Starity

Michael Jackson

161 oldal 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. április 08. 19:26 #2721
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.04.07. 07:07)
Nemtom láttátok-e, de szerintem nagyon jó lett. Csak Travis helyén bárcsak MJ lenne,

Ez nagyon naaagy...de mikor tanították ezt meg ott az embereknek? mert elég spontánnak tűnik az egész... smileeee.gif
de még mindig kiráz a hideg ahogy látom, a táncot, meg hallom a zenét...ahogy az a hapsi ott mondta a végén: The energy was amazing! laugh.gif laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2010. április 09. 10:03 #2722
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Travis wub.gif meghajolo.gif

Hát, nem volt semmi ezt megtanulni ... az eredeti koreográfia beer.gif Ami jó, az jó cool.gif meghajolo.gif MJ táncosaival legelöl bakker. Gondolom, elég nagy volt a lelkesedés thumbsup.gif
Sok gyakorlás ... sőt, még annál is több.
(Képzeljétek, koncerten ez milyen lett volna, MJ-vel az élen... pfff... ohmy.gif thumbsup.gif )

A hatása meg eszméletlen - főleg a helyszínen!
Augusztus 29-én Pesten voltam és az ottani villámcsődületeknek is leírhatatlan hatása volt, főleg (szerintem) a Váci utcában.
Idén is lesz.
2010. április 09. 10:15 #2723
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Annyira imádom ezt a számot wub.gif wub.gif wub.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Szerintem ebből egy kib****tt nagy sláger lett volna megint.
Hiányzik MJ sad.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2010. április 10. 17:33 #2724
virag90
virag90
visszatérő vendég

StátuszRohadt megfázás!! :((
Hozzászólás: 196
Csatolások: 166
Azonosító: 106981
Igen nagyon jo lett volna
2010. április 11. 10:10 #2725
virag90
virag90
visszatérő vendég

wub.gif
2010. április 11. 19:13 #2726
virag90
virag90
visszatérő vendég

wub.gif BOCS HOGY IDE HOZOM A DALSZÖVEGET DE NAGYON NAGYON JO

Akon feat Michael Jackson - Hold My Hand Lyrics

Ez az élet nem tart örökké (fogd meg a kezem)
Mondd el, mi vagyunk várni, (fogd meg a kezem)
Jobb, hogy együtt (fogd meg a kezem)
Mint hogy nyomorúságos egyedül (fogd meg a kezem)

Mert már volt ott
És ha már volt ott
De együtt lehetünk rendben.
Mert ha besötétedik, és ha kihűl
Mi is csak tartani egymást, amíg látjuk a napfényt

Így ha csak fogd meg a kezem
Baby Ígérem, hogy én megteszek minden, amit
Dolog lesz jobb, ha csak fogd meg a kezem
Semmi sem jöhet közénk, ha csak tartani, fogd, fogd, fogd meg a kezem.

Az éj egyre sötétebb (fogd meg a kezem)
És nincs béke belül (fogd meg a kezem)
Akkor miért teszik életünket keményebb (fogd meg a kezem)
Elleni küzdelem szerelem, ma este.

Mert már volt ott
És ha már volt ott
De együtt lehetünk rendben.
Mert ha besötétedik, és ha kihűl
Mi is csak tartani egymást, amíg látjuk a napfényt

Így ha csak fogd meg a kezem
Baby Ígérem, hogy én megteszek minden, amit
Dolog lesz jobb, ha csak fogd meg a kezem
Semmi sem jöhet közénk, ha csak fogd meg a kezem
2010. április 11. 19:26 #2727
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

wub.gif smileeee.gif
Köszi.

MJ utánozta egy kicsit Akon hangját.

2010. április 11. 19:36 #2728
virag90
virag90
visszatérő vendég

Idézet (Éowyn @ 2010.04.11. 19:26)
wub.gif  smileeee.gif 
Köszi.
MJ utánozta egy kicsit Akon hangját.

Igen már én is észre vettem de attol függetlenül jol összehozták
2010. április 12. 18:01 #2729
dijja
dijja
night elf™
Idézet (virag90 @ 2010.04.11. 10:10)
wub.gif

Az első képen...az nem Mike...vagy igen? blink.gif unsure.gif unsure.gif olyan furcsán néz ki... unsure.gif
2010. április 13. 15:24 #2730
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

^ Ő az, csak grimaszol, mert tod: jön a füst a képébe ahogy bemegy a klubba laugh.gif cool.gif (+ ahogy látom, újságból szkennelt kép ez)

-------

Nem emlékeztek, kb mikor írtam ide be a topikba, hogy lehet pöttynek jelentkezni a készülő MJ-portrén?
Úgy emlékszem, elmentettem valahová a jelszavamat, meg azt is, hogy hányadik pötty vagyok a képen ... de nem találom sad.gif

Vissza akarom keresni itt a topikban - elleszek vele egy darabig asszem.. rolleyes.gif
2010. április 14. 21:07 #2731
virag90
virag90
visszatérő vendég

Idézet (Éowyn @ 2010.04.13. 15:24)
^ Ő az, csak grimaszol, mert tod: jön a füst a képébe ahogy bemegy a klubba  laugh.gif  cool.gif  (+ ahogy látom, újságból szkennelt kép ez)
-------
Nem emlékeztek, kb mikor írtam ide be a topikba, hogy lehet pöttynek jelentkezni a készülő MJ-portrén?
Úgy emlékszem, elmentettem valahová a jelszavamat, meg azt is, hogy hányadik pötty vagyok a képen ... de nem találom  sad.gif 
Vissza akarom keresni itt a topikban - elleszek vele egy darabig asszem..  rolleyes.gif

sok sikert a kereséshez thumbsup.gif
2010. április 14. 21:08 #2732
virag90
virag90
visszatérő vendég

Idézet (Éowyn @ 2010.04.13. 15:24)
^ Ő az, csak grimaszol, mert tod: jön a füst a képébe ahogy bemegy a klubba  laugh.gif  cool.gif  (+ ahogy látom, újságból szkennelt kép ez)
-------
Úgy emlékszem, elmentettem valahová a jelszavamat, meg azt is, hogy hányadik pötty vagyok a képen ... de nem találom  sad.gif 
Vissza akarom keresni itt a topikban - elleszek vele egy darabig asszem..  rolleyes.gif

sok sikert a kereséshez thumbsup.gif
2010. április 23. 20:44 #2733
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

http://michaeljacksontributeportrait.com/
Megtaláltam magam!

csatlakoztam: 2009-11-05
pöttyöm száma: 234533

cool.gif thumbsup.gif

http://michaeljacksontributeportrait.com/images/Michael-Dot3.gif

Aki még nem tette, regisztráljon!
Ingyenes, és minden egyes új tag regisztrációja után a művész egy újabb pöttyöt rak a képre.
A kész képen többféle portré lesz, összesen legalább 1.000.000 pötty kell hozzá!
Ez a világ legnagyobb, a Jackson család által is támogatott tisztelgése!
Michael volt az első pötty, köréje a gyerekeit képviselő pöttyök kerültek, de sok más híresség is csatlakozott már.

10 nap alatt elég sokan csatlakoztak, így néz ki mostanság a kép:
beer.gif

2010. április 23. 21:34 #2734
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Emlékeztek még a testőreire, akik a tévéműsorban beszéltek róla?
Itt az előzmény, 135. oldal, #2684. hozzászólás:
http://starity.hu/forum/topik/120429-michael-jackson/oldal/135/#p622129

Szóval, a testőrök könyvet írnak róla!
De még mielőtt bármi rosszra gondolna az ember, olvassátok el, miről fog szólni.

---

Egyikük a Facebook-ján kérdésekre is válaszol. Íme a tőle származó infók, válaszok:

- Egyszer egy rajongó bejutott a házba és a vendég fürdőszobában maradt 4 napig. MJ kapta el, amikor éjszaka próbált (a rajongó) kaját csenni a hűtőből. laugh.gif Aztán MJ leültette, adott neki enni, majd hazavitette a biztonságiakkal. wub.gif

- Kérdés: Bill, volt olyan valaha, hogy Michael kiosont biztonsági ember nélkül valahová? Hallottam, hogy csinált ilyeneket.
Válasz: SOHA, SOHA tudomásom szerint. És amennyire én tudom soha nem is tett volna ilyet.

- Igen, ismerjük Dr. Murray-t, de jelenleg nem beszélhetünk erről az ügyről, de hamarosan beszélni fogok róla. beer.gif

- Nem arról van szó, hogy nem akarunk beszélni a nő ismerőseiről, de NEM róluk szól (a könyv), hanem MJ-ről. Hogy ők kik nem számít. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

- Kérdés: Szia Bill & Co. Tudom, hogy te és két másik társad, Mike és Javon MJ testőrei voltatok 2007-2009 között és sok alkalommal láttalak titeket vele. Megnéztem újra ezt a videót és a végén, amikor MJ elhagyta az épületet a testőreivel kerestelek titeket, de nem láttalak.....
Válasz: A legtöbb ember nem tudja, hogy amikor MJ 2006-ban visszatért az országba, távol maradt a nyilvánosságtól és a médiától. Nem sokat láthattál minket, vagy MJ-t, mert jól végeztük a munkánkat.

- Kérdés: Említetted, hogy amit MJ-ről fogsz írni szívszakasztó lesz amiatt amit írni fogsz és ahogyan írni fogod.
Válasz: Csak akkor lesz szívszakasztó, amikor arról beszélünk mennyire magányos volt MJ és milyen szörnyen bántak vele az emberek. sad.gif

- Kérdés: Szerintem Michael aranyszívű volt, akit úgy állítottak be, minta nem az lenne.
Válasz: Ezért akarjuk tisztázni a dolgokat! wub.gif beer.gif meghajolo.gif

- Kérdés: Mikor fog megjelenni a könyv? Még mindig dolgoztok rajta? Van biztos kiadási dátum?
Válasz: Megpróbáljuk augusztus 29-én. Megpróbáljuk augusztusban, de előbb látni akarjuk miről fog szólni Mr Halperin dokumentumfilmje. rolleyes.gif unsure.gif beer.gif meghajolo.gif

- Kérdés: Könnyű volt Michaellel dolgozni?
Válasz: Igen, de a menedzserei néha megnehezítették. reklamalo.gif mad.gif

----

folytatás mindjárt.

2010. április 23. 21:43 #2735
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

- Kérdés: Amikor vele dolgoztatok, nagy kíséret dolgozott neki? Vagy csak ti (biztonságiak), a dadus és a szakácsa?
Válasz: Csak három biztonsági. A dadus nem volt sokat ott. Ő (Michael) készített ételt a gyerekeinek.... Különböző dolgokat, erről beszélni fogunk a könyvben. Alkalmanként volt szakács, de hetente legalább 3-4-szer MJ készített ételt a gyerekeinek. beer.gif wub.gif

- Ó igen, sok sztorink lesz MJ humorérzékéről. Sokat nevetett és viccelődött. Egyszer az egyik biztonsági embernek adott valami ételt, de előtte valami nagyon, nagyon csípős paprikát tett rá és aztán nézte hogy futkározik a biztonsági ember vízért. rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif *ejnye MJ*

- A könyv címe "A király védelmében". beer.gif

- Kérdés: Milyen volt MJ-vel dolgozni? Fogadok, hogy csodálatos. Nem amiatt aki volt, hanem a személyisége miatt. Teljes szívemből szeretem Michaelt. Igaz ember. Mindenkivel törődött. És bárcsak még itt lenne. Néha úgy gondolom itt van, mert érzem magam mellett.
Válasz: Részletekbe menően nem válaszolhatok, mert írom a könyvet, de annyit elmondhatok, hogy a világon semmi sem fogható hozzá! wub.gif wub.gif wub.gif

- Kérdés: Miután olvastam azt a kis sztorit a rajongóról, azt szeretném megkérdezni, hogy terveztek-e egy olyan fejezetet, amiben hasonló kis történetek lesznek?
Válasz: Természetesen, hiszen erről fog szólni. Az igazi személyes oldaláról. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif beer.gif

- 2006. december 22-én kezdtem el nála dolgozni.

- Kérdés: A tegnapi nap egy vicc volt a bíróságon! (A Murray perre gondol - a ford.)
Válasz: Mit vártál? Meg kell értened, hogy ez egy nagy figyelmet kapó ügy, el fogják nyújtani. Akárhogyan is, nem fogja visszahozni MJ-t. Én is úgy gondolom több embernek kellene felelnie.... rolleyes.gif Számomra MJ igazi igazságot azoktól fog kapni, akik megvédik a becsületét! Nem számít mi történik a bíróságon, csak mi, rajongók és barátok tudunk igazi igazságot szolgáltatni neki azzal, ha megvédjük a nevét azok ellen, akik továbbra is 100%-osan hamis sztorikat jelentetnek meg róla. beer.gif

- Igen, diplomám van bűnügyi igazságszolgáltatásból, üzleti menedzsmentből és doktorim biztonsági menedzsmentből. Az U.S. Secret Service akadémián végeztem. Koordináltam a biztonságot: a Grammy-n, az Oscaron, American Music Awardson, MTV/VH1 díjkiosztókon, a Motown és a Bad Boy lemezcégeknél. Semmi más nem fogható ahhoz, mint amikor Mr. Jacksonnál dolgozol. Sokat tanított nekem. MJ és a gyerekei a legjobb kezekben voltak. Soha senki nem szegte meg a biztonsági előírásaimat és nagyon rossz nap lett volna, ha valaki megpróbálta volna.
2010. április 23. 21:48 #2736
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

- Kérdés: Ismered Liz Taylort? Fogtok róla beszélni a könyvben?
Válasz: Nem tervezzük, hogy említjük a könyvben, de lehet, hogy ez még változik. MJ egyik közeli barátja volt. Sosem találkoztunk, de beszéltünk telefonon.

- Kérdés: Bill, fogtok beszélni a könyvben MJ hobbijairól, a személyes ízléséről. pl. mik a kedvenc könyvei, mit szeretett olvasni, mik voltak a kedvenc klasszikus filmjei, melyik Elizabeth Taylor filmet szerette a legjobban?
Válasz: Igen, fogunk ezekről beszélni. thumbsup.gif

- Update a könyvről: Egy kicsit függőben van most a munka, mert látni akarjuk mit akar az az idóta Halperin mondani MJ-ről az új dokumentumfilmjében, hogy aztán helyre tudjuk tenni a dolgokat MJ-ről. biggrin.gif _nevet.gif beer.gif

- Kérdés: Azt szeretném kérdezni, hogy fogtok-e a vitiligóval foglalkozni a könyvetekben. Sok ember és sajnos sok rajongó is elhiszi, hogy MJ fehér akart lenni és nem akarják elhinni, hogy ez a betegsége volt - annak ellenére sem, hogy a halottkémi jelentés is egyértelműen megállapítja.
Válasz: Nem fogunk belemenni MJ egészségi állapotába, ez nem arról szól...... Kérem mindenki értse meg. A könyv, amit írunk Mr. Jacksonról szól, nem arról a figuráról, akit a média ábrázolt. Azt akarjuk tudatni a rajongóival, hogy mikor volt boldog, mikor nevetett és néha mikor sírt. Nagyon jó apa volt, törődő és szenvedélyes ember. Nem tudok az egészségi állapotáról, de ha még tudnék is, akkor sem beszélnék róla SOHA. w00t.gif beer.gif beer.gif meghajolo.gif

