- Kérdés: A könyv bevétele hová fog befolyni?
Válasz: Van egy listánk 10 különböző jótékonysági szervezetről, amelyeket MJ támogatott. Szeretnénk egy emlékművet is építeni neki Vegasban, mert szerette Vegast. Igen, a jótékonyság szervezetek a listán lesznek - nincs jobb módja megtisztelni a korábbi főnökömet és nem is érdemel ennél kevesebbet.
- Kérdés: Fontos beszélni a romantikus érdeklődéséről? Csak arra vagyok kíváncsi kivel csalt meg. LOL.
Válasz: Nem csalt meg senkit. LOL.

Sosem mondtuk, hogy két hölggyel randizott, azt mondtuk, hogy két barátja volt, akit ismert. Az emberek ezt máshogy vették.....
- Ok, látom, hogy sokféle vélemény van arról, hogy miről kellene és miről nem kellene írnunk a könyvben.
Kérlek értsétek meg, a gyerekei akarják ezt, azt akarják, hogy az emberek ismerjék meg az apjuk azon oldalát, amire a sajtó és a média sosem vette a fáradtságot, hogy elismerje. Nem a szerelmi életéről fog szólni, hanem a boldogságról és a valóságról. Szeretett volna egy áruházban sétálni egy "baráttal" úgy, hogy nem zavarja a média. Nem tette közszemlére a magánéletét, mert nem tehette anélkül, hogy a sajtó ne üldözte volna. Ez a könyv a rajongóinak is készül. Ha elhiszed és egyetértesz az nagyszerű, ha nem, akkor sajnáljuk, de biztosíthatunk felőle, hogy ha MJ igazi rajongója vagy, akkor tetszeni fog a könyv.
Bill: Mi "uramnak" (Sir) hívtuk MJ-t. Azt mondta: "fiúk, nem kell uramnak hívnotok", mi akkor azt mondtuk: "rendben, uram", erre ő elkezdett nevetni.
Kérdés: Bill, voltak Michaelnek szabadidős sportjai, mint pl. úszás, bowling, sízés stb.? Szeretett sporteseményeket látogatni? Ha igen, mik voltak a kedvenc csapatai?
Bill: Láttam golfozni.
Kérdés: Nézett golfot? Tiger Woods rajongó volt? Úgy tudom volt kosárlabda pályája, tenisz pályája és úszómedencéje! De bizonyára túlságosan lefoglalta a tánc ahhoz, hogy ezeket élvezze. Volt olyan srácok, hogy csak lazítottatok, megittatok néhány sört és megnéztétek a Superbowlt, az NBA bajnokságot vagy a Stanley Kupát?
Bill: Gyakorlatilag megvolt neki minden film amit valaha készítettek (LOL).

Amikor odavoltunk Virginában, valahol mélyen, mélyen, mélyen az erdőben, akkor néha lazítottunk és megnéztünk pár filmet együtt... neki volt a leghangosabb nevetése.... jó idők.
Kérdés: Volt Michaelnek valamilyen háziállata amíg nála dolgoztatok és mi volt a nevük? Az interjúdban beszéltél a Katie nevű macskáról.
Bill: Egy csokoládé labrador, Kenya.
Kérdés: Mik voltak Michael kedvenc filmjei? Szerette a romantikus filmeket?
Bill: Az akciófilmeket szerette: Spiderman, Transformes. Szerette a speciális effekteket.
Kérdés: Vezetett-e Michael, amíg nála dolgoztatok?
Bill: Az egyetlen dolog, amit MJ vezetett az ottlétem alatt az a dodzsem volt a vidámparkban.
Kérdés: Mondd meg kérlek, hogy Michaelnek mindig szomorúak voltak-e a szemei? A "This is it"-ben sok szomorúságot láttam a szemeiben.... Tévedek?
Bill: Sokat volt szomorú.
Bill: Azt mondtam sokat volt szomorú, de sokszor volt, hogy addig nevetett, amíg nem fájt. Mozizás közben olyan hangosan nevetett, hogy az emberek azt mondták: "ember, kuss legyen!" - nem tudták, hogy MJ volt az.
Kérdés: Ó, elment moziba filmet nézni?
Bill: Igen, elvittük őt és a gyerekeket rendes moziba, de senki sem tudta, hogy ott van (ez azért van, mert a csapatom jó).

