Starity

Michael Jackson

161 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 31. 22:38 #861
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:34)
Jaj ez nagyon nagy rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

spárga elõtt nyújtani kell ugye biggrin.gif biggrin.gif
2009. október 31. 22:50 #862
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2009. October 31. - 22:27)
én közben fimet nézek (Volt egyszer egy Mexikó - Johnny Depp-el happy.gif  heart.gif  wub.gif ) de én is tartom majd az élet frontot wink.gif

user posted image  laugh.gif

JOHNNY [L] uszáj volt elkapcsolnom. még jó, hogy láttam eredeti hanggal. >.> borzalmas a szinkron képtelen voltam tovább nézni.

én most épp ezen röhögök:
http://twitter.com/tweance
megidézte a csaj Kurt Cobaint, William Shakespeart-t, meg még nem tudom kit és természetesen Michaelt. Lehetett tõle kérdezni. úgy szánalmas az egész ahogy van. legviccesebb mikor kommentálja zárójelbe T_T pl : [
(Jayne: He was singing Heal the World. It sounded very pure)] dry.gif
2009. október 31. 22:57 #863
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:50)
én most épp ezen röhögök:
http://twitter.com/tweance
megidézte a csaj Kurt Cobaint, William Shakespeart-t, meg még nem tudom kit és természetesen Michaelt. Lehetett tõle kérdezni. úgy szánalmas az egész ahogy van. legviccesebb mikor kommentálja zárójelbe T_T  pl : [ 
(Jayne: He was singing Heal the World. It sounded very pure)]  dry.gif

hjajj...a baj csak az...én úgy szeretnék hinni ebben sad.gif sad.gif cry.gif
tényleg olyan jó volna rolleyes.gif
2009. október 31. 23:05 #864
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2009. October 31. - 22:57)
hjajj...a baj csak az...én úgy szeretnék hinni ebben sad.gif  sad.gif  cry.gif
tényleg olyan jó volna rolleyes.gif

én is szeretnék, pláne amiket mondott, hogy boldog, meg ilyenek, de...képtelen vagyok elhinni, hogy ez igaz lenne. egyszerûen ilyen nincsen, ha tényleg ilyen nagy ember lenne ez a nõ, biztosan már mindenki arról beszélne, hogy bármikor feltudja venni a kapcsolatot a holtakkal, és hûû és mindenhol errõl lenne szó. meg pont twitteren?! nevetséges..nem tudom elhinni ahogy így ül transzba esve, és akkor így beszél velük, és így gyorsan írják le amit mondd T_T áhh...kamu, és átverés.
2009. október 31. 23:12 #865
- törölt felhasználó -    
http://www.youtube.com/watch?v=SoMDL7_fXkg 0:48 reklamalo.gif reklamalo.gif mad.gif

szerk: a 2:37nél még jobban reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2009. október 31. 23:17 #866
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:12)
http://www.youtube.com/watch?v=SoMDL7_fXkg 0:48  reklamalo.gif  reklamalo.gif  mad.gif

szerk: a 2:37nél még jobban  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Na hát az uccsó 3 csajt jól megfolytanám rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
Az uccsót megpláne hogy szájrapuszit adott neki reklamalo.gif blink.gif _nevet.gif
2009. október 31. 23:19 #867
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:17)
Na hát az uccsó 3 csajt jól megfolytanám  rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif
Az uccsót megpláne hogy szájrapuszit adott neki reklamalo.gif  blink.gif  _nevet.gif

amúgy amit 1:45tõl vagy nem tudom csinált az a csaj az nagyon gáz... ohmy.gif meg ha jól látom akkor valamit ott csinált Michaelel, mert az arcához kapja a kezét, de nagyon gáz amit mûvelt unsure.gif
2009. október 31. 23:21 #868
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:19)
amúgy amit 1:45tõl vagy nem tudom csinált az a csaj az nagyon gáz... ohmy.gif meg ha jól látom akkor valamit ott csinált Michaelel, mert az arcához kapja a kezét, de nagyon gáz amit mûvelt unsure.gif

Hát eléggé nem tudta szerintem hogy most melyik bolygón van, mert olyan eksztázisban volt. _nevet.gif

Off: Azon tanakodom, töltsek-e fel Janetrõl képet...most MJ-rõl nemtudok mert ami volt azokat feltettem ma meg tegnap..eléggé elgondolkodtató laugh.gif biggrin.gif rohog.gif
2009. október 31. 23:23 #869
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:21)
Hát eléggé nem tudta szerintem hogy most melyik bolygón van, mert olyan eksztázisban volt. _nevet.gif

Off: Azon tanakodom, töltsek-e fel Janetrõl képet...most MJ-rõl nemtudok mert ami volt azokat feltettem ma meg tegnap..eléggé elgondolkodtató laugh.gif  biggrin.gif  rohog.gif

szerintem sem igazán fogta fel biggrin.gif jó valószínûleg én is bekattanék eléggé, de azért megpróbálnám nem szétszedni unsure.gif blush.gif

szerintem nyugodtan tölthetsz fel smileeee.gif
2009. október 31. 23:25 #870
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:23)
szerintem sem igazán fogta fel biggrin.gif jó valószínûleg én is bekattanék eléggé, de azért megpróbálnám nem szétszedni unsure.gif  blush.gif

szerintem nyugodtan tölthetsz fel  smileeee.gif

hát igen, azért kulturáltan kell viselkedni. Értékelni, hogy te ott lehetsz, ermt te vagy a kiválasztott.
Én a haját tuti megtapiztam volna...nah jó itt hagyjuk abba blush.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif rohog.gif
2009. október 31. 23:29 #871
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:25)
hát igen, azért kulturáltan kell viselkedni. Értékelni, hogy te ott lehetsz, ermt te vagy a kiválasztott.
Én a haját tuti megtapiztam volna...nah jó itt hagyjuk abba blush.gif  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif  rohog.gif

pontosan, szerintem nagyon gáz elkezdeni sikítozni, meg szerencsétlent úgy ölelni, hogy majd megfullad. ohmy.gif de még mosolyog közbe, én biztos jól ellökném az illetõt, mikor alig kapok már levegõt ohmy.gif na jó, én nem lennék jó híresség, minden rám tapadó embert ellökdösném rohog.gif rohog.gif inkább kikéne használni az alkalmat és elcsábítani szép mosolygással, mint valami õrült ott sikítozni, mint egy elmebeteg oO'
csak a haját? blush.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif

K: "Mit gondolsz az elso randin való csókolózásról?"
MJ: "Csípem! Úgy gondolom, ha kedvelsz egy lányt annyira, hogy randira hívd, akkor bolond vagy, ha nem akarod megcsókolni. És ha elfogadta a meghívást, akkor o is kedvel téged, valószínuleg nem bánja, ha megcsókolod. Szóval semmi okot nem találok, amiért ne tenném. Gondolom, várnék a randi végéig, akkor csókolnám meg. Azt hiszem a legtöbb lány fél attól, hogy túl gyors vagy, ha mindjárt az elején megcsókolod. De ha csak arra várna a lány, hogy megcsókoljam, nem vesztegetném az idomet. Átölelném, hátrahajtanám a fejét (az üléstámlára), lassan odahajolnék, miközben a szemébe nézve halkan, kedvesen beszélnék hozzá. Aztán az ajkam az övéhez tenném, eleinte csak lágyan, késobb egyre erosebben, míg mindketten bele nem feledkezünk egy igazi (nyelves) csókba."

wáááááááááááá wub.gif wub.gif blush.gif
2009. október 31. 23:34 #872
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:29)
pontosan, szerintem nagyon gáz elkezdeni sikítozni, meg szerencsétlent úgy ölelni, hogy majd megfullad.  ohmy.gif de még mosolyog közbe, én biztos jól ellökném az illetõt, mikor alig kapok már levegõt ohmy.gif na jó, én nem lennék jó híresség, minden rám tapadó embert ellökdösném  rohog.gif  rohog.gif  inkább kikéne használni az alkalmat és elcsábítani szép mosolygással, mint valami õrült ott sikítozni, mint egy elmebeteg oO'
csak a haját?  blush.gif  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif

K: "Mit gondolsz az elso randin való csókolózásról?"
MJ: "Csípem! Úgy gondolom, ha kedvelsz egy lányt annyira, hogy randira hívd, akkor bolond vagy, ha nem akarod megcsókolni. És ha elfogadta a meghívást, akkor o is kedvel téged, valószínuleg nem bánja, ha megcsókolod. Szóval semmi okot nem találok, amiért ne tenném. Gondolom, várnék a randi végéig, akkor csókolnám meg. Azt hiszem a legtöbb lány fél attól, hogy túl gyors vagy, ha mindjárt az elején megcsókolod. De ha csak arra várna a lány, hogy megcsókoljam, nem vesztegetném az idomet. Átölelném, hátrahajtanám a fejét (az üléstámlára), lassan odahajolnék, miközben a szemébe nézve halkan, kedvesen beszélnék hozzá. Aztán az ajkam az övéhez tenném, eleinte csak lágyan, késobb egyre erosebben, míg mindketten bele nem feledkezünk egy igazi (nyelves) csókba."

wáááááááááááá wub.gif  wub.gif  blush.gif

Jaj isten, de zabálni való...kedvelni?? mi nem szimplán kedveljük,hanem rajongunk érte, imádjuk õt.
Én azért nem tudom hagynám vajon magam? unsure.gif ...Nem is tudom rohog.gif ...Asszem igen, talán megengedném. wub.gif (Még szép, hogy megengedném én rántanám magamra, ha már próbálkozna a hajolással laugh.gif rohog.gif wub.gif thumbsup.gif )
2009. október 31. 23:36 #873
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:34)
Jaj isten, de zabálni való...kedvelni?? mi nem szimplán kedveljük,hanem rajongunk érte, imádjuk õt.
Én azért nem tudom hagynám vajon magam? unsure.gif ...Nem is tudom rohog.gif ...Asszem igen, talán megengedném. wub.gif  (Még szép, hogy megengedném én rántanám magamra, ha már próbálkozna a hajolással laugh.gif  rohog.gif  wub.gif  thumbsup.gif )

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif azt nem mondta, hogy tovább menne tongue.gif

Kérdezõ: "Michael, a rajongóid tudni szeretnék, mik az elképzeléseid egy elso randiról."
Michael Jackson: "Az elso randin otthonra szeretném meghívni a lányt barbecue sütésre, egy kis úszásra, különösen egy meleg nyári estén. Tudom, hogy néhány csajszi dühös, ha nem egy drága helyre viszed, és nem költesz rájuk jó sokat, amikor randiztok, de az ilyen lányok nem érdekelnek. Olyasvalakit akarok, akivel jól érzem magam, ha csak ülünk és beszélgetünk, vagy szórakozunk, hétköznapi idotöltés közben. Nem mondom, hogy sosem mennénk el. Szeretnék moziba, koncertekre, éttermekbe járni, de úgy gondolom, fontos, hogy megismerjük egymást a randin, ha pedig elmész valamit nézni egész este, akkor ez nem megy."

wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif
2009. október 31. 23:37 #874
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. November 1. - 00:25)
Én a haját tuti megtapiztam volna...nah jó itt hagyjuk abba blush.gif  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif  rohog.gif

na-na nehogy lejjebb csússzon a kezed kulturáltan _nevet.gif
2009. október 31. 23:38 #875
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:36)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif azt nem mondta, hogy tovább menne tongue.gif

Kérdezõ: "Michael, a rajongóid tudni szeretnék, mik az elképzeléseid egy elso randiról."
Michael Jackson: "Az elso randin otthonra szeretném meghívni a lányt barbecue sütésre, egy kis úszásra, különösen egy meleg nyári estén. Tudom, hogy néhány csajszi dühös, ha nem egy drága helyre viszed, és nem költesz rájuk jó sokat, amikor randiztok, de az ilyen lányok nem érdekelnek. Olyasvalakit akarok, akivel jól érzem magam, ha csak ülünk és beszélgetünk, vagy szórakozunk, hétköznapi idotöltés közben. Nem mondom, hogy sosem mennénk el. Szeretnék moziba, koncertekre, éttermekbe járni, de úgy gondolom, fontos, hogy megismerjük egymást a randin, ha pedig elmész valamit nézni egész este, akkor ez nem megy."

wub.gif  wub.gif  blush.gif  blush.gif

Nem fényezésképp, de én nagoyn szórakoztató vagy. Tõlem szakadni szoktak, ahogy elõtudok adni egy sztorit. rohog.gif
Jaj felõlem bárhova elvihetne... rolleyes.gif wub.gif
2009. október 31. 23:39 #876
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(dijja @ 2009. October 31. - 23:37)

Hupsz. Inkább az övé laugh.gif

Nah jó elszaladok fürdeni, addig nem 8 oldal regényt összegépelin biggrin.gif rohog.gif
2009. október 31. 23:42 #877
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:38)
Nem fényezésképp, de én nagoyn szórakoztató vagy. Tõlem szakadni szoktak, ahogy elõtudok adni egy sztorit. rohog.gif
Jaj felõlem bárhova elvihetne...  rolleyes.gif  wub.gif

mármit te vagy szórakoztató? biggrin.gif
engem is, csak vele legyek blush.gif rohog.gif
2009. október 31. 23:42 #878
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2009. October 31. - 23:37)

hát ez kész _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif tied lejebb csúszna? biggrin.gif
2009. október 31. 23:45 #879
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 31. - 23:42)
mármit te vagy szórakoztató?  biggrin.gif
engem is, csak vele legyek blush.gif  rohog.gif

Én, de szerintem Mike is nagy mókamester biggrin.gif
Nálunk az õ keze csúszna lejebb...nah jó tényleg befejeztem _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif rohog.gif
2009. október 31. 23:50 #880
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 31. - 23:45)
Én, de szerintem Mike is nagy mókamester biggrin.gif
Nálunk az õ keze csúszna lejebb...nah jó tényleg befejeztem _nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif  rohog.gif

az biztos rohog.gif
lol, neked nem fürödnöd kéne? biggrin.gif vagy már befejezted? biggrin.gif de milyen már, ohgy a rajongók csak úgy lesmárolják ohmy.gif jó dolga van Michaelnak biggrin.gif dry.gif mondjuk attól függ kicsókolja meg, ilyen 5 napja nem mosott fogat, és nem fürdött csaj ohmy.gif unsure.gif
161 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok