-------------------------------------------------------
Na szóval, sziasztoooook!!!
Ez történt velem a This Is It közben:
Bámultam tátott szájjal (elfelejtettem rágni a rágómat), mosolyogtam, énekeltem.
Pedig azt hittem, hogy ki leszek bukva teljesen (inkább ma lettem nyomoronc) - még megnézem, mert nem bírom ki, hogy ne nézzem.
Az élménybeszámolót még meg kell írnom bõvebben, csak most valahogy nem vagyok a szavak embere.
Ha nektek is van valamilyen élményetek, hogy pl milyen volt a légkör, mennyien voltak…stb, akkor azt szívesen olvasnám. Én egyelõre nem megyek bele a film részleteibe, mert aki még nem látta, az elõbb nézze meg.
Megígértem néhány barátomnak/ismerõsömnek, hogy elfogultság nélkül is írok beszámolót (legalábbis megpróbálom). Itt is sokan olvasnak minket, szóval:
Akik nem rajongók, nekik is ott a helyük a moziban. Sõt, nekik még inkább ott a helyük! Mert még nekem is nagy élmény volt a film, pedig én tudtam, hogy Michael ilyen szeretnivaló.
Az olyan dolgok, hogy „majd megvárom a DVD-t”, szóba se jöjjenek, mert MOZIBAN is látni kell! És Mike ott énekel élõben, pedig azt hittem hogy ahol nem a dal a lényeg, hanem pl a koreográfia meg a világítás, ott benyomják a zenét CD-rõl.
Aki egy kicsit is szereti a zenéjét, de nincsen kedve elmenni, annak is kötelezõ. Soha többé nem lesz ilyen alkalom, ne szalasszátok el! November 11. az utolsó lehetõség!
Anyut és az öcsémet rábeszéltem, hogy jöjjenek el õk is, kemény meló volt -most meg egész nap hálálkodnak.
Szóval, mindenki húzzon befelé a moziba, deeeeeeee nagyon gyorsan!!!
És érdemes végigülni a stáblistát, mert a legvégén még van valami.

0 felhasználónak tetszik: