Senkinek nem tûnt fel, hogy ez az egész felhajtás kb egy "gyorsankeressünkpénztmichaeljacksonhalálán"-üzlet?
A könyvet miért nem akkor adták ki, mikor élt a szegény? A filmet miért nem akkor csinálták meg amikor élt? Miért jön ez a sok MJ -os cucc a halála után?
Undorítónak találom az egészet, hogy ezen valaki meggazdagszik. Szánalmas.
Nekem van itthon egy eredeti MJ által dedikált fényképem róla, egy hivatalos autograph co. cégtõl vettem, kb. 140 dollárért 5-6 évvel ezelõtt. Adtak hozzá tanúsítványt, oklevelet vagy mit... Mostanra már felugrott 500 dollárra köbö, de még sem adom el.
Michael Jackson
2009. szeptember 29. 19:18
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. September 29. - 18:06)
Senkinek nem tûnt fel, hogy ez az egész felhajtás kb egy "gyorsankeressünkpénztmichaeljacksonhalálán"-üzlet?
A könyvet miért nem akkor adták ki, mikor élt a szegény? A filmet miért nem akkor csinálták meg amikor élt? Miért jön ez a sok MJ -os cucc a halála után?
Nekem van itthon egy eredeti MJ által dedikált fényképem róla, egy hivatalos autograph co. cégtõl vettem, kb. 140 dollárért 5-6 évvel ezelõtt. Adtak hozzá tanúsítványt, oklevelet vagy mit... Mostanra már felugrott 500 dollárra köbö, de még sem adom el.
Ne is az egy kincs
2009. szeptember 29. 21:18
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Leo tényleg van igazság abban amit mondasz...bár én (sajnos) Magyarországon nem veszem ezt észre...lehet hogy tényleg egy szánalmas dolog, hogy csak halála után foglalkoznak így vele, de én azért szeretnék ilyen dolgokat venni, ha már eddig nem tudtam, de itthon nem sok mindent találok

azt a fényképet meg nem adnád nekem??
(biztos nem, de egy próbát megér
)
azt a fényképet meg nem adnád nekem??
(biztos nem, de egy próbát megér
2009. szeptember 29. 23:17
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. September 29. - 18:06)
Igen, elég undorító ez a "húzzunk le róla annyi bõrt, amennyit csak lehet".
De ez várható volt.
Mint ahogy az is, hogy a "divat/idény rajongók" mellett sokan most lettek rajongók, vagy éppen most ismerik meg.
Ez is várható volt.
A This Is It dokumentumfilm amúgy is elkészült volna (mint ahogy van pl "Így készült a Thriller-klip" dokumentumfilm is). A koncertek nagy durranások lettek volna, ha dokumentumfilmet is akartak már eleve csinálni hozzá. Jóég!
A könyv: elvileg nyár elején még tárgyaltak róla, tehát elõbb ez sem jöhetett volna ki. Elvileg. Meg állítólag a londoni koncerteket is bele akarták rakni. Állítólag...
----
Dedikált fényképed van.
...
az eszmei értéke a ródium árával vetekszik
2009. szeptember 30. 11:23
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
A Német Bravo-ba van THIS IS IT-es poszter!!!!!! + Asszem matrica is
2009. szeptember 30. 14:26
vicces volt nyelvtanon, pad alatt olvastam a Michael Jackson The King of Pop címû könyvet [osztálytársam behozta nekem] és nem is figyeltem oda, azt se tudtam mi van és persze ki felel, én...oda se figyeltem csak mikor kimondta a nevem én meg: hm? mi van?
Amúgy igen, tényleg van abban valami amit mondasz Leo.
Dehát sejthettük, hogy ez lesz.
német bravot még én sem láttam az újságosnál
2009. szeptember 30. 15:11
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet
és nem is figyeltem oda, azt se tudtam mi van és persze ki felel, én...oda se figyeltem csak mikor kimondta a nevem én meg: hm? mi van?
egyébként nekem is megvan az a könyv...de én nyáron elolvastam pár nap alatt
2009. szeptember 30. 15:46
|
|
|
Inmedio illetve Relay újságáruknál lehet kapni, ezek nagoybb újságosok, metróaluljárokban vagy plázákban van. Pl. Westend Aluljárója vagy aréna pláza. Csak simán azt monodd egy heti német bravót szeretnék 
TErmészetessen ma még nincs csak hnap vagy pénteken azt hittem az ürgére ráborítom a pénztárát...
TErmészetessen ma még nincs csak hnap vagy pénteken azt hittem az ürgére ráborítom a pénztárát...
2009. szeptember 30. 16:08
Idézet(dijja @ 2009. September 30. - 14:11)
egyébként nekem is megvan az a könyv...de én nyáron elolvastam pár nap alatt
ötöst
kiolvastam már a felét, de szerintem én is megfogom venni =] [általában ha kölcsönkérek egy könyvet és tetszik mindig megveszem, mert szeretném ha meglenne
2009. szeptember 30. 18:26
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 30. - 13:26)
vicces volt nyelvtanon, pad alatt olvastam a Michael Jackson The King of Pop címû könyvet [osztálytársam behozta nekem] és nem is figyeltem oda, azt se tudtam mi van és persze ki felel, én...oda se figyeltem csak mikor kimondta a nevem én meg: hm? mi van?
Dehát sejthettük, hogy ez lesz.
Nekünk is megvan, Anyuval felváltva olvastuk ki
2009. szeptember 30. 19:40
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Ezt nézzétek/hallgassátok végig!
(Fülhallgatóval a legjobb).
Mike beénekel, a telefon túlsó végén: Seth Riggs, énektanár
Isteni. Mindig is tetszett a mély hangja is, itt viszont tényleg lemegy a pincébe
A többirõl már ne is beszéljünk - amikor berezegteti ***
[youtube=Michael Jackson Tape Warming Up His Voice]BAYBtgcdLdY[/youtube]
http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/427086
Seth Riggs MJ-rõl:
Riggs: orvosok nélkül még élne Jackson
Seth Riggs 21 éven át volt Micheal Jackson tanára és barátja. Az énektanár kitartott a pop királya mellett jó és rossz idõkben egyaránt. A férfi, aki egyszerûen csak Mike-nak hívta Jacksont, három hónapja találkozott utoljára a múlt csütörtökön elhunyt énekessel. Amikor meghallotta a hírt, nem tudta elhinni, ami történt. Mint mondja: legutóbbi találkozásukkor Jackson jól volt, eszébe se jutott volna, hogy alig néhány hónappal késõbb bármi történhet barátjával.
– Michaelt megölték! Gyilkosság volt, amibe belehalt. Nézzék, az orvosa milyen gyorsan eltûnt. Ha nem lettek volna orvosok körülötte, még ma is élne, és minden rendben lenne. Nem kellett volna meghalnia! – mondta Seth Riggs arra a kérdésre, hogy szerinte mi okozta valójában Michael Jackson halálát.
Milyen ember volt Michael Jackson?
– Michael nagyon sok embernek segített – mindentõl függetlenül. Az illetõ lehetett idõs, fiatal, fehér, fekete és sárga is – õ segített, ha tudott. Úgy vélte, ez a küldetése. Nagyon nehéz volt számára, hogy minden nap sminket kellett viselnie, minden reggel tonnányi festéket kellett használnia – de azt, hogy ez mennyire nehéz számára, senki nem gondolta volna. Jackson briliáns, egyedülálló énekes volt – soha nem találkoztam még ilyen tehetséges emberrel.
Mire gondol, amikor Michael Jackson nevét hallja?
– Nagyon sok mindenre. Én például voltam Neverlandben, mielõtt az egész õrület a körülötte lévõ pletykákkal, híresztelésekkel elkezdõdött volna. Az egy igazi Disneyland volt, hihetetlen hely, ahol állatkert, vidámpark várta a látogatókat – teljesen lenyûgözött. A másik, ami eszembe jut róla, hogy hihetetlenül keményen megdolgozott azért, amit elért: már korán reggel keltett, hogy gyakoroljunk, és ha kellett, késõ éjszakáig dolgoztunk. Jackson a munkája megszállottja volt.
Híres tanítványok:
Seth Riggs „diákjai” között volt még például Jennifer Lopez, Sinead O’Connor, Barbra Streisand és Stevie Wonder is. Tanítványai eddig összesen 120 Grammy-díjat nyertek.
2009. szeptember 30. 20:39
|
|
|
Nem semmi,amit ki tud énekelni, nekünk is ilyeneket kellett általánosba énekórán én nagyon utáltam
2009. szeptember 30. 20:57
|
|
|
Idézet(Éowyn @ 2009. September 30. - 19:52)
Én szerettem az ilyet.
Énekkaros voltam a gimiben.
"Máááááááááriaa Máááááárriiaa, Mááááárrtaaaaaaaa"

Énekkaros voltam a gimiben.
"Máááááááááriaa Máááááárriiaa, Mááááárrtaaaaaaaa"
Én is, csak én általánosban
"Lali a lila ló elalél"
2009. szeptember 30. 21:18
|
|
dijjanight elf™ |
|
Óhh ez nagyon tetszett
én szeretek itthon énekelgetni...bár nekem csak a kifejezetten lassú és a kicsit mélyebb tónusú dalok mennek mer nem valami magas a hangom
deh legalább elfoglalom valamivel magam

ez a Riggs meg tisztára olyan mint a töritanárom volt általánosban
de komolyan...csak neki több haja volt, de ez a mosoly pontosan ugyan az
lehet hogy a töritanárom Mike jó barátja volt?
én szeretek itthon énekelgetni...bár nekem csak a kifejezetten lassú és a kicsit mélyebb tónusú dalok mennek mer nem valami magas a hangom
2009. szeptember 30. 21:41
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Idézet(dijja @ 2009. September 30. - 20:18)

Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: