Királyság
Michael Jackson
2009. október 29. 00:01
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. October 29. - 00:59)
Királyság

Még minidg nem térek magamhoz már ettõl a sokktól a fejem is megfájdúlt
2009. október 29. 00:11
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Hát, van egy olyan érzésem, hogy engem még jobban földhöz fog vágni, mint anno a Gyûrûk Ura - az nem volt semmi, nem is tudom, hányszor láttam moziban ... elvonási tüneteim voltak, túl rossz volt utána visszatérni a való világba
2009. október 29. 00:54
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Én most klippeket nézegetek 
JAj de IMÁDOM ezt az embert ♥♥♥
JAj de IMÁDOM ezt az embert ♥♥♥
2009. október 29. 01:17
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Az veszélyes... klippnézegetés = szívroham
Mikor jön már kis hazánkba??
***nyafog***
http://i37.tinypic.com/2nsp34y.jpg
Ilyen a borítója, meg a lemezek.
2009. október 29. 01:30
|
|
|
Idézet(Éowyn @ 2009. October 29. - 02:17)
Az veszélyes... klippnézegetés = szívroham
***nyafog***
***nyafog***
Remélem ezzel nem lövök le nagy poént de olyan sorrendbe jönnek a számok ahogy a Cd-n...mármint a filmbe
2009. október 29. 01:43
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Tényleg nem lõttél le semmit
De azért köszi az infót.
---
Néztem a los angeles-i premiert éjjel.
A vörös szõnyeg olyan volt, mint a Billie Jeanben - világított pár járdakocka
Szerintem te láttad a kifotózott képeimet az MJ fórumban, de a többieknek idepakolom majd.
DaTolya viszont nem volt ott. Nofene.....
Megyek aludni, mert nem lesz jó vége...
Jó éjt!

2009. október 29. 01:49
|
|
|
Idézet(Éowyn @ 2009. October 29. - 02:43)
Tényleg nem lõttél le semmit
De azért köszi az infót.
---
Szerintem te láttad a kifotózott képeimet az MJ fórumban, de a többieknek idepakolom majd.
Jó éjt!

De azért köszi az infót.
---
Jó éjt!

Uhh én is megyek aludni...
Jaj ez kép gondjaim lesznek az elalvásasl
Janetet se láttam meg Datolyát se... Joe papa las vegasba premierezett a fiúk ugye hollywoodba...hm..
Nah tényleg jó éjt!
2009. október 29. 09:56
köszi Szilvia_91, láttam én is az ikonjaid és
ez a kép....
olyan boldog voltam reggel [bár most is reggel van
], néztem a viván a megállót, és Beat It leadták
nem nagy dolog, de virul a fejem mikor meglátom a tévébe a klippjeit
ez a kép....
olyan boldog voltam reggel [bár most is reggel van
2009. október 29. 11:31
Megnéztem [legalábbis addig amíg fel van téve a http://www.michaeljacksonmagyarul.info -ra] az Élet Michael Jacksonnal-t. És az jutott eszembe, hogy mintha ezt a riportert perelte volna be Michael, nem? Vagy volt vele valami nézeteltérése emiatt a film miatt...?
Amúgy annyira aranyos mikor arról beszél, hogy mi volt az elsõ barátnõjével, hogy mennyire félt lefeküdni vele
és úgy sajnáltam mikor az apjáról volt szó...hogy mennyire félt tõle, és volt, hogy elájult stb, és hogy mikkel verte õket
nem mondom, hogy mit csinálnék legszívesebben az apjával
Amúgy annyira aranyos mikor arról beszél, hogy mi volt az elsõ barátnõjével, hogy mennyire félt lefeküdni vele
2009. október 29. 12:24
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 29. - 12:31)
Megnéztem [legalábbis addig amíg fel van téve a http://www.michaeljacksonmagyarul.info -ra] az Élet Michael Jacksonnal-t. És az jutott eszembe, hogy mintha ezt a riportert perelte volna be Michael, nem? Vagy volt vele valami nézeteltérése emiatt a film miatt...?
és úgy sajnáltam mikor az apjáról volt szó...hogy mennyire félt tõle, és volt, hogy elájult stb, és hogy mikkel verte õket
nem mondom, hogy mit csinálnék legszívesebben az apjával 
igen volt összetûzés Bashir-rel mert hogy az a segg úgy készítette el a riportot, úgy állította be Michael-t, ami rohadtul nem az igazság
utálja is minden rajongó XD
Mike apja meg...há' ja...mit is mondhatnék...mondanék én itt olyanokat hogy na de...már csak azért sem mert mégiscsak Mike apja és valamilyen pozitív érzéseket csak táplált iránta (vagy a pénz iránt, amit keresett
szóval....utálom az öreget, de egyszer Mike azt mondta hogy szereti, csak nem ismeri, úgyhogy nem mondok ki inkább semmit amit gondolok
2009. október 29. 12:57
Idézet(dijja @ 2009. October 29. - 12:24)
igen volt összetûzés Bashir-rel mert hogy az a segg úgy készítette el a riportot, úgy állította be Michael-t, ami rohadtul nem az igazság
Mike apja meg...há' ja...mit is mondhatnék...mondanék én itt olyanokat hogy na de...már csak azért sem mert mégiscsak Mike apja és valamilyen pozitív érzéseket csak táplált iránta (vagy a pénz iránt, amit keresett
).
szóval....utálom az öreget, de egyszer Mike azt mondta hogy szereti, csak nem ismeri, úgyhogy nem mondok ki inkább semmit amit gondolok
, mindenkinek jobb így 
Miért, hogy állította be?
Ja, én is olvastam, meg hallottam, hogy mondta, hogy megbocsájt neki, mert...muszáj, meg szereti, meg ilyenek...de az milyen már, hogy nem engedte, hogy apának szólítsák
ahj alig várom a holnapot
2009. október 29. 13:02
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 29. - 13:57)
mármint...nekem ugyanúgy szimpatikus Michael mint eddig
na jó a vásárlásnál eléggé megdöbbentem, de hát megérdemli azt a sok mindent
Ja, én is olvastam, meg hallottam, hogy mondta, hogy megbocsájt neki, mert...muszáj, meg szereti, meg ilyenek...de az milyen már, hogy nem engedte, hogy apának szólítsák
hülye állat és...inkább nem mondok én se semmit
holnap végre megnézem...[mint már említettem régebben apámmal, de hát...ez van
] nagyon várom már ^^ este azon gondolkoztam, hogy ugye nem szinkronizálták le?! de megnéztem ma port.hu-n és hálisten feliratos 
háhá már csak az kéne hogy leszinkronizálják Mike-ot...vagy még az éneklését is
apuddal nézed meg? szerintem tetszeni fog neki
én unokatesómmal néztem meg akit nem is igazán érdekelt, és azt mondta hogy nagyon tetszet neki és hogy nem is várta hogy ilyen jó lesz
valójában nekem az okozta a legnagyobb örömöt hogy neki így tetszett
2009. október 29. 16:38
Idézet(dijja @ 2009. October 29. - 13:02)
háhá már csak az kéne hogy leszinkronizálják Mike-ot...vagy még az éneklését is
én unokatesómmal néztem meg akit nem is igazán érdekelt, és azt mondta hogy nagyon tetszet neki és hogy nem is várta hogy ilyen jó lesz
mondom még jó hogy tetszett hiszen ez Michael Jackson!!
mert nekem mindenképpen tetszett volna ugye 
apumat annyira nem érdekli, de mivel engem érdekel eljön velem
én nem mertem volna megkérni unokanõvéremet, egyrészt tanul, másrészt nem hinném, hogy lelkesedett volna az ötletért

2009. október 29. 17:04
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Szilvia_91 @ 2009. October 29. - 02:30)
Remélem ezzel nem lövök le nagy poént de olyan sorrendbe jönnek a számok ahogy a Cd-n...mármint a filmbe 
de a filmben még benne van pl az I'll be there, (emlékszem alig bírtam hogy ne pityeregjek
2009. október 29. 18:07
Idézet(dijja @ 2009. October 29. - 17:49)
A stílus ragadós mi?

holnap ilyenkor már a moziban ülök és nézem ^^ 18:00kor kezdõdik
2009. október 29. 18:09
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 29. - 12:57)
mármint...nekem ugyanúgy szimpatikus Michael mint eddig
na jó a vásárlásnál eléggé megdöbbentem, de hát megérdemli azt a sok mindent
Elferdített dolgokat, belemagyarázott baromságokat, rossz fényben tüntette fel MJ-t; és a hülye kommentárjainak az lett a vége, hogy szegényke mehetett a bíróságra.........
Vásárlás: nem értem, kinek mi a f*sz baja van azzal, hogy vett luxus dolgokat???
Nézzék már meg, KÖNYÖRGÖM, hogy mennyit adakozott életében - MÁST SE CSINÁLT!!!!!!!!
A 45. születésnapi party-ján bashir-ellenes kabát volt rajta
http://mjjgallery.free.fr/20032005/col/leaving/004.jpg
http://mjjgallery.free.fr/20032005/col/leaving/005.jpg
http://mjjgallery.free.fr/20032005/col/leaving/006.jpg
Filctollas az álla
Thriller bakelit van a kezében
http://mjjgallery.free.fr/20032005/col/leaving/003.jpg
2009. október 29. 18:29
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. October 29. - 19:07)
holnap ilyenkor már a moziban ülök és nézem ^^ 18:00kor kezdõdik 
ott fogsz majd csápolni, énekelni és moonwalk-olni ugye?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: