Nem emlékszem, hol hagytuk abba
Michael Jackson
2009. december 09. 11:24
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Nagyon-nagy méretbe.
Gyönyörûséges
Gyönyörûséges
2009. december 09. 13:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. December 9. - 12:33)
Nem néztem bele, milyen a könyv, de van egy sanda gyanúm.... "Hot-könyvek".....
Sajna én jót nem hallottam róla...4000Ft, de olyan vékony kb 100 oldal körül van..
2009. december 09. 13:19
Én se hallottam róla túl jókat
de egyáltalán milyenek azok a Hot könyvek? Mint a magazin HOT [annak ilyen a lógoja] vagy mi?
2009. december 09. 13:22
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 9. - 13:19)
Én se hallottam róla túl jókat
de egyáltalán milyenek azok a Hot könyvek? Mint a magazin HOT [annak ilyen a lógoja] vagy mi? 
Igen szerintem biztos az õ kezük alatt megy. Szal a HOT! Magazin írta...
2009. december 09. 13:45
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Égetni való. Pont.
--------------------------
Gest könyve.
Köszi Vargak!
Gondoskodó testvéri szeretet
115
(…) Eldöntöttem hogy megoperáltatom az orrom. (fordító: mármint David Gest!) Még mindig a Doheny úton laktam és Michael átjött, hogy ápoljon a mûtét után. Nagyszerû volt. Egy hétig maradt ott. Majd következett a második mûtétem és Michael összesen három hétig gondoskodott rólam. Nagyszerû társaság volt számomra. Imádtuk együtt tölteni az idõt. Zenét hallgattunk, lemezt lemez után, szinte megállás nélkül. Meg krimiket néztünk vagy filmkomédiákat – Michael mindkettõt nagyon szereti.
Lehet hogy sokaknak talán furcsának tûnik hogy Michael igyekezett mindenben segíteni: párnát arrébb rakni, minden apróságban: õ hozott vissza az életbe a mûtétek után.
Édesanyja és LaToya idõrõl idõre átjöttek, hogy megnézzék minden rendben van-e és meghozták az élelmiszer ellátmányt is. Sosem fogom elfelejteni, ami az egyik ilyen alkalommal történt, hogy megjelentek több kosárnyi kajával a lakásban. Én sosem voltam valami nagy konyhamûvész. Pontosabban még azt se nagyon tudom, hogyan mûködik a mikró. De La Toya se tudta. Így aztán amikor a mûanyag csomagolással együtt rakta be a kaját a mikróba, az egész cucc gyakorlatilag eltûnt. Csak egy fekete mûanyag galacsin maradt a mikróstányér közepén. Mrs. Jackson ugyanis nem mondta el LaToyának hogy le kell szedni a celofánborítást az ételrõl mielõtt berakná a mikróba hogy megsüsse. Michael meg éppen nem volt otthon.
Amikor visszaért és látta mi történt, vagy egy órán keresztül gurult a röhögéstõl....
>>> Azért ehhez hozzá kell tenni annyit, hogy a '80-as évek elején egyáltalán nem volt elterjedt a mikró. Sõt, akkortájt jött be.
-----
ÉN vagyok a sztár!
220 o
(…) *
Felhívtam Frankie Bluet, aki New York egyik legnagyobb rádiócsatornájánál dolgozott a WKTU 103.6nél. Frankiet ekkor már egy pár éve ismertem. Kijelenthetjük hogy Frankievel való megismerkedésem körülményei furcsák voltak: egy jacuzzin osztozkodtam vele és Michael Jacksonnal.
Michael és én a Floridában lévõ Disneyworld Epcot Centerében lévõ eseményére érkeztünk. Ez az American Cinema Awards hétvégéje elõtti hétvége volt és a Disney stúdió küldött egy privátgépet Michaelért meg még egy pár emberért, hogy hozza õket Kaliforniából Floridába. Kis csapat tartott velünk, többek közt George Lucas, a lánya Carrie Fisher és annak barátja.
Amikor megérkeztünk Floridába, ott senki sem tudta ki vagyok én. Michaelnak kiosztottak egy hatalmas kéthálószobás lakosztályt egy jacuzzival; engem meg beraktak egy apró szobába valahol a folyóso végén. Elég volt egy pillantást vetnem a nekem szánt szobára és kijelentettem „Kész. Elég volt. Én megyek innen! Nem maradok itt!”
„Na, ne mán. Gyere, megosztozunk a lakosztályomon.” – mondta Michael
A lakosztály egyik hálószobája hatalmas volt, a másik meg ilyen közepes méretû. Teljesen természetesen a kisebbiket jelöltem ki Michael számára. Késõbb azt mondtam neki „Itt most csak egy sztár van, és az ÉN vagyok” Ilyen a kapcsolatunk, õ meg szó nélkül cuccolt be a kisebbik hálószobába.
A külvilágban azonban természetesen mindig megfordulnak a szerepek. Másnap kitaláltam, hogy menjünk vásárolni. Michael úgy nézett rám hogy szinte láttam a gondolatait: „Meg vagy te örülve? Hát nem tudod mi fog történni?!”
De én megnyugtattam, hogy ne aggódjon már, minden rendben lesz. Minden OK. Abban a másodpercben hogy Michael besétált a boltba megállíthatatlanul kezdett gyûlni a tömeg. Leverték az összes polcot és össze-vissza taposták a teljes Disney árukészletet. Szinte már lázadással fenyegetett a helyzet és ki kellett hívni 20 rendõrt hogy élve kijussunk. Michael megfordult, rám mosolygott. „Nem meg mondtam? Az egész kár miattad van” mondta „Ezért megyek mindig akkor vásárolni amikor már bezártak” És igaza volt. A kárérték kb. 25 ezer dollár volt és mindez azért mert azt hittem hogy én mindenrõl mindent tudok.
*pontos idõpont itt sincs megadva de ahogy olvasom ez valahogy a 80as években, BAD korszakban lehetett.
2009. december 09. 14:01
jaj ezeket is olvastam, nagyon lol
amúgy hogy beszélt már néha Gest MJ-vel
2009. december 09. 14:06
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Úgy beszélt vele, mint egy haver, hiszen az volt.
Gondolom, ahogy haladt elõre az idõ és MJ körül egyre inkább elszabadult a felhajtás, annál inkább becsülte, hogy vannak olyanok, akik õt is hétköznapi emberként kezelik.
---------
A kezdetek
50.o
Azóta a perc óta hogy a Jackson család beköltözött a környékünkre, én találkozni akartam velük. Mindenki tudta hogy az apjuk Joseph nagyon keményen fogja õket, de szerencsémre volt egy kapcsolatom amit felhasználhattam: Eddie Eckstine-en keresztül megismertem egy srácot Mike Merkow aki a Jackson család egyik barátja volt. Szóltam Mikenak hogy szeretnék találkozni a Jackson családdal, így hát egyik nap elvitt a Walton-i magániskolába ahová a Jackson gyerekek jártak.
A Jackson Five együttes két tagja éppen ott volt: a 18éves Tito, aki csak hat hónappal fiatalabb mint én, és Michael, aki akkor még csak kb 10éves volt. Tito nagyon kedves, csöndes fiatalembernek tûnt és megbeszéltük, hogy majd még késõbb beszélgetünk. Még nem rég érkeztek Encionba, így hát felajánlottam, hogy szívesen körbevezetem, bár ez az ajánlat õt szemmel láthatólag nem nagyon lelkesítette. Michael teljes figyelmét meg lekötötte a rajzóra.
Tankold meg a kocsit, kérlek!
117 o
Amin az emberek általában meglepõdnek az, amikor arról mesélek, hogy Michael milyen hétköznapi dolgokat tett meg értem ha kértem. Például ha fuvaroztam valahova de meg kellett tankolni a kocsit, akkor mindig megkértem, hogy szálljon már ki és tankoljon meg. Én a mai napig nem tanultam meg hogyan kell a csövet csatlakoztatni a tankhoz. Michael meg kiszállt és nyavalygott ugyan „De hát én vagyok a híresebb!”, de mégis. Állt ott és megtankolta a kocsit, miközben próbálta hárítani az autogramkérõk rohamát.
Ford.: Vargak
---- Tudom, hogy ti olvastátok, de nem mindenki. Van, ki nem szól hozzá itt, és nem is jár az MJ fórumba
2009. december 09. 14:12
|
|
|
Hát táhagyta MJ-re a tankolgatást?
Arra azért befizettem volna, ahogy ott tankolgat közbe jönnek az autogramkérõk
Arra azért befizettem volna, ahogy ott tankolgat közbe jönnek az autogramkérõk
2009. december 09. 14:24
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. December 9. - 15:17)
Igen, mivel õ volt a híresebb, ezért rá leselkedett odakint a kocsin kívül
nagyobb "veszély" 
és akkor hirtelen egy csomó ember elõ bukkanik a bokorból meg még az égbõl is rajongók potyognak...
2009. december 09. 14:25
Michael meg kiszállt és nyavalygott ugyan „De hát én vagyok a híresebb!”, de mégis. Állt ott és megtankolta a kocsit, miközben próbálta hárítani az autogramkérõk rohamát.
elképzelem ahogy ott nyavalyog, hogy õ a híresebb
2009. december 09. 14:40
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Nálam az viszi eddig a pálmát, hogy rászólt, hogy fogja már be és maradjon a seggén, várja ki szépen a sorát
(elõzõ oldal, "Ki visz ma haza" c. részlet)
2009. december 09. 18:44
|
|
|
Jaj Plüssmaci nagyon ügyi vagy.
És most rájöttem, hogy te vagy az én emberem. Az elsõ aláírásodnál a háttérben vannak azok a csíkok, olyanom nekem is volt régen csak újrarakták a gépet és elvesztek sajna. Eltudnád nekem küldeni e-mailbe?
És most rájöttem, hogy te vagy az én emberem. Az elsõ aláírásodnál a háttérben vannak azok a csíkok, olyanom nekem is volt régen csak újrarakták a gépet és elvesztek sajna. Eltudnád nekem küldeni e-mailbe?
2009. december 09. 18:47
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 9. - 18:44)
Jaj Plüssmaci nagyon ügyi vagy.

köszi
Szívesen elküldöm, de az hosszabb ideig tartana, mintha te csinálnál
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: