Starity

Michael Jackson

161 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 03. 20:57 #1641
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet(mikeyla @ 2009. December 3. - 20:55)
"Amióta csak megszülettem apa volt a legjobb apa a világon és csak azt akartam mondani hogy nagyon szetetem..." cray.gif
http://www.youtube.com/watch?v=SR4LRxBMUTk

Köszike meghajolo.gif

2009. december 03. 21:28 #1642
- törölt felhasználó -    
Idézet(mikeyla @ 2009. December 3. - 20:55)
"Amióta csak megszülettem apa volt a legjobb apa a világon és csak azt akartam mondani hogy nagyon szetetem..." cray.gif
http://www.youtube.com/watch?v=SR4LRxBMUTk

Basszus lehet nem kellett volna ezt most sad.gif sad.gif sad.gif nagyon szomorú cray.gif Blanket a legvégén sad.gif

köszi meghajolo.gif
2009. december 03. 21:30 #1643
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Éowyn @ 2009. December 3. - 20:52)
A gyerekek nagyon udvariasnak és illemtudónak lettek (eddig) nevelve.
És sokat olvasnak, stb... Mike jó munkát végzett.

Azt viszont nem tudom, miért csócsáltak rágót. Mondjuk, Mike is folyton rágózott  laugh.gif  A This Is It alatt is néztem, még éneklés közben is  biggrin.gif

-----

Emlékeztek Michael Beardenre?
Õ a zenei rendezõ, õ ült a billentyûk elõtt, amikor Mike a The Way You Make Me Feel beállításaikor addig nem nyugodott, amíg olyan nem lett a dallam, mint ahogy a lemezen van.  thumbsup.gif

És arra emlékeztek, hogy beadtak egy kis részletet a Who Is It-bõl és mutatták a rúdtáncosnõket és légtornászokat?
Aztán a Billie Jean-re és a kis izzókkal díszített ruhákra terelték a szót, de ott a Dirty Diana lett volna valahol  cool.gif

A Dirty Diana (úgy rémlik, már volt itt róla szó), olyan lett volna, hogy Mike az ágyban van kikötözve ( w00t.gif cool.gif ) , a lány meg fentrõl ereszkedik le - aztán valami trükkel a végén a lány lesz az ágyban. Ezért volt a pletyka hogy Criss Angel is besegít a show-ba. (Különösen, hogy Mike Vegas-ban járt tavasszal, én már vártam a közös képeket Criss-szel, na akkor végem lett volna.... Ja, és Paris-nek is van Criss Angel pólója >> amin a nyúl van)

[youtube=Michael Jackson's Music Director Michael Bearden Interview In The "Lopez Tonight" Show]TYe_e2wsOOw[/youtube]

Azt mondja MB:

"- MJ, hol leszel, amikor a lány az ágyban lesz?
- Mégis mit gondolsz, hol leszek? Hát az ágyban a lánnyal. Miért kérdeztél ilyet tõlem? laugh.gif wub.gif

Van egy csodálatos gitáros lányunk, Orianthi, és kérdeztük, hogy õ hol lesz ekkor?
MJ:
- Õ is ott lehet velem az ágyban.

Hátranézett rám és ezt mondta:
- Elbírok vele is."

Imádom laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Bakker, remélem, rajta lesz aDVD-n, mert megõrülök különben.
Ilyet kivágni a filmbõl. Kit kell megverni???
OOOORRRRTEEGAAA!!!! Majd az "õseid kedvéért" kapsz tõlem is valamit... biggrin.gif

2009. december 03. 21:34 #1644
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 3. - 21:30)
A Dirty Diana (úgy rémlik, már volt itt róla szó), olyan lett volna, hogy Mike az ágyban van kikötözve ( w00t.gif  cool.gif )  , a lány meg fentrõl ereszkedik le - aztán valami trükkel a végén a lány lesz az ágyban. Ezért volt a pletyka hogy Criss Angel is besegít a show-ba. (Különösen, hogy Mike Vegas-ban járt tavasszal, én már vártam a közös képeket Criss-szel, na akkor végem lett volna.... Ja, és Paris-nek is van Criss Angel pólója >> amin a nyúl van)

[youtube=Michael Jackson's Music Director Michael Bearden Interview In The "Lopez Tonight" Show]TYe_e2wsOOw[/youtube]

Azt mondja MB:

"- MJ, hol leszel, amikor a lány az ágyban lesz?
- Mégis mit gondolsz, hol leszek? Hát az ágyban a lánnyal. Miért kérdeztél ilyet tõlem?  laugh.gif  wub.gif

Van egy csodálatos gitáros lányunk, Orianthi, és kérdeztük, hogy õ hol lesz ekkor?
MJ:
- Õ is ott lehet velem az ágyban.

Hátranézett rám és ezt mondta:
- Elbírok vele is."

Imádom  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bakker, remélem, rajta lesz  aDVD-n, mert megõrülök különben.
Ilyet kivágni a filmbõl. Kit kell megverni???
OOOORRRRTEEGAAA!!!! Majd az "õseid kedvéért" kapsz tõlem is valamit...  biggrin.gif

úristen _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
azért ez az MJ nagy játékos volt laugh.gif laugh.gif

kikötözve? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
az nagyon wub.gif wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif lett volna sad.gif
2009. december 03. 21:42 #1645
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Amikor ezt megtudtam, és hozzáképzeltem, milyen fejet vág közben... kábé fél órát röhögtem rajta. _nevet.gif

Nagy lókötõ volt, az biztos laugh.gif wub.gif
Szép nõkkel szeretett flörtölni cool.gif
Aztán meg adta a félénket... oké, hogy bizonyos mértékig az volt és tisztelte is a nõket wub.gif meghajolo.gif , de azért pasiból volt.
Fõleg, amikor már khhmmm.. fogalmazzunk úgy, hogy "belejött" a dolgokba.

2009. december 03. 21:53 #1646
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 3. - 21:42)
Amikor ezt megtudtam, és hozzáképzeltem, milyen fejet vág közben... kábé fél órát röhögtem rajta.  _nevet.gif
Nagy lókötõ volt, az biztos  laugh.gif  wub.gif
Szép nõkkel szeretett flörtölni  cool.gif
Aztán meg adta a félénket... oké, hogy bizonyos mértékig az volt és tisztelte is a nõket  wub.gif  meghajolo.gif  , de azért pasiból volt.
Fõleg, amikor már khhmmm.. fogalmazzunk úgy, hogy "belejött" a dolgokba.

Ja, én is azon röhögtem milyen fejet vághat közbe rohog.gif rohog.gif _nevet.gif

hát igen wub.gif wub.gif
belejött a dolgokba rohog.gif _nevet.gif hát igen a Glenda féle beszélgetésekben elég sok minden olvasható rohog.gif rohog.gif _nevet.gif
2009. december 03. 21:58 #1647
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Hát meg amit a színpadon mûvelt ... nekem ne mondja senki, hogy nem volt tisztában azzal, hogy milyen hatással van a nõkre, amit csinál (régrõl beszélek fõleg, Bad turné és azelõtt - még sehol "S" hercegnõ...).

Húzta az agyunkat.
Könnyen volt nagylegény, a testõrök nem engedték, hogy szétszedjük, szóval... laugh.gif

2009. december 03. 22:07 #1648
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 3. - 21:58)
Hát meg amit a színpadon mûvelt ... nekem ne mondja senki, hogy nem volt tisztában azzal, hogy milyen hatással van a nõkre, amit csinál (régrõl beszélek fõleg, Bad turné és azelõtt - még sehol "S" hercegnõ...).

Húzta az agyunkat.
Könnyen volt nagylegény, a testõrök nem engedték, hogy szétszedjük, szóval...  laugh.gif

Az meg a másik, hogy miket csinált a színpadon, aztán meg tette az ártatlant dry.gif laugh.gif mellow.gif
2009. december 03. 22:22 #1649
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

rohog.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

2009. december 04. 22:18 #1650
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Láttátok már a This Is It klippet az MTV-n, és a You Are Not Alone-t?
2009. december 04. 22:30 #1651
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 4. - 22:18)
Láttátok már a This Is It klippet az MTV-n, és a You Are Not Alone-t?

Nem unsure.gif blink.gif
2009. december 04. 22:34 #1652
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Itt is leírom:

Én sem.
És az a furcsa, hogy ha nem tévedek be a magyar MJ fórum cset részlegébe, nem is tudok róla blink.gif

Errõl miért nem tud mindenki? Média, stb?
Mezei rajongók... akik, mint pl én is: az utóbbi években az MTV közelébe sem mennek, mert tele van színvonaltalan sz*rral.

Hivatalos oldalakon, MJ.com-on miért nincs semmi infó, hogy hülyék, figyeljétek az MTV-t!

2009. december 04. 22:37 #1653
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 4. - 22:34)
Itt is leírom:

Én sem.
És az a furcsa, hogy ha nem tévedek be a magyar MJ fórum cset részlegébe, nem is tudok róla  blink.gif

Errõl miért nem tud mindenki? Média, stb?
Mezei rajongók... akik, mint pl én is: az utóbbi években az MTV közelébe sem mennek, mert tele van színvonaltalan sz*rral.

Hivatalos oldalakon, MJ.com-on miért nincs semmi infó, hogy hülyék, figyeljétek az MTV-t!

Nálam ma délelõtt az volt bekapcsolva [nem mondom mit néztem mert megdobáltok rohog.gif rohog.gif ], meg tegnap is, azelõtt is, és este is késõbb igaz, de akkor is az szokott menni, mert South Park van. Mondjuk délelõtt nem vetítenek klippeket, csak reggel, meg éjjel... unsure.gif meg néha van ez az MTV push, az MTV saját felfedezettjei vagy micsoda unsure.gif
2009. december 04. 22:40 #1654
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 4. - 22:37)
Mondjuk délelõtt nem vetítenek klippeket, csak reggel, meg éjjel... unsure.gif meg néha van ez az MTV push, az MTV saját felfedezettjei vagy micsoda unsure.gif

Hát ez az... dry.gif reklamalo.gif

2009. december 04. 23:02 #1655
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2009. December 4. - 22:40)
Hát ez az...  dry.gif  reklamalo.gif

ma már egy zene csatorna sem a zenérõl szól, még talán a VH1 közelíti meg ezt a fogalmat, de nálam az nem egy teljes csatorna, mert felváltva van a Comedy Centrallal reklamalo.gif dry.gif meg már ez is átszokott az ilyen gazdag emberek lakásának bemutatására unsure.gif dry.gif
2009. december 05. 17:52 #1656
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 4. - 23:02)
ma már egy zene csatorna sem a zenérõl szól, még talán a VH1 közelíti meg ezt a fogalmat, de nálam az nem egy teljes csatorna, mert felváltva van a Comedy Centrallal  reklamalo.gif  dry.gif  meg már ez is átszokott az ilyen gazdag emberek lakásának bemutatására unsure.gif  dry.gif

Igne, de ott legalább adnak klippeket és azért szerintem dgivel...nem értem miért kell 2 után az a hülye comedy... mad.gif
2009. december 05. 18:42 #1657
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 5. - 17:52)
Igne, de ott legalább adnak klippeket és azért szerintem dgivel...nem értem miért kell 2 után az a hülye comedy... mad.gif

Ma pont belefutottam délután a Billie Jeanbe wub.gif wub.gif wub.gif aztán átváltott Comedyba dry.gif amúgy nem rossz, mert szeretem a How i met your mother-t, de a többinek nagyon nincs értelme, max a South park, meg family guy, de nem értem miért nem tudtak neki egy rendes csatornát csinálni és hagyni a VH1et unsure.gif reklamalo.gif
2009. december 05. 20:07 #1658
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 1. - 22:45)
Janet fellép a Vasárnapi (Dec.6.) X-Factor mûsorban (nem tom mi ez bocsánat...vmi tehetségkutató cucc talán?! blush.gif

A képek tanúsága szerint meg is érkezett Londonba:
http://starity.hu/forum/topik/134733-janet-jackson-arriving-in-london-2009-12-03/

Twitteren is írja:

"Hey u guys! I'm in the UK rehearsing for Sunday's Jingle Bell Ball n @TheXFactor. I love London!"

http://twitter.com/JanetJackson
Valódi, ez tényleg az övé - a hivatalos oldalára is be van linkelve:
http://www.janetjackson.com/ >> A Latest News fül mellett ott a Twitter-fül is.

2009. december 05. 20:13 #1659
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Horváth Tamás Michael Jackson számot ad elõ
2009. december 05. 20:15 #1660
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 5. - 20:13)
Horváth Tamás Michael Jackson számot ad elõ

Jaja unsure.gif nem igazán szeretem ha mások éneklik Michael számait...nagyon kevés olyan embertõl láttam MJ számot ami tetszett volna... unsure.gif úgyhogy most parázom mit fog alakítani...pláne, hogy nem is szeretem dry.gif

szerk:
NEEEEEEEEEE! kérlek ne a The Way You Make Me Feel-t reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif unsure.gif úú de gáz unsure.gif
161 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok