http://www.life.com/image/96342796/in-carousel/8712
Michael Jackson
2010. február 02. 16:56
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Már megkezdték a felénekelést
Vagy már be is fejezték... Képek is vannak az oldalon...
2010. február 02. 18:04
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. February 2. - 16:56)
Már megkezdték a felénekelést
Vagy már be is fejezték... Képek is vannak az oldalon...
jajj nee ott van a Bieber gyerek neeeheeheeee
2010. február 02. 18:13
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(dijja @ 2010. February 2. - 18:12)
jujj de jó...

Számból vetted ki a szót
2010. február 02. 20:07
|
|
|
Szerintem a teljes lista:
Carlos Santana, Orianthi, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Sugarland, Adam Levine, Jason Mraz, Earth Wind & Fire, Natalie Cole, The Jonas Brothers, T-Pain, Brian Wilson, Justin Bieber, Nicole Scherzinger, India.Arie, Julianne Hough, Mary Mary, Melanie Fiona, BeBe Winans, Mya, Tyrese Gibson, Anthony Hamilton, Raphael Saadiq, Gladys Knight, Keri Hilson, Joel and Benji Madden, Heart, Brandy, Pink, Musiq Soulchild, Miley Cyrus, Akon, Jordin Sparks, Celine Dion, Rob Thomas, Katharine McPhee, Jeff Bridges, Randy Jackson, Patti Austin, Kid CuDi, Usher, Will.i.am, Kanye West, LL Cool J, Issac Slade (of The Fray), Snoop Dogg, Nicole Richie, Trey Songz, Ethan Bortnick, Taryll Jackson, Taj Jackson, TJ Jackson, Vince Vaughn, Drake, Freda Payne, Faith Evans, Robin Thicke, Rashida Jones, Barbra Streisand, Jimmy Jean Louis, Enrique Iglesias, Zac Brown, Lil Wayne, Tony Bennett, Josh Groban, Sean Garrett, Harry Connick Jr., Al Jardine, Bone Thugs-n-Harmony (Bizzy Bone) a A.R.Rahman
Nah emberek ABC- Good Morning America-ba volt egy kis szösszenet:
[YOUTUBE=Celine Dion and others recording "We Are The World - 25 for Haiti"]NXUk__bhkmY[/YOUTUBE]
Képekben:
Carlos Santana, Orianthi, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Sugarland, Adam Levine, Jason Mraz, Earth Wind & Fire, Natalie Cole, The Jonas Brothers, T-Pain, Brian Wilson, Justin Bieber, Nicole Scherzinger, India.Arie, Julianne Hough, Mary Mary, Melanie Fiona, BeBe Winans, Mya, Tyrese Gibson, Anthony Hamilton, Raphael Saadiq, Gladys Knight, Keri Hilson, Joel and Benji Madden, Heart, Brandy, Pink, Musiq Soulchild, Miley Cyrus, Akon, Jordin Sparks, Celine Dion, Rob Thomas, Katharine McPhee, Jeff Bridges, Randy Jackson, Patti Austin, Kid CuDi, Usher, Will.i.am, Kanye West, LL Cool J, Issac Slade (of The Fray), Snoop Dogg, Nicole Richie, Trey Songz, Ethan Bortnick, Taryll Jackson, Taj Jackson, TJ Jackson, Vince Vaughn, Drake, Freda Payne, Faith Evans, Robin Thicke, Rashida Jones, Barbra Streisand, Jimmy Jean Louis, Enrique Iglesias, Zac Brown, Lil Wayne, Tony Bennett, Josh Groban, Sean Garrett, Harry Connick Jr., Al Jardine, Bone Thugs-n-Harmony (Bizzy Bone) a A.R.Rahman
Nah emberek ABC- Good Morning America-ba volt egy kis szösszenet:
[YOUTUBE=Celine Dion and others recording "We Are The World - 25 for Haiti"]NXUk__bhkmY[/YOUTUBE]
Képekben:
2010. február 02. 20:24
Justin Bieber
az eléggé kiütné nálam a biztosítékot ha például õ énekelné az egyik részt amit MJ...
Mileyval szerintem nincs nagy gond, az más kérdés, ohgy annyira nem csípem, de jó hangja van. Jonások meg nem tudom mit keresnek ott
Mileyval szerintem nincs nagy gond, az más kérdés, ohgy annyira nem csípem, de jó hangja van. Jonások meg nem tudom mit keresnek ott
2010. február 02. 20:26
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. February 2. - 20:24)
Justin Bieber
az eléggé kiütné nálam a biztosítékot ha például õ énekelné az egyik részt amit MJ...