Ő és a gyerekei sokat nevettek, mosolyogtak, játszottak.... A gyerekein kívül MJ szomorú volt és fájt neki, hogy azokkal dolgokkal vádolták, amik ellen meg kellett védenie magát. Hol a pokolban voltak az úgynevezett zenei és hollywoodi barátai? De rendben van, mert a könyvemben MINDNEK be fogok olvasni!
Kérdés: Mondd el ahogy van, Bill! Azok a műbarátok a memorialon - kit akartak becsapni?
Bill: Engem nem csapatak be, de külön figyelmet fognak kapni a könyvemben.
Kérdés: Egy könyvben azt olvastam, hogy Michael szerette a "Subway" szendvicset (Subway=egy gyorsétterem hálózat). Igaz ez vagy nem?
Bill: Elvittem a Subaway-be egy párszor, imádta.
Kérdés: Őszintén el tudnád mondani, hogy igaz, hogy MJ magányos volt és boldogtalan és szeretetet/szerelmet keresett?
Bill: Nem mondhatom, hogy szerelmet keresett, csak békét és normális életet akart.
Kérdés: Szia Bill, hallottad, hogy a Cirque du Soleil MJ show-t fog csinálni?
Bill: Szerintem ez NAGYSZERŰ! Ő is imádná - bocs - imádni fogja!
Kérdés: Bill, fogsz beszélni a könyvedben Michael álruháiról és hogy hová ment bennük a könyvedben?
Bill: Igen.
Egy rajongó válaszol: Mike mindig őrült volt az álruhákkal... sokszor elég volt ránézni a lábaira: amikor megláttad a cipőjét és a fehér zoknit nem kellett hozzá zseninek lenni, hogy kitaláld ki az.
Bill: Igazad van a cipőkkel és a fehér zoknival kapcsolatban. Sokszor mondtam ezt neki, de nem hitt nekem. Azt is mondtam: "Uram, az emberek ismerik a járását." Ez lebuktató.
Kérdés: Tudhatjuk milyen parfümöt használt MJ?
Bill: Yves Saint Laurent, Cartier, Armani... hogy csak egy párat említsek.
Egy rajongó válaszol: Úgy hiszem említették, hogy "Black Orchid"-et használt a TII próbáin.
Bill: Igen, Black Orchidot is.
Kérdés: Bill, tudjuk, hogy Michael szerette a művészetet és szerette gyűjteni. Azt is, hogy rajzolt. Tudsz róla, hogy folytatta-e ezt?
Bill: Igen, rajzolt néha.
Kérdés: Bill, Michael showbiz magazinokat és újságokat olvasott, nem bulvárt?
Bill: Rob Report, Wall street, Mens fashion
Kérdés: Mr Whitfield, amíg Michaellel volt, gyakorolt harcművészetet?
Bill: Gyakorolt.
Kérdés: Hi Bill, Michael kirándult erdőbe, folyóhoz.... az igazi természetbe?
Bill: Állandóan Virginiában. 2008. szeptember-2008. november.
Kérdés: Michael és a gyerekei szerették a Gyűrűk ura trilógiát?
Bill: Ó igen, megvolt a DVD gyűjteménye.

* [Éowyn repes a boldogságtól

]
Kérdés: Szeretnék egy listát csinálni azokról a hírességekről, akik kiálltak mellette a sötét időszakban: Donald Trump, Chris Tucker, Liz Taylor, Whoopi Goldberg, Rick James, Stephanie Mills, Dick Gregory, Brett Ratner
Egy rajongó válaszil: Missy, Whitney, Stevie.... nem tudom ki más.
Bill: Megneveztél néhány olyat is, akiket MJ igazán utált. De most nem mondom el kiket.
Kérdés: Tényleg? De tudom mind megvédték.
Bill: Csak hiszed.
Bill: Ő és Whoopi jóban voltak.
Kérdés: Hallgatsz Donaldról, úgy látom.... szóval utálta Donaldot?
Bill: LOL, vele is jóban voltak.... csak ennyit mondok erről.