- Szerettük volna MJ halálának évfordulóján kiadni a könyvet, de mivel egy idióta is azon a napon akar kiadni egy dokumentumfilmet, ezért várunk, hogy lássuk az miről szól, hogy az igazsággal válaszolhassunk a benne található hamis információkra. Talán a születésnapja körül. meghajolo.gif beer.gif

- Kérdés: Láthatja-e az Estate és a család előre a könyvet?
Válasz: Kérni fogjuk Mrs. Jackson áldását, amikor befejeztük a könyvet. beer.gif

- Kérdés: Tudjátok, hogy Halperin könyve egy nagy rakás trágya. Kérlek, hogy igazítsátok ki azt, amit megpróbált eladni MJ-ről és az éjszakai kirándulásokról. Azt hiszem ezzel eleget mondtam arról, hogy mire célzok.
Válasz: Az egy nagy hülyeség MJ éjszakai kirándulásairól és ezt nagyon személyes ügynek fogom fel. Az én szolgálatom alatt soha nem történt semmi ilyesmi. Alig várom, hogy találkozhassak egy napon Ms. Halperinnel (nem tudom, hogy ez a Ms. direkt volt-e vagy csak elírás - a ford.) Minden nap MJ-vel voltam, amikor Vegasban volt. Akárki adta ki azt a könyvet fizetnie kell.
rohog.gif biggrin.gif beer.gif

- Kérdés: Van valami véleményed miért rúgta ki a Jackson család Alberto Alvarezt?
Válasz: Őszintén szólva vannak gondolataim és van betekintésem ebbe az ügybe, de jogi okokból ezt most nem oszthatom meg.
2010. április 23. 21:56 #2737
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

- Kérdés: A könyv bevétele hová fog befolyni?
Válasz: Van egy listánk 10 különböző jótékonysági szervezetről, amelyeket MJ támogatott. Szeretnénk egy emlékművet is építeni neki Vegasban, mert szerette Vegast. Igen, a jótékonyság szervezetek a listán lesznek - nincs jobb módja megtisztelni a korábbi főnökömet és nem is érdemel ennél kevesebbet. wub.gif wub.gif beer.gif meghajolo.gif

- Kérdés: Fontos beszélni a romantikus érdeklődéséről? Csak arra vagyok kíváncsi kivel csalt meg. LOL. laugh.gif _nevet.gif
Válasz: Nem csalt meg senkit. LOL. laugh.gif Sosem mondtuk, hogy két hölggyel randizott, azt mondtuk, hogy két barátja volt, akit ismert. Az emberek ezt máshogy vették.....

- Ok, látom, hogy sokféle vélemény van arról, hogy miről kellene és miről nem kellene írnunk a könyvben. Kérlek értsétek meg, a gyerekei akarják ezt, azt akarják, hogy az emberek ismerjék meg az apjuk azon oldalát, amire a sajtó és a média sosem vette a fáradtságot, hogy elismerje. Nem a szerelmi életéről fog szólni, hanem a boldogságról és a valóságról. Szeretett volna egy áruházban sétálni egy "baráttal" úgy, hogy nem zavarja a média. Nem tette közszemlére a magánéletét, mert nem tehette anélkül, hogy a sajtó ne üldözte volna. Ez a könyv a rajongóinak is készül. Ha elhiszed és egyetértesz az nagyszerű, ha nem, akkor sajnáljuk, de biztosíthatunk felőle, hogy ha MJ igazi rajongója vagy, akkor tetszeni fog a könyv. thumbsup.gif beer.gif meghajolo.gif

Bill: Mi "uramnak" (Sir) hívtuk MJ-t. Azt mondta: "fiúk, nem kell uramnak hívnotok", mi akkor azt mondtuk: "rendben, uram", erre ő elkezdett nevetni. laugh.gif wub.gif wub.gif

Kérdés: Bill, voltak Michaelnek szabadidős sportjai, mint pl. úszás, bowling, sízés stb.? Szeretett sporteseményeket látogatni? Ha igen, mik voltak a kedvenc csapatai?
Bill: Láttam golfozni.

Kérdés: Nézett golfot? Tiger Woods rajongó volt? Úgy tudom volt kosárlabda pályája, tenisz pályája és úszómedencéje! De bizonyára túlságosan lefoglalta a tánc ahhoz, hogy ezeket élvezze. Volt olyan srácok, hogy csak lazítottatok, megittatok néhány sört és megnéztétek a Superbowlt, az NBA bajnokságot vagy a Stanley Kupát?
Bill: Gyakorlatilag megvolt neki minden film amit valaha készítettek (LOL). biggrin.gif Amikor odavoltunk Virginában, valahol mélyen, mélyen, mélyen az erdőben, akkor néha lazítottunk és megnéztünk pár filmet együtt... neki volt a leghangosabb nevetése.... jó idők.

Kérdés: Volt Michaelnek valamilyen háziállata amíg nála dolgoztatok és mi volt a nevük? Az interjúdban beszéltél a Katie nevű macskáról.
Bill: Egy csokoládé labrador, Kenya.

Kérdés: Mik voltak Michael kedvenc filmjei? Szerette a romantikus filmeket?
Bill: Az akciófilmeket szerette: Spiderman, Transformes. Szerette a speciális effekteket. biggrin.gif

Kérdés: Vezetett-e Michael, amíg nála dolgoztatok?
Bill: Az egyetlen dolog, amit MJ vezetett az ottlétem alatt az a dodzsem volt a vidámparkban. biggrin.gif

Kérdés: Mondd meg kérlek, hogy Michaelnek mindig szomorúak voltak-e a szemei? A "This is it"-ben sok szomorúságot láttam a szemeiben.... Tévedek?
Bill: Sokat volt szomorú. sad.gif
Bill: Azt mondtam sokat volt szomorú, de sokszor volt, hogy addig nevetett, amíg nem fájt. Mozizás közben olyan hangosan nevetett, hogy az emberek azt mondták: "ember, kuss legyen!" - nem tudták, hogy MJ volt az. laugh.gif wub.gif

Kérdés: Ó, elment moziba filmet nézni?
Bill: Igen, elvittük őt és a gyerekeket rendes moziba, de senki sem tudta, hogy ott van (ez azért van, mert a csapatom jó). cool.gif Ő és a gyerekei sokat nevettek, mosolyogtak, játszottak.... A gyerekein kívül MJ szomorú volt és fájt neki, hogy azokkal dolgokkal vádolták, amik ellen meg kellett védenie magát. Hol a pokolban voltak az úgynevezett zenei és hollywoodi barátai? De rendben van, mert a könyvemben MINDNEK be fogok olvasni! beer.gif rohog.gif thumbsup.gif meghajolo.gif

Kérdés: Mondd el ahogy van, Bill! Azok a műbarátok a memorialon - kit akartak becsapni?
Bill: Engem nem csapatak be, de külön figyelmet fognak kapni a könyvemben. rohog.gif beer.gif

Kérdés: Egy könyvben azt olvastam, hogy Michael szerette a "Subway" szendvicset (Subway=egy gyorsétterem hálózat). Igaz ez vagy nem?
Bill: Elvittem a Subaway-be egy párszor, imádta.

Kérdés: Őszintén el tudnád mondani, hogy igaz, hogy MJ magányos volt és boldogtalan és szeretetet/szerelmet keresett?
Bill: Nem mondhatom, hogy szerelmet keresett, csak békét és normális életet akart.

Kérdés: Szia Bill, hallottad, hogy a Cirque du Soleil MJ show-t fog csinálni?
Bill: Szerintem ez NAGYSZERŰ! Ő is imádná - bocs - imádni fogja! smileeee.gif

Kérdés: Bill, fogsz beszélni a könyvedben Michael álruháiról és hogy hová ment bennük a könyvedben?
Bill: Igen. w00t.gif

Egy rajongó válaszol: Mike mindig őrült volt az álruhákkal... sokszor elég volt ránézni a lábaira: amikor megláttad a cipőjét és a fehér zoknit nem kellett hozzá zseninek lenni, hogy kitaláld ki az.
Bill: Igazad van a cipőkkel és a fehér zoknival kapcsolatban. Sokszor mondtam ezt neki, de nem hitt nekem. Azt is mondtam: "Uram, az emberek ismerik a járását." Ez lebuktató. laugh.gif

Kérdés: Tudhatjuk milyen parfümöt használt MJ?
Bill: Yves Saint Laurent, Cartier, Armani... hogy csak egy párat említsek.

Egy rajongó válaszol: Úgy hiszem említették, hogy "Black Orchid"-et használt a TII próbáin.
Bill: Igen, Black Orchidot is.

Kérdés: Bill, tudjuk, hogy Michael szerette a művészetet és szerette gyűjteni. Azt is, hogy rajzolt. Tudsz róla, hogy folytatta-e ezt?
Bill: Igen, rajzolt néha.

Kérdés: Bill, Michael showbiz magazinokat és újságokat olvasott, nem bulvárt?
Bill: Rob Report, Wall street, Mens fashion

Kérdés: Mr Whitfield, amíg Michaellel volt, gyakorolt harcművészetet?
Bill: Gyakorolt.

Kérdés: Hi Bill, Michael kirándult erdőbe, folyóhoz.... az igazi természetbe?
Bill: Állandóan Virginiában. 2008. szeptember-2008. november.

Kérdés: Michael és a gyerekei szerették a Gyűrűk ura trilógiát?
Bill: Ó igen, megvolt a DVD gyűjteménye. w00t.gif thumbsup.gif * [Éowyn repes a boldogságtól biggrin.gif ]

Kérdés: Szeretnék egy listát csinálni azokról a hírességekről, akik kiálltak mellette a sötét időszakban: Donald Trump, Chris Tucker, Liz Taylor, Whoopi Goldberg, Rick James, Stephanie Mills, Dick Gregory, Brett Ratner
Egy rajongó válaszil: Missy, Whitney, Stevie.... nem tudom ki más.
Bill: Megneveztél néhány olyat is, akiket MJ igazán utált. De most nem mondom el kiket. unsure.gif

Kérdés: Tényleg? De tudom mind megvédték.
Bill: Csak hiszed. unsure.gif mad.gif

Bill: Ő és Whoopi jóban voltak.
Kérdés: Hallgatsz Donaldról, úgy látom.... szóval utálta Donaldot?
Bill: LOL, vele is jóban voltak.... csak ennyit mondok erről.

2010. április 23. 21:58 #2738
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Most lépnem kell, holnap remélem, tudok jönni - akkor elmondom, miért emeltem ki pár dolgot vastaggal.

A szövegért nagy köszönet Respect77-nek!

meghajolo.gif

2010. április 23. 22:03 #2739
dijja
dijja
night elf™
jesszus mire én ezt mind elolvasom ohmy.gif biggrin.gif biggrin.gif de azért kösz az esti olvasmányt laugh.gif neki is állok tongue.gif
2010. április 23. 22:13 #2740
dijja
dijja
night elf™
Hmm...érdekesnek ígérkezik...sőt...nekem kell az a könyv!!! w00t.gif w00t.gif laugh.gif laugh.gif
Remélem nem Chris az akit utált...ugye nem?! ohmy.gif Amúgy én arra a Dick Gregory-ra szavaznék...nem tudom ki az, de már csak a neve alapján is rohog.gif rohog.gif
161 oldal 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok