Igen, a Slágeren már én is többször hallottam
Michael Jackson
2009. október 22. 00:24
Én még nem hallottam sehol
de most még szedek le zenéket, aztán megyek, keddig nem leszek, mert elutazom
Michael legyen veletek
addig is új kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=fJrUa-zKeIc
addig is új kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=fJrUa-zKeIc
2009. október 22. 20:22
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(dijja @ 2009. October 22. - 19:35)
Ja igen már régebben észrevettem, jó hogy eszembe juttattátok...ugye az ott La Toya a csajok között?

Hol?
Szijasztok
2009. október 22. 20:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Ja láááátom 
Jó nem figyeltem meg úgy az animációt.
Még a klippbe is betetette magát...hm
Jó nem figyeltem meg úgy az animációt.
Még a klippbe is betetette magát...hm
2009. október 22. 20:37
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(dijja @ 2009. October 22. - 19:32)
mért érzem azt hogy nem kedveled?
mintha nem tudnám..
Hátõõõõõõõõõõ.........
Mint már írtam a retekklubb fórumban:
Jermoney-t és DaTolyát össze kellene kötözni és kirakni egy fullra kivilágított színpad kellõs közepére.
Tapsgép be.........
Ha megvan a dózis, elvannak egy darabig...
2009. október 22. 20:59
|
|
|
Új This Is It video:
[YOUTUBE=MICHAEL JACKSON THIS IS IT MOVIE FEATURETTE HD]oc41ydey2eA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE=MICHAEL JACKSON THIS IS IT MOVIE FEATURETTE HD]oc41ydey2eA[/YOUTUBE]
2009. október 22. 21:14
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Alig pár órával ezelõtt történt a baj, a család szerencsére már túl van az elsõ ijedtségen. Senki sem sérült meg komolyabban, de a gyerekek sokkot kaptak, egyelõre képtelenek beszélni a történtekrõl.
Egy különleges biztonsági autó szállította a három Jackson-gyereket: Parist, Prince-et és Blanketet. A gyerekek dadája éppen karate órára vitte a kicsiket, amikor egy fotós észrevette õket és a nyomukba szegõdött. Ezután nem sokkal történt, hogy a paparazzó autója hátulról belefutott a Jackson-kocsiba Sherman Oaks-nál.
Az ütközést követõen a dada azonnal elvitte a helyszínrõl a gyerekeket, nyilván azért, hogy elkerüljék a felbukkanó paparazzók hadát. Mindenesetre Kalifornia állam törvénye szerint bûncselekmény a baleset helyszínét elhagyni, mielõtt a rendõrség kiérne: így most még a fotós van szerencsésebb helyzetben, a Jackson-család meg reszkethet.
„A gyerekek szerencsére nem sérültek meg, csak sokkot kaptak” - jelentette Joe Jackson, aki imád nyilatkozni.
Az eset kísértetien emlékeztet minket egy 1997-es, tragikus esetre, amikor szintén egy agresszív paparazzó túlkapása okozott autóbalesetet…
El sem hiszem...szegények...elõbb elveszítik az apjukat aztán meg egy rohadt paparazzi beléjükhajt. eszméletlen
Egy különleges biztonsági autó szállította a három Jackson-gyereket: Parist, Prince-et és Blanketet. A gyerekek dadája éppen karate órára vitte a kicsiket, amikor egy fotós észrevette õket és a nyomukba szegõdött. Ezután nem sokkal történt, hogy a paparazzó autója hátulról belefutott a Jackson-kocsiba Sherman Oaks-nál.
Az ütközést követõen a dada azonnal elvitte a helyszínrõl a gyerekeket, nyilván azért, hogy elkerüljék a felbukkanó paparazzók hadát. Mindenesetre Kalifornia állam törvénye szerint bûncselekmény a baleset helyszínét elhagyni, mielõtt a rendõrség kiérne: így most még a fotós van szerencsésebb helyzetben, a Jackson-család meg reszkethet.
„A gyerekek szerencsére nem sérültek meg, csak sokkot kaptak” - jelentette Joe Jackson, aki imád nyilatkozni.
Az eset kísértetien emlékeztet minket egy 1997-es, tragikus esetre, amikor szintén egy agresszív paparazzó túlkapása okozott autóbalesetet…
El sem hiszem...szegények...elõbb elveszítik az apjukat aztán meg egy rohadt paparazzi beléjükhajt. eszméletlen
2009. október 22. 21:18
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Olyan rohadt jó lett volna a show.
Egyre inkább ezt érzem.
Eddig: mondom, oké..... naná, hogy azt mondják róla, hogy fantasztikus lett volna, hiszen MJ-rõl van szó.... azt hittem, nekünk rajongóknak nem tud annyira nagyon újat mutatni, mert mi tisztában vagyunk azzal, hogy zseniális .... láttunk már mindent.
És nem!
Ahogy nézem a többi videót is a youtube-on, a 3 dimenziós képek, a világító ruhái - BAKKER! Világított volna a Billie Jean közben.
És az Arany Naci is jobban szikrázott a képek szerint.
2009. október 22. 21:28
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Szívesen.
Természetes hogy beírtam hiszem imádom Parist,Princet és Blanketet.
Mindig megvannak róluk a friss képek is meg minden.
Természetesen Michaelt-t is imádom.Nem tudnék nélküle élni. A zenéje egyszerûen fantasztikus.És nem csak a zenéje.Na mindegy ezt ti ugyis tudjátok.
A lényeg pedig hogy senkinek semmi baja nem lett. Vagyis hát lett mivel ugye sokkot kaptak.Annyira sajnálom õket.Elõbb az apjuk most meg ez...na mindegy. Majd megpróbálok mostmár többet írni ide.(ha nem baj)
Természetes hogy beírtam hiszem imádom Parist,Princet és Blanketet.
Mindig megvannak róluk a friss képek is meg minden.
Természetesen Michaelt-t is imádom.Nem tudnék nélküle élni. A zenéje egyszerûen fantasztikus.És nem csak a zenéje.Na mindegy ezt ti ugyis tudjátok.
A lényeg pedig hogy senkinek semmi baja nem lett. Vagyis hát lett mivel ugye sokkot kaptak.Annyira sajnálom õket.Elõbb az apjuk most meg ez...na mindegy. Majd megpróbálok mostmár többet írni ide.(ha nem baj)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: