Starity

Michael Jackson

161 oldal 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 25. 14:20 #2861
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
"Michael Jackson nagyobb hatással volt a popzenére, mint bárki más a világon. Mágikus volt, amit csinált, mindig is ő marad a Pop Királya. Azok a generációk, amelyek felnőttek a zenéjén, hálásak lehetnek, hogy megtapasztalhatták Michael művészetét."
Beyoncé

http://i891.photobucket.com/albums/ac119/__eowyn__/starity/1010019_538609522853748_905543863_n_zps2ec6d19e.jpg
4 felhasználónak tetszik: Szilvia_91, TheDanush, Sztár Mániás, Elody
2013. június 25. 17:30 #2862
- törölt felhasználó -    
A mai napon úgy érzem, ezt le kell írnom, és azt hiszem, ez a legmegfelelőbb hely erre.

Reggel, mikor felébredtem egyből eszembe jutott, hogy Michael immár négy éve nincs közöttünk. Ez furcsa. Tudjátok, nem voltam sosem a legnagyobb rajongója, annak ellenére sem, hogy a 90-es években kezdve minden akkoriban készült dalát, és videóklipjét ismertem, de mikor meghalt, furcsamód valami ürességet éreztem magamban. Épp akkor folyt a nyári gyakorlatom, és másnap, június 26-án egész nap Michael dalait játszották.
A halála után egy vagy két évvel készítettek egy műsort, amiben Aphrodité Jones nézett utána a dolgoknak, és sok minden kiderül belőle. Ott olyan emberek beszéltek Michaelről, akik VALÓBAN ismerték, nem csak a levegőbe beszéltek. Sajnálom őt, mert a média teljesen tönkretette, és idő előtt távozott az élők sorából. Jóval idő előtt. Egy valóban tehetséges, és szeretni való ember volt, és nem ezt érdemelte. A halálát övező hisztéria, és a halála után történt esetek is megerősítik azt a tényt, hogy egy valódi sztár távozott közülünk, de undorítónak találom azt, ahogy egyesek pénzt próbálnak csinálni az elhunytából.
Igaz, nem sorolhatom magam a legeslegeslegnagyobb rajongói közé, de ennek ellenére is tisztelem a munkásságát, és a mai napig hallgatom a dalait.
Remélem, hogy most már egy jobb helyen van, ahonnan figyeli a családját, a rajongóit, és ahol végre boldog lehet!
Nyugodj békében, Michael! †
2 felhasználónak tetszik: Éowyn, TheDanush
2013. június 25. 19:31 #2863
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Chelsy, szívemből szóltál heart.gif
Én már 21 éve a rajongója vagyok, holnap talán már össze tudom szedni a gondolataimat és reagálok arra, amit írtál, most szét vagyok esve. Utálom ezt a napot.
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. június 26. 10:10 #2864
- törölt felhasználó -    
Lehet velem van a baj, de én 6. 25.-re sosem úgy tekintek, mint egy tragikus és szomorú napra. Talán mert más nézeteket vallok, vagy mert teljesen máshogyan állok hozzá a dolgokhoz. Sokan csak ezen a napon fejezik ki tiszteletuket iránta,én ezt teszem az év minden egyes napján. Nem telik el nap,hogy ne állnék meg egy percre és eltunodok azon mennyire fantasztikus ember és mennyire becsulom a tetteiért. En azt vettem észre, hogy sokan tényleg ezen a napon "villognak", hogy mekkora fanok, a tobbi napon meg csak vannak...
2013. június 27. 17:58 #2865
- törölt felhasználó -    
Ugye más is rajong ezért a dalért ? rolleyes.gif
Maga a Mennyország wub2.gif
2013. július 02. 18:56 #2866
- törölt felhasználó -    
Hoztam MJről egy elég durva, négy oldalas cikket, ami a halála után jelent meg, nem tudom, eljutott-e hozzátok...
2013. július 02. 20:53 #2867
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet (Chelsy @ 2013.07.02. 18:56)

Bocsi, de KUKA a részemről.
Szennyet nem olvasok.
2013. július 03. 18:13 #2868
- törölt felhasználó -    
Szerintem elég durva, amiket írnak :S :S Hihetetlen gusztustalanok az emberek, de komolyan :S

Idézet (Éowyn @ 2013.07.02. 20:53)
Bocsi, de KUKA a részemről.
Szennyet nem olvasok.
2013. július 06. 01:38 #2869
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif

http://25.media.tumblr.com/9b586250a9d7fc175a66f751ec448451/tumblr_mphcj0zx371rm0neao1_250.gif
2013. július 12. 20:21 #2870
- törölt felhasználó -    
Nem tudok portugálul, de valami olyasmit jelenthet, hogy "Énekelj, fiam!" lol2.gif
/csak tudnám az FW mit jelenthet.../
http://24.media.tumblr.com/d028f860e58ebe4e294c67af197c5648/tumblr_mpg41iuTeN1ra02hwo1_400.jpg
2013. július 19. 21:16 #2871
- törölt felhasználó -    
asdfghjkl*-*

http://24.media.tumblr.com/324bdde6deaaf4446d9eb19395a88192/tumblr_mq6y9vjsLE1qmdvpmo1_500.jpg
Csúnya dolgok járnak a fejemben...
2013. augusztus 07. 16:21 #2872
- törölt felhasználó -    
Tökéletes

http://24.media.tumblr.com/832e39997829545e2f78f24761de0703/tumblr_mr5z3hsxtT1rb3goso1_500.png
2013. augusztus 07. 16:29 #2873
- törölt felhasználó -    
Meghaltam..

http://data.whicdn.com/images/71153312/large.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2013. augusztus 08. 17:45 #2874
- törölt felhasználó -    
Drágáim, ma volt MJ Aphrodite Jones műsorába, az Investigation Discovery csatornán. Ismét megnéztem, mint már annyiszor. És csak az derült ki belőle, hogy Michael egy csodás ember volt, és baromi naiv, a sok szemét ember meg kihasználta. Undorítóak.

ÉS! Még valami: belejöttem mostanság a cikkírásba, és mivel MJről még nem volt legjobb klipes cikk, úgy gondoltam, megírom én szívesen, hacsak nem szeretné valaki megírni helyettem! Ebben az esetben szóljatok, akár itt is, mert akkor nem írom meg!
2013. augusztus 08. 19:11 #2875
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.08.08. 17:45)
Drágáim, ma volt MJ Aphrodite Jones műsorába, az Investigation Discovery csatornán. Ismét megnéztem, mint már annyiszor. És csak az derült ki belőle, hogy Michael egy csodás ember volt, és baromi naiv, a sok szemét ember meg kihasználta. Undorítóak.
ÉS! Még valami: belejöttem mostanság a cikkírásba, és mivel MJről még nem volt legjobb klipes cikk, úgy gondoltam, megírom én szívesen, hacsak nem szeretné valaki megírni helyettem! Ebben az esetben szóljatok, akár itt is, mert akkor nem írom meg!

Épp ma gondolkoztam azon, hogy van-e már ilyen cikk laugh.gif Tök jó lenne megírni,de inkább átpasszolom olyannak aki ért is a cikk íráshoz és nem csak az információkat tudja (pl.én) laugh.gif Én kifejezetten örülnék neki ha Te írnád meg wink.gif
2013. augusztus 08. 19:12 #2876
- törölt felhasználó -    
Oh, köszönöm heart.gif Amúgy nincs, megnéztem. Ami azért lássuk be, furcsa. :S De még várok, hátha más szeretné megírni.

Idézet (MJudó @ 2013.08.08. 19:11)
Épp ma gondolkoztam azon, hogy van-e már ilyen cikk laugh.gif  Tök jó lenne megírni,de inkább átpasszolom olyannak aki ért is a cikk íráshoz és nem csak az információkat tudja (pl.én) laugh.gif  Én kifejezetten örülnék neki ha Te írnád meg  wink.gif
2013. augusztus 10. 12:11 #2877
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet (Chelsy @ 2013.08.08. 19:12)
Oh, köszönöm heart.gif Amúgy nincs, megnéztem. Ami azért lássuk be, furcsa. :S De még várok, hátha más szeretné megírni.

Nyugodtan, hajrá! beer.gif thumbsup.gif
Egyébként nem kis feladat, mert sok infó van. Az ember kapkodja a fejét, hogy nehogy kihagyjon valamit, mert szinte mindegyikhez kapcsolódik valamilyen forradalmian új, vagy zenetörténeti jelentőségű. laugh.gif

Emlékszem, milyen más volt akkor még minden, a videóklipek ... bocsánat, rövidfilmek laugh.gif premierjét mindenki lélegzetvisszafojtva várta a tévéképernyők előtt.
Michael művészete volt az MTV újjászületése is. Hirtelen nem is lennék megelégedve azokkal a sorokkal, amiket ezzel kapcsolatban leírok, hiszen Michael, ahogy Norah is leírta a véleményében, gigászit alkotott.
Amikor a klipek még csak olyanok voltak, hogy a zenekart mutatták a színpadon, mint pl. az ABBA kamerába-és-egymásra nézős mozdulatai, BUMMM Michael berobbant az olyan videókkal, amelyek történetet meséltek el és a zene köré épültek, mint egy musical; újra és újra nézhető, izgalmas, szórakoztató.

Jégtörő, úttörő, ifjú zsenigyerek volt, amikor első fekete előadóként a fehérek uralta MTV játszani kezdte a klipjeit!

Újdonság volt pl. a Don't Stop 'Til You Get Enough-ban a többszörözött alakja; a Beat It videójában a két rivális banda akik két valóságos, Los Angeles-i banda tagjai voltak, még öltöztetni sem kellett őket; a Billie Jean világító kockakövei és a nyomozós történet; a Thrillert inkább el sem kezdem mondani; a világméretű sztártalálkozó a We Are the Worldben; aztán ott az első 3D-s disneylandi kisfilm, a Captain EO; a Wesley Snipes karrirjét is elindító BAD, amiben nemrég tudatosult bennem, hogy West Side Story-s mozdulatok is vannak benne smileeee.gif) , az egész világ tudja, hogy a New York-i metrónak egy szakaszán fehér csempés oszlopok vannak biggrin.gif; a Rosszfiú Mike hozta a nagyon vékony lábú csajokat a Dirty Dianába és a The Way You Make Me Feel-be, ezek is a legsikeresebb klipjei közé tartoznak, sőt, az a legviccesebb, hogy a zenetörténelem legsikeresebb klipjei is egyben! És még nincs vége, hiszen hohó, jön a Moonwalker az ikonikus Smooth Criminal-lel, a Leave Me Alone-nal, és szívekig hatoló Man in the Mirrorral.
Dangerous - hogy rögtön a Black or White-tal indítsak, amely megint a legújabb technikai újdonságot tartalmazta, amitől a moziban is leesett az emberek álla: az örök klasszikus, a Terminator 2 eszméletlen 'morphing'-ja, amivel a videóban az arcok egymásba folytak (mellesleg Mike-nak volt köze a T2-höz is wink.gif), Remember the Time ... gyerekként elindította az Egyiptom-mániámat is; aztán ott a cenzúrázott, majd szelidített In the Closet (amiben ugye, mi rajongók felfedezünk ezt-azt), a Jam, aminek a végén Jordant tanítja a moonwalkra. A Give in to Me eszméletlen, mintha a BAD album rockervonalát követné a videóban, a Heal the World meg a Föld egyik himnusza.
A HIStory ... nekünk elég nagy jelentőségű a Budapesten forgatott reklámvideó, aztán ugye a világ legdrágábbja, a Janettel készült Scream, megint olyan áll-leesős technikai újdonságokkal, a They Don't care About Us, ahol Mike a börtönös verzió után egyenesen a nyomornegyedbe megy, elég merész módon. A You Are Not Alone naná, hogy rögtön az listák tetején nyit, b. nejével aligruhában, na ezt sem hittük volna anno. Earth Song, ami szíven ütős, egyszerű, de nagyszerű, az ember mindig azt várja, hogy a videó végén minden kár visszaforduljon és feltámadjon a természet. Föld himnusza 2. Ütős volt a maga egyszerűségében a Stranger in Moscow, zseniális, iszonyú személyes - de azért a klip kivitelezése az effektekkel nem volt kispályás.
Aztán meg kell említeni a rekord-hosszú Ghosts-ot is, a Cannes filmfesztiváli bemutatóval, szerintem mind hangulatában, mind látványvilágában, mind kreatív, de nagyon kifejező és egyben szomorú mondanivalójával kenterbe verte a Thrillert is. Csak kár, hogy hozzánk nem jutott el, nem ismerik sokan, elég méltatlan módon! Mike megcsillantotta ebben is színészi tehetségét, lásd. kövér, fehér, ősz polgármester, akit utáltunk közben, aztán a végén derült ki a sminkszékben, hogy hoppácska, hiszen Mike volt az! biggrin.gif Zseniálisan érzékeltette a társadalomkritikát, hogy az emberek utálják és kiközösítik azokat, akiktől tartanak, akiket nem ismernek, de rögtön elítélnek. Lehetne elemezgetni az összes videót, de akkor itt ülnénk hetekig wink.gif

Eszméletlen, milyen díjakat söpört be (és neves előadókat, legendákat győzött le Michael anno, nem pedig ilyen kis mindenféle tingli-tangli sztárocskákat, mint akik manapság versenyeznek a lópikuláért). A videók kosztümjei, például a Beat It dzseki, a Thriller dzseki, a Billie Jean cucc, a Smooth Criminal ... áááá, nem is tudom felsorolni, mi minden lett jelkép, a világ minden táján ismerik az emberek.

Szóval, Chelsy, kösd föl a gatyód, de szerintem nagyon ügyes leszel, drukkolok! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2013. augusztus 10. 14:55 #2878
- törölt felhasználó -    
Húha ohmy.gif Köszi biggrin.gif biggrin.gif
Amúgy gondoltam, h tényleg nem is munka lesz, de nem adom fel. Egy olyan emberről van szó, aki tényleg, szakmailag és emberileg is a topon volt. A gyenge pontja neki a naivsága volt. sad.gif
De akkor... neki is állok, megpróbálok minél jobb cikket írni :$

Idézet (Éowyn @ 2013.08.10. 12:11)
Nyugodtan, hajrá!  beer.gif  thumbsup.gif 
Egyébként nem kis feladat, mert sok infó van. Az ember kapkodja a fejét, hogy nehogy kihagyjon valamit, mert szinte mindegyikhez kapcsolódik valamilyen forradalmian új, vagy zenetörténeti jelentőségű.  laugh.gif 
Emlékszem, milyen más volt akkor még minden, a videóklipek ... bocsánat, rövidfilmek  laugh.gif  premierjét mindenki lélegzetvisszafojtva várta a tévéképernyők előtt. 
Michael művészete volt az MTV újjászületése is. Hirtelen nem is lennék megelégedve azokkal a sorokkal, amiket ezzel kapcsolatban leírok, hiszen Michael, ahogy Norah is leírta a véleményében, gigászit alkotott.
Amikor a klipek még csak olyanok voltak, hogy a zenekart mutatták a színpadon, mint pl. az ABBA kamerába-és-egymásra nézős mozdulatai, BUMMM Michael berobbant az olyan videókkal, amelyek történetet meséltek el és a zene köré épültek, mint egy musical; újra és újra nézhető, izgalmas, szórakoztató. 
Jégtörő, úttörő, ifjú zsenigyerek volt, amikor első fekete előadóként a fehérek uralta MTV játszani kezdte a klipjeit!
Újdonság volt pl. a Don't Stop 'Til You Get Enough-ban a többszörözött alakja; a Beat It videójában a két rivális banda akik két valóságos, Los Angeles-i banda tagjai voltak, még öltöztetni sem kellett őket; a Billie Jean világító kockakövei és a nyomozós történet; a Thrillert inkább el sem kezdem mondani; a világméretű sztártalálkozó a We Are the Worldben; aztán ott az első 3D-s disneylandi kisfilm, a Captain EO; a Wesley Snipes karrirjét is elindító BAD, amiben nemrég tudatosult bennem, hogy West Side Story-s mozdulatok is vannak benne smileeee.gif) , az egész világ tudja, hogy a New York-i metrónak egy szakaszán fehér csempés oszlopok vannak biggrin.gif; a Rosszfiú Mike hozta a nagyon vékony lábú csajokat a Dirty Dianába és a The Way You Make Me Feel-be, ezek is a legsikeresebb klipjei közé tartoznak, sőt, az a legviccesebb, hogy a zenetörténelem legsikeresebb klipjei is egyben! És még nincs vége, hiszen hohó, jön a Moonwalker az ikonikus Smooth Criminal-lel, a Leave Me Alone-nal, és szívekig hatoló Man in the Mirrorral. 
Dangerous - hogy rögtön a Black or White-tal indítsak, amely megint a legújabb technikai újdonságot tartalmazta, amitől a moziban is leesett az emberek álla: az örök klasszikus, a Terminator 2 eszméletlen 'morphing'-ja, amivel a videóban az arcok egymásba folytak (mellesleg Mike-nak volt köze a T2-höz is wink.gif), Remember the Time ... gyerekként elindította az Egyiptom-mániámat is; aztán ott a cenzúrázott, majd szelidített In the Closet (amiben ugye, mi rajongók felfedezünk ezt-azt), a Jam, aminek a végén Jordant tanítja a moonwalkra. A Give in to Me eszméletlen, mintha a BAD album rockervonalát követné a videóban, a Heal the World meg a Föld egyik himnusza.
A HIStory ... nekünk elég nagy jelentőségű a Budapesten forgatott reklámvideó, aztán ugye a világ legdrágábbja, a Janettel készült Scream, megint olyan áll-leesős technikai újdonságokkal, a They Don't care About Us, ahol Mike a börtönös verzió után egyenesen a nyomornegyedbe megy, elég merész módon. A You Are Not Alone naná, hogy rögtön az listák tetején nyit, b. nejével aligruhában, na ezt sem hittük volna anno. Earth Song, ami szíven ütős, egyszerű, de nagyszerű, az ember mindig azt várja, hogy a videó végén minden kár visszaforduljon és feltámadjon a természet. Föld himnusza 2. Ütős volt a maga egyszerűségében a Stranger in Moscow, zseniális, iszonyú személyes - de azért a klip kivitelezése az effektekkel nem volt kispályás. 
Aztán meg kell említeni a rekord-hosszú Ghosts-ot is, a Cannes filmfesztiváli bemutatóval, szerintem mind hangulatában, mind látványvilágában, mind kreatív, de nagyon kifejező és egyben szomorú mondanivalójával kenterbe verte a Thrillert is. Csak kár, hogy hozzánk nem jutott el, nem ismerik sokan, elég méltatlan módon! Mike megcsillantotta ebben is színészi tehetségét, lásd. kövér, fehér, ősz polgármester, akit utáltunk közben, aztán a végén derült ki a sminkszékben, hogy hoppácska, hiszen Mike volt az! biggrin.gif Zseniálisan érzékeltette a társadalomkritikát, hogy az emberek utálják és kiközösítik azokat, akiktől tartanak, akiket nem ismernek, de rögtön elítélnek. Lehetne elemezgetni az összes videót, de akkor itt ülnénk hetekig wink.gif
Eszméletlen, milyen díjakat söpört be (és neves előadókat, legendákat győzött le Michael anno, nem pedig ilyen kis mindenféle tingli-tangli sztárocskákat, mint akik manapság versenyeznek a lópikuláért). A videók kosztümjei, például a Beat It dzseki, a Thriller dzseki, a Billie Jean cucc, a Smooth Criminal ... áááá, nem is tudom felsorolni, mi minden lett jelkép, a világ minden táján ismerik az emberek.
Szóval, Chelsy, kösd föl a gatyód, de szerintem nagyon ügyes leszel, drukkolok!  thumbsup.gif
2013. augusztus 10. 18:04 #2879
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.08.08. 17:45)

Támogatom! Nem lesz könnyű, de szerintem neked menni fog... biggrin.gif
Egyébként én is gondolkodtam már, hogy megírom, de aztán mégsem. Meghagyom inkább a profiknak (:
2013. augusztus 10. 19:41 #2880
- törölt felhasználó -    
Köszönöm, de én sem vagyok profi... blush.gif
Viszont, mivel elég sok ilyen cikket küldtem be mostanság, és a hírszerkesztőknek is sok a dolga, várok még ezzel a cikkel egy ideig. Addig megírom, a lehető legtökéletesebbre! Michael megérdemli!

Idézet (Oszika @ 2013.08.10. 18:04)
Támogatom! Nem lesz könnyű, de szerintem neked menni fog... biggrin.gif
Egyébként én is gondolkodtam már, hogy megírom, de aztán mégsem. Meghagyom inkább a profiknak (:
161 oldal 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok