Csajszik, most kiakadtam!
Megjelent egy cikk, miszerint Jussy Bíboros meg akarja venni MJ otthonát. És a cikkben JACKOZTÁK!
Mikor értik már meg az emberek, h ő nem Jacko? Annyiszor elmondtuk nem csak mi, hanem a világon még sokan mások :@
Michael Jackson
2013. augusztus 11. 14:52
2013. augusztus 11. 15:10
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 14:52)
Megjelent egy cikk, miszerint Jussy Bíboros meg akarja venni MJ otthonát. És a cikkben JACKOZTÁK!
Mikor értik már meg az emberek, h ő nem Jacko? Annyiszor elmondtuk nem csak mi, hanem a világon még sokan mások :@
Csajszik..
Köpj az egészre... Bár ha valaki rászánja magát a cikkírásra, nem utána kéne olvasni a dolgoknak?
És nem ez az egyetlen hiba benne. "neverlandi otthonát".. Nem inkább Santa ynezi otthonát? Vagy létezik Sohaország nevű állam?
2013. augusztus 11. 15:13
Mi a baj a "csajszik" kifejezéssel?
De annyira idegesítő >.< Főleg h tudom, h őt is zavarta. Ha nem zavarta volna, nem érdekelne.
Lehet, h létezik Sohaország állam, nem tudom. Rákeresek google térképen, be is járom, ha van XDD
De annyira idegesítő >.< Főleg h tudom, h őt is zavarta. Ha nem zavarta volna, nem érdekelne.
Lehet, h létezik Sohaország állam, nem tudom. Rákeresek google térképen, be is járom, ha van XDD
Idézet (Oszika @ 2013.08.11. 15:10)
Csajszik..
Köpj az egészre... Bár ha valaki rászánja magát a cikkírásra, nem utána kéne olvasni a dolgoknak?
És nem ez az egyetlen hiba benne. "neverlandi otthonát".. Nem inkább Santa ynezi otthonát? Vagy létezik Sohaország nevű állam?
Tökmindegy, ha van is, akkor sem ott van és kész.
2013. augusztus 11. 15:19
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 15:13)
Mi a baj a "csajszik" kifejezéssel?
Semmi, csak amikor olvastam, kitört belőlem a röhögés. de hogy miért (?) xDDD
Tudom, hogy az.. Mondjuk én már valamennyire megszoktam, vagy legalább is nem kezdek el könnyezni az idegtől... Haladunk... : D
2013. augusztus 11. 17:51
Azt jó lenne tudni, miért XD
Majd nálam is elmúlik tán idővel... most meg láttam, letorkoltatok páran egy kis hülyét, aki lepedózta MJ-t... am látta vki rajtam kívül Aphrodité Jones műsorát? Sok mindent megtudtam belőle
Majd nálam is elmúlik tán idővel... most meg láttam, letorkoltatok páran egy kis hülyét, aki lepedózta MJ-t... am látta vki rajtam kívül Aphrodité Jones műsorát? Sok mindent megtudtam belőle
Idézet (Oszika @ 2013.08.11. 15:19)
Semmi, csak amikor olvastam, kitört belőlem a röhögés. de hogy miért (?) xDDD
Tudom, hogy az.. Mondjuk én már valamennyire megszoktam, vagy legalább is nem kezdek el könnyezni az idegtől... Haladunk... : D
2013. augusztus 11. 18:03
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 17:51)
Azt jó lenne tudni, miért XD
Megérdemelte..
Én láttam, de nem néztem végig
2013. augusztus 11. 18:09
Meg hát
Ejnye...
Én már vagy 100x láttam XD
Ejnye...
Idézet (Oszika @ 2013.08.11. 18:03)
Megérdemelte..
2013. augusztus 11. 21:46
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 18:09)
Meg hát
Ejnye...
Én már vagy 100x láttam XD
Ejnye...
Annyira nem kötött le. Tudom, hogy Mike jó ember, nem kő' bemutatni
2013. augusztus 11. 22:07
Idézet (Chelsy @ 2013.08.11. 14:52)
Most ezen kiakadtam
2013. augusztus 11. 22:09
Idézet (MJudó @ 2013.08.11. 22:07)
Most ezen kiakadtam
pedig nagyon nehéz kiakasztani..
Ezek szerint én még nem akasztottalak ki téged?
2013. augusztus 11. 22:10
Idézet (Oszika @ 2013.08.11. 22:09)
Nuu
2013. augusztus 11. 22:16
Idézet (MJudó @ 2013.08.11. 22:10)
Nuu
Addig örülj béjbebogyó 
Repesek!
2013. augusztus 13. 10:49
Ha nehéz kiakasztani... azért annyira csak nem vagy kiakasztó...
Idézet (Oszika @ 2013.08.11. 22:09)
2013. augusztus 13. 20:28
Idézet (Chelsy @ 2013.08.13. 10:49)
Ha nehéz kiakasztani... azért annyira csak nem vagy kiakasztó... 
Pedig de... xDD
Najó', ANNYIRA azért mégsem...
2013. augusztus 13. 20:30
Estére a szépjányoknak
Csak szerintem kib*szottdögös "szőrrel a fejin'"?
Csak szerintem kib*szottdögös "szőrrel a fejin'"?
2013. augusztus 13. 21:58
Esti vadászatom eredménye:
Szerintem nem illik hozzá ez a szín.. Vegye le..
Szerintem nem illik hozzá ez a szín.. Vegye le..
2013. augusztus 14. 17:47
Debbie Rowe ismét akcióban! Megírtam a cikket, kíváncsi vagyok, megjelenik-e, de h ez a nő nem normális, az fix :@
2013. augusztus 14. 21:38
Idézet (Chelsy @ 2013.08.14. 17:47)
Debbie Rowe ismét akcióban! Megírtam a cikket, kíváncsi vagyok, megjelenik-e, de h ez a nő nem normális, az fix :@
Úgy érzem le vagyok maradva
2013. augusztus 15. 12:01
Köztudott, hogy Michaelnek voltak problémái fájdalomcsillapítokkal,altatókkal stb. Debbiet pedig mindigis szerettem. Én nem tudok ezen háborogni, meg persze én egy kicsit másabb Mike rajongó vagyok,mint az átlag
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: