Idézet(Éowyn @ 2009. December 3. - 20:52)
A gyerekek nagyon udvariasnak és illemtudónak lettek (eddig) nevelve.
És sokat olvasnak, stb... Mike jó munkát végzett.
Azt viszont nem tudom, miért csócsáltak rágót. Mondjuk, Mike is folyton rágózott

A This Is It alatt is néztem, még éneklés közben is
-----
Emlékeztek Michael Beardenre?
Õ a zenei rendezõ, õ ült a billentyûk elõtt, amikor Mike a The Way You Make Me Feel beállításaikor addig nem nyugodott, amíg olyan nem lett a dallam, mint ahogy a lemezen van.
És arra emlékeztek, hogy beadtak egy kis részletet a Who Is It-bõl és mutatták a rúdtáncosnõket és légtornászokat?
Aztán a Billie Jean-re és a kis izzókkal díszített ruhákra terelték a szót, de ott a Dirty Diana lett volna valahol

A Dirty Diana (úgy rémlik, már volt itt róla szó), olyan lett volna, hogy Mike az ágyban van kikötözve (

) , a lány meg fentrõl ereszkedik le - aztán valami trükkel a végén a lány lesz az ágyban. Ezért volt a pletyka hogy Criss Angel is besegít a show-ba. (Különösen, hogy Mike Vegas-ban járt tavasszal, én már vártam a közös képeket Criss-szel, na akkor végem lett volna.... Ja, és Paris-nek is van Criss Angel pólója >> amin a nyúl van)
[youtube=Michael Jackson's Music Director Michael Bearden Interview In The "Lopez Tonight" Show]TYe_e2wsOOw[/youtube]
Azt mondja MB:
"- MJ, hol leszel, amikor a lány az ágyban lesz?
- Mégis mit gondolsz, hol leszek? Hát az ágyban a lánnyal. Miért kérdeztél ilyet tõlem?
Van egy csodálatos gitáros lányunk, Orianthi, és kérdeztük, hogy õ hol lesz ekkor?
MJ:
- Õ is ott lehet velem az ágyban.
Hátranézett rám és ezt mondta:
- Elbírok vele is."Imádom
Bakker, remélem, rajta lesz aDVD-n, mert megõrülök különben.
Ilyet kivágni a filmbõl. Kit kell megverni???
OOOORRRRTEEGAAA!!!! Majd az "õseid kedvéért" kapsz tõlem is valamit...