A 19 éves színésznõ a dátumok alapján úgy gondolja, Robert a kicsi apja.
Bár Robert Pattinson és Kristen Stewart soha nem jelentették ki, hogy egy párt alkotnak, állítólag most mégis gyermek születhet. A New Weekly magazin szerint az ifjú színésznõ a múlt héten kezdett gyanakodni, hogy talán várandós.
- Kristen megkérte egy barátját, hogy vegyen neki terhességi tesztet, mert aggódott, hogy meglátják a patikában. Nagyon ideges a kialakult helyzet miatt - árulta el egy közeli ismerõse, aki azt is elmondta, hogy a színésznõ szerint Robert lehet az apja a bébinek.
Az Alkonyat fõszereplõi sokak szerint egy párt alkotnak. A 19 éves színésznõ állítólag szakított barátjával, Michael Angaranóval is.
Forrás: celebrity-mania.com
Pfff... már nem tudnak mit kitalálni?
Kristen állítólag Pattinson gyermekét várja
2009. július 08. 12:33
Ez elég nagy kamunak tûnik. Valami jobb nem jutott eszükbe, hogy hírverést csapjanak maguk
körül.
2009. július 08. 12:52
|
|
kicsinorikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 89329 offline
|
uristen.
unatkoztak az ujság írók.
2009. július 08. 18:12
Idézet(Horgi @ 2009. July 8. - 17:53)
tökmindegy, csak róluk szóljanak a pletykalapok....
szánalmas az egész...
szánalmas az egész...
+1
2009. július 09. 15:11
|
|
bOriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 96744 offline
|
amikor ezt olvastam egy rajongói oldalon szét röhögtem a belemxd... komolyan... meg az egyik new yorkba van a másik meg los angelesbe...
de most is csak röhögök az egészen ahogy tegnapelõtt
de most is csak röhögök az egészen ahogy tegnapelõtt
2009. július 10. 14:31
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Látjátok, bárki találta ki ezt a "hírt", már elérte, hogy itt a fórumon elolvasták vagy 430-an és választunk rá (az én hsz-mel együtt) 15-en.
Ez is bizonyítja, hogy akármit találnak ki róluk, az embereket érdekli.
2009. július 10. 14:41
Engem viszont kezdenek idegesíteni ezek a világmegváltó pletykák. Az a hír, hogy valakinek gyereke lesz/házasságot köt/elhunyt stb, de ezek. Szóval jó, ez is arról szól ogy állítólag terhes Kristen, de ez már a kitaláció kategória. Én szivem szerint minden olyan okos, pénz-és újságeladás hajhászt nyakon csapnék úgy erõvel, hogy térjen már észhez. Annyira nem értem hogy mi a jó abban, hogy kitalálnak ilyeneket. Kris-nek meg Rob-nak meg fõleg nincs szükségük ilyenekre, elég sokan majd megvesznek értük a világban, szóval...
És kedves Brittany még mielõtt magadra vennéd, az elsõ mondatot nem neked szántam
És kedves Brittany még mielõtt magadra vennéd, az elsõ mondatot nem neked szántam
2009. július 10. 15:02
Ma egy kicsit rossz kedvem volt, de amikor elolvastam az állítólagos ,,hírt" máris jobb kedvem lett. Ekkora marhaságot.
2009. július 10. 15:42
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. July 10. - 13:41)
Engem viszont kezdenek idegesíteni ezek a világmegváltó pletykák. Az a hír, hogy valakinek gyereke lesz/házasságot köt/elhunyt stb, de ezek. Szóval jó, ez is arról szól ogy állítólag terhes Kristen, de ez már a kitaláció kategória. Én szivem szerint minden olyan okos, pénz-és újságeladás hajhászt nyakon csapnék úgy erõvel, hogy térjen már észhez. Annyira nem értem hogy mi a jó abban, hogy kitalálnak ilyeneket. Kris-nek meg Rob-nak meg fõleg nincs szükségük ilyenekre, elég sokan majd megvesznek értük a világban, szóval...
Nem akartam magamra venni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: