Idézet(dijja @ 2009. October 12. - 18:44)
Nem Zimmerman, megtaláltam: Harry Benson volt a "zakós-fotós"
Még Vargak fordított egy ilyet:
(köszi Vargak

)
Harry Benson fotós idézett fel egy két MJvel kapcsolatos anekdotáját egy az Államokban megjelenõ magazinban.
„Elõször 1984ben találkoztam Michael-al. Akkor zajlott a Victory turné testvéreivel nekem pedig az volt a feladatom hogy lefényképezzem õket egy colorado-i hegyen.
Õ volt az elsõ aki rohant felém segíteni amikor sikeresen elcsúsztam a meredek és sáros domboldalon felfelé baktatva.

Ekkor tetszett meg neki elõször az egyik barna skótkockás zakóm, így aztán levettem és ajándékba adtam neki. Nagyon lenyûgözte nagylelküségem azonnal felvette a zakót, kitárta mind két karját és pörgött forgott a napsütésben én meg lenyügözõ felvételeket készítettem róla. Este a show alatt már nem viselte, ott a csillogó színpadi ruhákon volt a sor. „
„Pár hónap múlva ahogy a Victory turné egyre nagyobb visszhangot kapott, újból õket kellett fotóznom, így hát megbeszéltem egy találkát Michael-al Philadelphiában. Megint ugyanaz történt. Most egy szürke Harris zakót viseltem...már amikor belépett a szobába láttam hogy nagyon figyeli a szövet színeit, úgy tünt nagyon megint nagyon lenyûgözte ezért ezt is odaadtam neki. Pár nap múlva megdöbbenve látom az egyik hiradó felvételen hogy az én zakómat viselve menekül rajongói elöl egy kocsiba...”
„1995ben dolgoztam vele újra, feleségével Lisa Marie-vel készítettünk fényképeket. Igen, aznap is skótkockás mintás zakóban voltam, és igen azt is elkérte és azt viselte amikor fényképeztem õket.”
(...)
Amikor 1997ben meglátogattam Michaelt Neverlandon hogy lefényképezzem õt és elszülött fiát Princet történt ez. Éppen etette a babát egy cumisüvegbõl amikor a gyerek mozgolódni kezdett és teljesen szétkenõdött arcán a táp, a gyerek élvezte mert rögtön széles mosolyra húzta a száját Michael meg úgy kommentálta az eredményt „Nah itt jön a Linda Blair arc” (fordítói Linda Blair volt az Excorcist horror fiatal fõszereplõjének rémarca).

A gyerek viszont nagyon jól érezte magát, így amikor felvitte szobájába letenni aludni még egyszer meg kellett etetnie és csak akkor sikerült végre otthagynia ha még táncikált és altatódalozott neki egy darabig amitõl végre elaludt.
(...)
Zárógondolatai
Habár nem mondhatom hogy közeli barátok lettünk volna, de barátias volt munkakapcsolatunk és tiszteltük egymást. Végülis ennyit akarsz nem, hogy az alanyod hagyja hadd végezd a munkád, hiányozni fog. Mindannyiunknak hiányozni fog leírhatatlan tehetsége."
Exorcist = Ördögûzõ