Jennifer's Body
2009. november 07. 04:23
idioooooooooooooot movie...just wasted one and a half hour of my life for it....
2009. november 07. 04:47
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(heartless @ 2009. November 7. - 04:23)
idioooooooooooooot movie...just wasted one and a half hour of my life for it....
I like it. This is a teen horror movie... but I think it's cool
2009. november 07. 15:05
yeah they were...but the story was soooo stupid...
2009. november 07. 15:17
nemrég megnéztem a filmet ,sokkal jobbra számítottam,de szinte az egész csak arról szól hogy juj de jól néz ki megan oké az tény hogy nagyon szép de egy filmet nem erre kéne alapozni sztem ..és inkább vicces volt mint rémisztõ
2009. november 29. 12:00
mert az,hogy Jennifer teste jobb lenne ? szerintem nem...
2009. december 03. 12:54
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Bemerészkedek már én is. Sikerült megnézni a filmet.
A vége nem az lett amit vártam. Viszont egy második részt nagyon is el tudnék viselni
A legbosszantóbb baki számomra az, hogy felolvasta Needy mikor kell megölni Jennifert. Táplálkozás elõtt, mikor gyenge. Ehhez képest, fincsi kajálás után vetette rá magát .
Nekem a film eleje volt 10 pontos, míg meg nem jelent Megan... és a vége, miután már nem szerepelt.
A vége nem az lett amit vártam. Viszont egy második részt nagyon is el tudnék viselni
A legbosszantóbb baki számomra az, hogy felolvasta Needy mikor kell megölni Jennifert. Táplálkozás elõtt, mikor gyenge. Ehhez képest, fincsi kajálás után vetette rá magát .
Nekem a film eleje volt 10 pontos, míg meg nem jelent Megan... és a vége, miután már nem szerepelt.
2009. december 03. 17:57
Na, most néztem meg, és megmondom õszintén kellemes csalódás volt. Tény, hogy nem az év filmje lesz, de hát istenem, nem kell minden filmnek húú de jónak lennie. Szerintem abszolút nézhetõ volt, nem volt vele annyira semmi gond. Pláne a vége volt jó, hogy enyhén lemészárolta a tagokat
Megan meg ijesztõ volt néhol
szóval összeségében nem volt rossz =]
2009. december 06. 18:31
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
szerintem iszonyat undorító egy film lett.. a trailer alapján azt mondaná az ember h "úúú banyek ez lesz az év filmje" de nagyon nem az.. milyen beteg állat volt már aki ezt kitalálta?
1 felhasználónak tetszik:
heartless
2010. február 20. 10:00
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Hát a horrort egy kicsit elmaradt. Tényleg fõkén Megan külsejére épül, de végülis megnézhetõ
Kicsit inkább horrorvígjáték a dolog.
Nekem kötelezõ darab a polcon, mert Megan
Nekem kötelezõ darab a polcon, mert Megan
2010. március 03. 14:41
|
|
|
Jennifer's Body Promo Shoot
1 felhasználónak tetszik:
alexahemingway
2010. március 06. 12:50
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát..szerintem nem volt olyan szörnyû
Mármint tényleg gusztustalan volt , és tényleg kicsit MEGAN központú , de ettõl eltekintve nem volt vészes
Nem csípem túlzottan MEGAN-t , de nem játszott rosszul
Mármint tényleg gusztustalan volt , és tényleg kicsit MEGAN központú , de ettõl eltekintve nem volt vészes
Nem csípem túlzottan MEGAN-t , de nem játszott rosszul
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.