a dolog, gratulálok, ennyi. Amúgy meg nem minden férfinak ugyanaz a tipusú nőjön be, úgyhogy ez relatív, hogy jó nő, vagy sem. Ezért többtagú a zsűri. Így, többen is őt választották, kész. Szerintem jó nő amúgy, még ha kicsit mű is. Láttam már nála szebbet is, nem azt mondom, de nem lehet minden évben Kocsis Orsi, meg nem csak Kocsis Orsi lehet jó nő
Na jó, különben kár is összeveszni ezen, mert ő lett a playmate, visszacsinálni nem lehet (sztem nem is kellene). Jah, és szép nagy mellekkel büszkélkedhet, még ha nem is igaziak. Ettől nekem tetszenek
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2008. január 13. 09:59
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Idézet(Imot @ 2005. October 6. - 17:01)
Konstans tõgyközpontú színvonal inmár negyedszerre!
Mikor veszik végre észre, hogy sokszor a kisebb mellû nõk sokkal nõiesebben viselkednek, és gyakrabban van extra kisugárzásuk!
Mikor veszik végre észre, hogy sokszor a kisebb mellû nõk sokkal nõiesebben viselkednek, és gyakrabban van extra kisugárzásuk!
Ez nem is igaz szerintem, a melleknek köze van a nõiességhez, kisugárzáshoz.
1 felhasználónak tetszik:
metalfren
2008. január 13. 10:07
Csak 2 és fél éves topik + igen hasznos dolgot mondtál ... köszönöm mester, iszom szavaidat!
Jöhet a warn ... ki akar elsõ lenni!?
Jöhet a warn ... ki akar elsõ lenni!?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.