Én nem is érteme zt a Justin gyereket....honnan jött õ? csak úgy lett sztem...
2010. február 02. 20:41
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. February 2. - 20:26)
Én nem is érteme zt a Justin gyereket....honnan jött õ? csak úgy lett sztem... 
hát mint a mai sztárok általában
egyébként szerintem ez nem lesz olyan jó mint az eredeti...nem csak azért mert az eredeti mindig jobb meg ilyesmi, hanem...nem tudom abban valahogy volt egy ilyen erõs érzés, az egész zenében, vagy nem tudom hogy mondjam. ez meg...csak olyan utánzat, persze ez is segélyre megy de akkor sem az igazi. miért nem írtak egy új dalt? talán mert annyira nem ügyesek hogy összehozzanak még egy olyat mint amit MJ tudott...
2010. február 02. 20:55
|
|
|
Idézet(dijja @ 2010. February 2. - 20:41)
hát mint a mai sztárok általában
úgy lepottyant az égbõl, egy pár hónapig-esetleg évig-mindenki szereti, aztán potty a süllyesztõbe
egyébként szerintem ez nem lesz olyan jó mint az eredeti...nem csak azért mert az eredeti mindig jobb meg ilyesmi, hanem...nem tudom abban valahogy volt egy ilyen erõs érzés, az egész zenében, vagy nem tudom hogy mondjam. ez meg...csak olyan utánzat, persze ez is segélyre megy de akkor sem az igazi. miért nem írtak egy új dalt? talán mert annyira nem ügyesek hogy összehozzanak még egy olyat mint amit MJ tudott...

Hát ja pont ezt beszéltük Anyummal...egyszerûbb a sikereset elõvenni újból...
2010. február 03. 00:17
|
|
|
Janet fan oldalról: Janet is set to sing Michael’s parts in the song. Ez most az amire gondolok?
2010. február 03. 13:10
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. February 3. - 00:17)
Janet fan oldalról: Janet is set to sing Michael’s parts in the song. Ez most az amire gondolok?
Vagyis Janet énekli MJ részét a dalból?
2010. február 03. 14:30
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. February 3. - 13:10)
Vagyis Janet énekli MJ részét a dalból? 
Hát...jelenteni azt jelenti
2010. február 03. 14:59
Idézet(dijja @ 2010. February 3. - 14:30)
Hát...jelenteni azt jelenti
remélem így is lesz
tõle még elviselem, (talán még Diana Ross-tól, vagy valakitõl akit Mike szertett
) de mástól már nem tûröm meg!

mint például Justin Bieber?
2010. február 04. 01:02
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Gyerekek, nem fikázzuk mások kedvenceit!
Attól még, hogy szerintünk nem érdemli meg mindenki, aki énekel benne ... van, aki szereti a nem (olyan) tehetséges sztárokat is - mit tanultunk MJ-tõl? L.O.V.E.
---
Akiknek örülök:
Barbra Streisand
Carlos Santana
Jennifer Hudson
Natalie Cole
Earth Wind & Fire
Gladys Knight
Pink
Céline Dion
Bone Thugs-n-Harmony
Tony Bennett
Alap, hogy részt vesznek:
Taryll, Taj, TJ Jackson (3T)
Randy Jackson (többiek vajon merre kószálnak?)
Munkatársak/rajongók:
Orianthi
Usher
Will.i.am
LL Cool J
MJ keresztlánya:
Nicole Richie
Akin meglepõdtem:
Vince Vaughn
2010. február 04. 21:11
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Éowyn @ 2010. February 4. - 01:02)
Gyerekek, nem fikázzuk mások kedvenceit!
Attól még, hogy szerintünk nem érdemli meg mindenki, aki énekel benne ... van, aki szereti a nem (olyan) tehetséges sztárokat is - mit tanultunk MJ-tõl? L.O.V.E.
jó jó persze...
2010. február 05. 19:12
|
|
dijjanight elf™ |
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. February 4. - 21:16)
Lady Gaga elutasította a felkérést

hát pedig...neki legalább a hangját szeretem
na akkor jöhetne esetleg helyette Beyonce?
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
Orális szex miatt lehetett rákos Michael Douglas
A színész megosztotta a tüneteket.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Kés alá feküdne Schóbert Lara
Elárulta, melyik testrészével nem elégedett maradéktalanul.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.

0 felhasználónak tetszik: