Starity

Michael Jackson

161 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 07. 23:16 #1721
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869

Hát, egy rugót rá fognak majd tenni...
Gondolkodtam, elõrendeljem-e; mivel jó vastag, hátha a szállítási költséggel együtt ugyanott vagyok.
De a *LS futárszolgálatról ezt írják:

"A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 550 Ft, 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes."

Ergo kb 500 Ft-ot spórolnék. Ezért nem biztos, hogy most rohanni fogok rendelni - még összetapogatom párszor mindkettõt a boltban. Hátha az egyik azt mondja, hogy mami engem vigyél haza biggrin.gif

2009. december 07. 23:19 #1722
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 7. - 23:14)
Pedig szerintem ezt a könyvet is érdemes lenne megvenni.
Asszem ha ezt elmonodm a karácsony MichaelCsõd lesz ohmy.gif  Minden MJ lesz biggrin.gif rohog.gif  _nevet.gif Asszem majd festek MJ-es mézeskalácsokat is biggrin.gif

Szerintem is érdemes. Hm, lehet inkább én se saját költségbõl veszem meg, majd szépen nézek anyumra, és megmutatom neki, õ biztos nem kérdezi meg, hogy: "minek?" dry.gif

amúúúgy szerintetek mennyit gyártattak ebbõl a hivatalos MJ könyvbõl? Az Official Michael Jackson Opusra gondolok unsure.gif vajon lehet majd még kapni egy ideig? Mert lehet, hogy esetleg megpróbálkozom ballagásra vele... unsure.gif unsure.gif ESETLEG...amiket láttam belõle képeket elképesztõen gyönyörû...és nagyon nagyon szeretném. Az vajon milyen lenne ha elkezdenék spórolni [jó vicc _nevet.gif laugh.gif ], ééés összegyûjteném a könyv felét, és a másik felét a család állná? unsure.gif vagy hülyének néznének, hogy egy könyvért ennyit akarok kiadni laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2009. december 07. 23:25 #1723
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Emlékeztek, ez volt "akciós" szeptember 30-ig, magyarra számítva akkor csak 30 rugó volt, most már 60 laugh.gif
Én arra a Billie Jean mozgóképre vagyok marha kíváncsi cool.gif

2009. december 07. 23:25 #1724
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudom. Még gondolkodom rajta, bár apám már így is hülyét kap attól, hogy mennyit kell rám költeni rohog.gif

Amúgy Plüssmaci szerintem nem néznek majd hülyének hogy könyvet akarsz venni, és így túlkomplikálod, legalábbis én úgy nõttel fel, hogy ha kellett könyv, akkor megvettük, mert örültek a szüleim, hogy szeretek olvani smileeee.gif Szóval szerintem nem néznek majd hülyének smileeee.gif wink.gif
2009. december 07. 23:29 #1725
- törölt felhasználó -    
Idézet(Cynthia @ 2009. December 7. - 23:25)
Hát nem tudom. Még gondolkodom rajta, bár apám már így is hülyét kap attól, hogy mennyit kell rám költeni rohog.gif

Amúgy Plüssmaci szerintem nem néznek majd hülyének hogy könyvet akarsz venni, és így túlkomplikálod, legalábbis én úgy nõttel fel, hogy ha kellett könyv, akkor megvettük, mert örültek a szüleim, hogy szeretek olvani smileeee.gif  Szóval szerintem nem néznek majd hülyének smileeee.gif  wink.gif

Hát azért 32 ezer forint egy könyvért, vagy még drágább unsure.gif dry.gif
amúgy igen, nmálam is ez van, könyvet szívesen vesznek nekem, mert szeretik, hogy szeretek olvasni smileeee.gif [vicces mondat lett laugh.gif laugh.gif ]

szerk: jah, bocs hatvan cool.gif ilyenkor tudnám megrugdosni a hírességeket, hogy képesek elkölteni valami ultra ronda csizmára, ami tök felesleges a többi 50 mellé dry.gif
2009. december 07. 23:31 #1726
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Cynthia @ 2009. December 7. - 23:25)

Amúgy Plüssmaci szerintem nem néznek majd hülyének hogy könyvet akarsz venni, és így túlkomplikálod, legalábbis én úgy nõttel fel, hogy ha kellett könyv, akkor megvettük, mert örültek a szüleim, hogy szeretek olvani smileeee.gif  Szóval szerintem nem néznek majd hülyének smileeee.gif  wink.gif

Akkor ezt kell neki mutogatni (apukádnak) 2:26-tól:

[youtube=Michael Jackson Opus - FIRST LOOK!]A80idJEUeZs[/youtube]

Nyelvgyakorlásnak is jó.
Nyáladzás, szövegfordítás, nyáladzás, szövegfordítás...stb... laugh.gif

2009. december 07. 23:31 #1727
- törölt felhasználó -    
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 7. - 23:29)
Hát azért 32 ezer forint egy könyvért, vagy még drágább unsure.gif  dry.gif
amúgy igen, nmálam is ez van, könyvet szívesen vesznek nekem, mert szeretik, hogy szeretek olvasni smileeee.gif [vicces mondat lett laugh.gif  laugh.gif ]

szerk: jah, bocs hatvan cool.gif ilyenkor tudnám megrugdosni a hírességeket, hogy képesek elkölteni valami ultra ronda csizmára, ami tök felesleges a többi 50 mellé dry.gif

Ha nagyon szeretnéd, akkor meglesz így vagy úgy smileeee.gif Én szorítok neked wink.gif Ja, meg a pozitív gondolatnak ereje van laugh.gif
2009. december 07. 23:32 #1728
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 7. - 23:31)
Akkor ezt kell neki mutogatni (apukádnak) 2:26-tól:

[youtube=Michael Jackson Opus - FIRST LOOK!]A80idJEUeZs[/youtube]
Nyelvgyakorlásnak is jó.
Nyáladzás, szövegfordítás, nyáladzás, szövegfordítás...stb...  laugh.gif

jahj annyira szép reklamalo.gif mad.gif dry.gif biggrin.gif
nah majd ballagás laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=yp-Bx6GjwuI...player_embedded
olyan cuki a kislány az Earth songból laugh.gif interjút ad biggrin.gif
2009. december 07. 23:38 #1729
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 7. - 23:32)
jahj annyira szép reklamalo.gif  mad.gif  dry.gif  biggrin.gif
nah majd ballagás laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=yp-Bx6GjwuI...player_embedded
olyan cuki a kislány az Earth songból  laugh.gif interjút ad biggrin.gif

Nagyon aranyos wub.gif smileeee.gif

2009. december 07. 23:42 #1730
virag90
virag90
visszatérő vendég

StátuszRohadt megfázás!! :((
Hozzászólás: 196
Csatolások: 166
Azonosító: 106981
Idézet(Éowyn @ 2009. December 8. - 00:38)
Nagyon aranyos  wub.gif  smileeee.gif

ki aranyosabb??
2009. december 07. 23:54 #1731
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(virag90 @ 2009. December 7. - 23:42)
ki aranyosabb??

ki, hát Mike
laugh.gif

vagy mire gondoltál?
kinél mi aranyosabb, kislánynál ki aranyosabb, stb.. ?

2009. december 08. 00:07 #1732
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Idézet(Éowyn @ 2009. December 7. - 23:54)
ki, hát Mike
laugh.gif

vagy mire gondoltál?
kinél mi aranyosabb, kislánynál ki aranyosabb, stb.. ?

Szerintem tuti Mikera értette thumbsup.gif
2009. december 08. 00:29 #1733
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 8. - 00:07)
Szerintem tuti Mikera értette thumbsup.gif

Szerintem is laugh.gif de ez sosem volt kérdés, persze, hogy Mike az aranyosabb dry.gif biggrin.gif blush.gif de azért a kislány is helyes ahogy Mike-ról beszél, asszem van benne olyan rész biggrin.gif
2009. december 08. 14:52 #1734
Croatians
Croatians
új tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 114088
How many people have killed themselves over the death of Michael Jackson ,I heared somewhere that the number was four .Who were the people that killed themselves ,does anyone know a link i can go to to find out information?
2009. december 08. 15:00 #1735
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet(Croatians @ 2009. December 8. - 15:52)
How many people have killed themselves over the death of Michael Jackson ,I heared somewhere that the number was four .Who were the people that killed themselves ,does anyone know a link i can go to to find out information?

killed themselves? that's weird.... ohmy.gif I didn't hear anything about it unsure.gif unsure.gif
2009. december 08. 22:21 #1736
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Croatians @ 2009. December 8. - 14:52)

As far as I know the number is 12... sad.gif
I don't know their names but the first was a Tunesian girl. (Or maybe it's just a gossip again... dry.gif )

2009. december 08. 22:41 #1737
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet(Éowyn @ 2009. December 8. - 23:21)
As far as I know the number is 12...  sad.gif
I don't know their names but the first was a Tunesian girl.  (Or maybe it's just a gossip again...  dry.gif  )

ez most komoly?? blink.gif sad.gif
egyáltalán nem hallottam ilyesmirõl blink.gif blink.gif ez durva blink.gif sad.gif sad.gif sad.gif
2009. december 08. 22:43 #1738
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(dijja @ 2009. December 8. - 22:41)
ez most komoly?? blink.gif  sad.gif
egyáltalán nem hallottam ilyesmirõl blink.gif  blink.gif ez durva blink.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Ilyeneket ne kérdezz, hogy komoly-e - a bulvár volt tele vele (meg persze ennek következményeként a híradók is dry.gif ), innentõl kezdve, hogy mi komoly és mi nem....
2009. december 08. 23:10 #1739
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Következõ szösszenet Gest könyvébõl
(ha jól emlékszem, az már volt itt is -?-, amikor a pincérnõ lekevert pár pofont Mike-nak)

Vargak fordítása meghajolo.gif

Ki a példakép???

123
(…) Egyik este elmentem Michael Jacksonnal a Roxy ba hogy megnézzük a The Four Tops fellépését. A The Four Tops éppen akkor hagyta ott az Motown Recordsot az ABC/Dunhill Recordsért és újból népszerûek voltak. Stevie Wonder is a nézõk között volt.
A mûsor után Michael és én átmentünk a színpad mögé hogy találkozzunk a csapat énekesével Levi Stubbs-al akit mindketten jól ismertünk. Átöleltem Levit és gratuláltam neki „Levi, te vagy a legjobb énekes. Elképesztõ vagy” mondtam.
Michael elmondta ugyanezt és hozzátette „Levi, mindent tõled tanultam. Te vagy a legjobb”
Ám mielõtt Michaelnak még egy másodpercnyi gondolkodásnyi ideje is lehetett volna ezután Stevie megragadta Michaelt és felemelte. Majd nekinyomta a falnak és elkezdte rázni mint egy babát. „Ki a legnagyobb?” kérdezte Stevie „Kitõl tanultál te mindent te???”
„Te, Stevie, Te, persze hogy te” mondta Michael „ csak tegyél le!” Mindannyian gurultunk a röhögéstõl, tudtuk hogy Stevie csak viccel....

laugh.gif

-----------------

Ki visz ma haza?

105 o
(…)
Ekkoriban Michael gyakran járt be az irodámba. Tudtam, hogy szólókarrieren töri a fejét. Az még csak egy-két év múlva következett be, de õ már ezt tervezgette. Eljött az irodába hogy ott üsse agyon az idõt, beszélgetett az emberekkel, figyelte õket igyekezett tanulni tõlük és úgy szívta magába a tanácsokat és a trükköket, mint egy szivacs. Michael és én nagyon közeli kapcsolatban voltunk ekkoriban, mint testvérek. Mindenkinél jobban ismert és értett engem, bár ez még ma is így van.
Bruce és a többiek az irodában nem nagyon értették a köztem és a Jacksons között lévõ különleges kapcsolatot. Számukra valamennyi Jackson szupersztár volt, míg számomra hétköznapi emberek akik a barátaim, én ugyanúgy viselkedtem velük mint bárki mással.
Bruce akkor döbbent meg legjobban, amikor egyik nap Michael azért nyagatott mindenkit hogy valaki vigye már haza Encinoba.
Én éppen nem értem rá, mert el voltam foglalva valamivel. Fel sem néztem a papírokból úgy kiáltottam oda: „Valaki mondja már meg neki hogy fogja be a száját, üljön le és várjon amíg be nem fejezem ezt!” Bruce meg tátott szájjal bámult, nem hitt a saját fülének hogy ilyen hangnemben beszélek Michael-el.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

2009. december 09. 00:30 #1740
- törölt felhasználó -    
Mindkettõt volt már, én másoltam be smileeee.gif [bár lehet az elsõ nem volt, csak olvastam, de a másodikra emlékszem smileeee.gif ] de nem baj, mert akkor is _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
161 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok