Következõ szösszenet Gest könyvébõl
(ha jól emlékszem, az már volt itt is -?-, amikor a pincérnõ lekevert pár pofont Mike-nak)
Vargak fordítása
Ki a példakép???123
(…) Egyik este elmentem Michael Jacksonnal a Roxy ba hogy megnézzük a The Four Tops fellépését. A The Four Tops éppen akkor hagyta ott az Motown Recordsot az ABC/Dunhill Recordsért és újból népszerûek voltak. Stevie Wonder is a nézõk között volt.
A mûsor után Michael és én átmentünk a színpad mögé hogy találkozzunk a csapat énekesével Levi Stubbs-al akit mindketten jól ismertünk. Átöleltem Levit és gratuláltam neki „Levi, te vagy a legjobb énekes. Elképesztõ vagy” mondtam.
Michael elmondta ugyanezt és hozzátette „Levi, mindent tõled tanultam. Te vagy a legjobb”
Ám mielõtt Michaelnak még egy másodpercnyi gondolkodásnyi ideje is lehetett volna ezután Stevie megragadta Michaelt és felemelte. Majd nekinyomta a falnak és elkezdte rázni mint egy babát. „Ki a legnagyobb?” kérdezte Stevie „Kitõl tanultál te mindent te???”
„Te, Stevie, Te, persze hogy te” mondta Michael „ csak tegyél le!” Mindannyian gurultunk a röhögéstõl, tudtuk hogy Stevie csak viccel....

-----------------
Ki visz ma haza?105 o
(…)
Ekkoriban Michael gyakran járt be az irodámba. Tudtam, hogy szólókarrieren töri a fejét. Az még csak egy-két év múlva következett be, de õ már ezt tervezgette. Eljött az irodába hogy ott üsse agyon az idõt, beszélgetett az emberekkel, figyelte õket igyekezett tanulni tõlük és úgy szívta magába a tanácsokat és a trükköket, mint egy szivacs. Michael és én nagyon közeli kapcsolatban voltunk ekkoriban, mint testvérek. Mindenkinél jobban ismert és értett engem, bár ez még ma is így van.
Bruce és a többiek az irodában nem nagyon értették a köztem és a Jacksons között lévõ különleges kapcsolatot. Számukra valamennyi Jackson szupersztár volt, míg számomra hétköznapi emberek akik a barátaim, én ugyanúgy viselkedtem velük mint bárki mással.
Bruce akkor döbbent meg legjobban, amikor egyik nap Michael azért nyagatott mindenkit hogy valaki vigye már haza Encinoba.
Én éppen nem értem rá, mert el voltam foglalva valamivel. Fel sem néztem a papírokból úgy kiáltottam oda: „Valaki mondja már meg neki hogy fogja be a száját, üljön le és várjon amíg be nem fejezem ezt!” Bruce meg tátott szájjal bámult, nem hitt a saját fülének hogy ilyen hangnemben beszélek Michael-el.