igen
----
Ismeritek DAVID GEST történeteit?
(producer, TV-s személyiség, az I'm a Celebrity... Get Me Out Of Here!/Celeb vagyok, ments ki innen! amcsi változatában is szerepelt)
(A fordítások fent vannak az MJ fórumban)
David már tini korában ismerte a Jackson családot, Mike jóbarátja (David 16 volt, Mike 11 amikor összebarátkoztak), ha így jobban beugrik, akkor Liza Minnelli exférje....
Ja,és egy ideig együtt élt LaToyával.
A könyve, Simply the Gest
http://www.amazon.com/Simply-Gest-David/dp/0755316959Vargak fordított belõle olyan részeket, amik MJ-rõl szólnak.
Köszi Vargak!
1.sztori
Bulizzunk!!(…) 123o
Egy másik alkalommal sikerült összehoznom egy találkát Michael számára Burt Barcharach-al és Carole Bayer Sager-el. Emlékezetes este volt, fõleg mert akkor ivott Michael életében elõször bort.
Elmentünk vacsorázni a Dominic nevû étterembe, ami valójában csak egy kis hely pont szemben a Cedars Sinai kórházzal, a Beverly Boulevardon, LA-ben. Burt szeretett odajárni, Carole meg éppen a második albumát rögzítette arrafelé az Elektránál és beszélni akart Michaellel.
Michael épp nálam lakott a Doheny úton és nagyon szívesen jött velem az estére, hisz nagy tisztelõje volt Burtnak.
Burt rendelt egy üveg nagyon drága francia vörösbort, amit én, õ és Carole megittunk. Michael sosem ivott de aznap este érdeklõdni kezdett iránta. Bármily hihetetlen még azt sem tudta mi az a bor.
„Ez mibõl készült?” – kérdezte tõlem
„Szõlõbõl” – válaszoltam
„Szeretem a szõlõt” mondta Michael „azt hiszem megkóstolom”
Így hát töltöttünk Michaelnek egy pohárral, õ meg megitta. Egyértelmûen ízlett neki, mert megitta a következõ pohárral is. Egy 1982es Pomerolt ittunk ami édes mint a méz, tehát egyértelmû volt hogy ízleni fog neki.
Eddigre már mindannyian megittunk egy vagy két pohárral szóval el is fogyott az üveg. Így hát Burt rendelt még egy üveggel. Ez alkalommal azonban Michael szinte teljesen egyedül itta meg az egész üveget. Ráérzett a bor ízére, pontosabban a jó bor ízére és úgy nyakalta be mint egy kacsa.

Így hát rendelnünk kellett egy harmadik üveggel is, de a javát annak is Michael itta meg. Na ekkor már sejtettem, itt még gondok lesznek éjjel.
A vacsora végén én vezettem vissza Michael-el a lakásomba. Õ, természetesen, nagyon boldog volt. Valójában be volt állítva, rendesen.. A kocsiban megállás nélkül beszélt vagy énekelt. Az I Want To Be Where You Are –t énekelte és a Never Can Say GoodBye-t. Aztán belekezdett a Ben-be, de persze végig röhigcsélte az egészet.
„Figyeld meg bajba kerülsz” mondta „elmondom Josephnak mit tettél”
Na engem aztán nem rémisztesz meg kölyök, „Nem én tettem, te ittál” mondtam
Eltartott egy darabig míg visszaértünk a lakáshoz. Abban a másodpercben, hogy leparkoltam a kocsit és kinyitottam neki az ajtót, Michael kihajolt és lehányta a járdát. Az éjjel hátralévõ részét pedig a WC felett töltötte. Brutál rosszul volt. Én meg virrasztottam mellette.
Állandóan azt motyogta „David, el fogom mondani Joenak hogy korruptáltál” Egy kicsit aggódtam is hogy megteszi, de persze nem tette.
Mike és David