Idézet(LeonSilver @ 2005, September 29. - 21:48)
∑: Sorozatfüggőknek erősen ajánlott kategória

[right][/right]
Ezzel a sorral azért vitába szállnék

Mert ugye ha valaki sorozatfüggő (mint én

), akkor annak minden sorozat kötelező

(kivéve a Will és Grace-t, azt mindenki messzire kerülje, maga a Sátán lakozik a képkockák között...)
Én egy sorozatra mondom, hogy kötelező darab, ez pedig (Marha fogja be a fülét, már hallotta párszor

) a Firefly. Brilliáns, zseniális, hihetetlen, fantasztikus, bámulatos, ámulatba ejtő, végletekig cinikus, fenomenálisan vicces és akkorát üt, mint egy bálahordó paraszt

Persze jöhet itt bárki a 24-gyel meg a Losttal, vagy éppen a Prison Breakkel... De ezek a sorozatok csak alapötletben jók (félreértés ne essék, én is imádom őket). A Firefly-ban viszont baromi erősek a karakterek, és sehol nem láttam még ilyen jól megírt párbeszédeket, mint ott. Talán csak a Buffy mérhető hozzá ebben a vonatkozásban, ami persze nem véletlen, hiszen egy tőről fakadnak

(nem röhög, ezen utóbbi mondatomat abszolút komolyan gondoltam, és bármikor kész vagyok megvédeni az álláspontomat - a Buffy hihetetlenül jó sorozat emberek!)
Na mindegy, nem offolok tovább, csak szerettem volna egy kicsit promózni az én sorozatokért dobogó szívem kicsi csücskét. Elnézést kérek érte