Starity

Michael Jackson

161 oldal 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 01. 18:07 #2561
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet(Plüssmaci @ 2010. February 1. - 17:42)
És köszi dijja a linket, fantasztikus elõadás volt, de kicsoda za a szõke nõ?  blush.gif Ez igazán méltó volt MJhez, ellentétben a J@cko-show és a többi ilyen szánalmas próbálkozással együtt.

izé...nem tudom laugh.gif de asszem Lionel Richie elõtte elmondja wink.gif
hát ja...MJ show MJ nélkül?? na szórakoztassanak már omg.gif rohog.gif
2010. február 01. 18:11 #2562
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2010. February 1. - 18:07)
izé...nem tudom laugh.gif de asszem Lionel Richie elõtte elmondja wink.gif
hát ja...MJ show MJ nélkül?? na szórakoztassanak már omg.gif  rohog.gif

Már rájöttem, oda van írva smileeee.gif
jah 100% live dry.gif
2010. február 01. 20:21 #2563
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet(virag90 @ 2010. February 1. - 08:27)
Le tudná valaki forditani hogy mit mondtak??????????

Lionel Richie:

"Michael Jackson barátom egyszer azt mondta, hogy egy gyûlölettel teli világban is mernünk kell remélni. Egy kétségbeeséssel teli világban is mernünk kell hinni. Ez alatt a túl rövid idõ alatt, amelyet velünk töltött, Michael mert hinni az erõnkben, hogy egy jobb hellyé tudjuk tenni a világot. A dal, amelyet Michael és én együtt írtunk a múlt évszázad hívó szavára, a We Are The World, Michael hitét tükrözi. Azt, hogy nem várhatunk amíg a világ megváltozik - nekünk kell tenni valamit érte. A dalban, amelyet hallani fogunk, Michael gyönyörûen fejezi ki az emberség iránti szükséget, hogy nagyobb harmóniában legyünk a Földanyával. Ez a csodálatos himnusz és a figyelemre méltó rövidfilm, amit kíséretképpen hozzá alkotott, volt a legbelsõ lényege annak az alapjaiban újító koncertsorozatnak, amin Michael közvetlenül halála elõtt dolgozott. Sokan közülünk láttunk egy kis részletet ebbõl az erõteljes felvételbõl a This Is It címû filmben, amely egyébként megjelent DVD-n. Ma este meglátjuk, mit is akart Michael pontosan. Mivel Michael valóságos vizuális mûvész volt, ma este a Grammy-n elõször 3D-ben.
Szóval, most azonnal, néhányan korunk legnagyobb, legtehetségesebb mûvészei közül, akiket megérintette Michael zenéje, összegyûlnek, hogy elénekeljék a dalt Michaellal, hogy segítsék terjeszteni az üzenetet, ami annyira sokat jelentett neki: hogy mi vagyunk a világ (We Are The World). És hogy jobban tesszük, ha elkezdünk jobban törõdni vele.
Hölgyeim és Uraim, felhangzik a Föld Dala barátunk Michael által és vele, kérem köszöntsék Céline Diont, Jennifer Hudsont, Smokey Robinsont, Carrie Underwoodot és Ushert."

A gyerekek feliratozva már megvannak. Le akartam azt is fordítani, de már Tündiék megcsinálták:
(felirat bekapcsolása: a videó jobb alsó sarkában nyomj rá a nyílra, és ott a "CC"-re)

[youtube=Paris és Prince Jackson a Grammy díjátadón 2010]R9xXp85qIT4[/youtube]

wub.gif sad.gif

2010. február 01. 20:46 #2564
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(dijja @ 2010. February 1. - 16:05)
én azzal néztem de nem sokat láttam 3D-ben... unsure.gif csak az a videó a kislánnyal volt néha olyan unsure.gif

Ha a youtube-videók közül válogatsz: ahol a PRO7 emblémát látod, az nem 3D-s, a CBS adta 3D-ben. Még az énekeseket is vörös-kékben láttam nemcsak a kivetítõ volt olyan mögöttük, ha jól emlékszem. smileeee.gif

2010. február 01. 20:53 #2565
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Jay_Grl @ 2010. February 1. - 07:51)
I'm SO proud of these two angels !!!! Such an amazing tribute!

I agree!
They're intelligent and they know how to behave. MJ did a great job wub.gif wub.gif wub.gif cray.gif

2010. február 01. 21:01 #2566
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(mikeyla @ 2010. February 1. - 16:24)
annyira imádom ezt a videót és ezeket a képeket. Bár sajnálom hogy Paris levágatta a haját de így is nagyon szép. És Prince...rá még szavakat sem találok, nagyon érett lehet a korához képest. Isten áldja õket! wub.gif  thumbsup.gif  rolleyes.gif

Nyár óta kicsit gyorsabban komolyodtak, mint kellett volna ... de hát ez van sad.gif

2010. február 01. 23:35 #2567
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Ha jól vettem ki az mjjsource.eu oldaláról, akkor õk fogják újraénekelni a We Are The World-öt:

Akon, Jason Mraz, Bono, Wyclef Jean, Carlos Santana, Enrique Iglesias, Usher, Toni Braxton, Lady Gaga, Elton John, Celine Dion, Gladys Knight, Jennifer Hudson, John Legend, Robin Thicke, LL Cool J, Tevin Campbell

2010. február 01. 23:37 #2568
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Beyoncé? unsure.gif

2010. február 01. 23:40 #2569
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Éowyn @ 2010. February 1. - 23:37)
Beyoncé?  unsure.gif

Én is esküdni mertem rá, hát nemtudom... unsure.gif

Az Earth Songos kislány is ott volt smileeee.gif Nagyon cukker:

user posted image
2010. február 02. 00:30 #2570
- törölt felhasználó -    
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. February 1. - 23:35)
Ha jól vettem ki az mjjsource.eu oldaláról, akkor õk fogják újraénekelni a We Are The World-öt:

Akon, Jason Mraz, Bono, Wyclef Jean, Carlos Santana, Enrique Iglesias, Usher, Toni Braxton, Lady Gaga, Elton John, Celine Dion, Gladys Knight, Jennifer Hudson, John Legend, Robin Thicke, LL Cool J, Tevin Campbell

Ez valami vicc? Akon? Eminem? Jó, õk még jók, de ENRIQUE IGLESIAS?! Az a csávó konkrétan nulla. Régebben kapcsolgatta anyum a tévét, és ráakadtunk talán az HBO-n E.I. koncertre. Elõször is hangja nulla, borzalmas volt, tényleg. Már amennyit énekelt. Abból állt a koncert, hogy lerohant a színpadról néha beleénekelgetett a mikrofonba, felállt arra a nemtudom mivel voltak elválasztva a nézõk a színpadtól és ott éltette magát, meg fotózkodott, pózolt végig a kamerának, olyan volt mint egy rossz ripacs...szánalmas volt. unsure.gif MJ nagy sztárokkal csinálta meg, akiket imádtak az emberek, akik tudták a dolguk. Erõsen hiányolom a listából Beyonce-t, szerintem még Rihanna is simán benne lehetne...

tényleg aranyos a kislány smileeee.gif
2010. február 02. 00:32 #2571
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Igen, én is csak nézek, hogy hol van Beyoncé? unsure.gif

2010. február 02. 00:39 #2572
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2010. February 2. - 00:32)
Igen, én is csak nézek, hogy hol van Beyoncé?  unsure.gif

Nem tudom, tényleg nem, és amúgy ez kicsit bosszant, mert fantasztikus hangja van, csomó Grammyt nyert, nagyon sok rajongója van, és MJ rajongó is volt... unsure.gif Remélem ez nem a végleges lista blink.gif

amúgy 3x egymásután megnéztem Prince beszédét és annyira aranyos, többször elakad, nagy levegõket vesz, hjahj... sad.gif sad.gif
2010. február 02. 00:58 #2573
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Kíváncsi vagyok, az mjjsource honnan szedte a neveket. unsure.gif

Igen, Prince tényleg nagyon bátor volt. Rengeteg ember volt ott.

Jóéjt, ki kell aludnom a tegnapit, mert baj lesz laugh.gif lazy.gif

2010. február 02. 15:53 #2574
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Ezt találtam egy Janetes oldalon:

Janet is set to take part in a charitable remake of the 1985 song “We Are The World” in which Michael Jackson helped write with legendary singer Lionel Richie. Lionel’s manager (who is also chief executive of tour promoting for AEG Live) has confirmed that Janet will be taking part with this statement:

“Some top music names were either unavailable to record, or opted not to re-record the original, Phillips said. Taylor Swift’s touring schedule kept her from joining Monday, and Beyonce Knowles had returned already to New York with husband Jay-Z, Phillips said. Janet Jackson, who was out of town, will contribute vocals remotely, he said.”

Although Janet hasn’t recorded her part in the song yet, she is set to record in Atlanta today, after missing the recording with the other stars after the Grammy Awards which were held Sunday night.

Other stars participating range past the 80’s mark. There’s a TON of celebrities participating like Pink, Celine Dion, Kanye West, Barbra Streisand, Bono, Akon, Jennifer Hudson, Carlos Santana, Toni Braxton, Nick Jonas, LL Cool J, Robin Thicke, Wyclef, Jordin Sparks, Tony Bennett, Josh Groban, Snoop Dogg, Justin Bieber, Keri Hilson, Jamie Foxx, Tyrese, Will.I.Am, Enrique Iglesias, Miley Cyrus, Busta Rhymes, Nicole Scherzinger, Usher, India.Arie, Faith Evans, Mya and Gladys Knight, Gaga, Eminem, Jay Z, and tons of other people.

I can’t wait to hear it! The song is set to premiere on the Opening Ceremony of the Olympics, which start February 12th.
2010. február 02. 16:36 #2575
dijja
dijja
night elf™
Hát én megértem, hogy olyan énekeseket próbálnak válogatni akik ma népszerûbbek...de könyörgöm, az hogy valaki összehoz egy-két olyan számot ami hûde tetszik a tizenéveseknek pár hétig, még nem jelenti azt, hogy tényleg idevaló volna unsure.gif ha a kis Májli benne lesz és valamit falhozvágok...meg az ilyen Jonas tesóktól is falnakmegyek, hát még ha nekem itt elkezdenének We are the World-özni blink.gif mad.gif meg...tejóég, Justin Bieber blink.gif blink.gif jajj neee ne húzzatok már fel mad.gif mad.gif _nevet.gif _nevet.gif
Mondjuk nekem furcsa, hogy pl Jennifer Hudson énekelt a búcsúztatón is, most a Grammy-n is meg majd itt is és akkor meg pont Beyoncé marad ki???!!! blink.gif ohmy.gif

2010. február 02. 16:41 #2576
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(dijja @ 2010. February 2. - 16:36)
Hát én megértem, hogy olyan énekeseket próbálnak válogatni akik ma népszerûbbek...de könyörgöm, az hogy valaki összehoz egy-két olyan számot ami hûde tetszik a tizenéveseknek pár hétig, még nem jelenti azt, hogy tényleg idevaló volna unsure.gif ha a kis Májli benne lesz és valamit falhozvágok...meg az ilyen Jonas tesóktól is falnakmegyek, hát még ha nekem itt elkezdenének We are the World-özni blink.gif  mad.gif meg...tejóég, Justin Bieber blink.gif  blink.gif jajj neee ne húzzatok már fel mad.gif  mad.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
Mondjuk nekem furcsa, hogy pl Jennifer Hudson énekelt a búcsúztatón is, most a Grammy-n is meg majd itt is és akkor meg pont Beyoncé marad ki???!!! blink.gif  ohmy.gif

Elég érdekes, de jövõhéten 12én kiderülnek a dolgok, remélem nem kell majd éjszakai mûszakozni xD De lehet mert az péntek szal ha este lesz az szombat szóval szabad biggrin.gif laugh.gif
2010. február 02. 16:43 #2577
dijja
dijja
night elf™
meg állítólag ez valami felújított változat...jesszus mit értenek felújítás alatt?? blink.gif csak nehogy ilyen tuctuc zene legyen a We are the World-bõl...elég méltatlan volna unsure.gif unsure.gif
2010. február 02. 16:46 #2578
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(dijja @ 2010. February 2. - 16:43)
meg állítólag ez valami felújított változat...jesszus mit értenek felújítás alatt?? blink.gif csak nehogy ilyen tuctuc zene legyen a We are the World-bõl...elég méltatlan volna unsure.gif  unsure.gif

Az eléggé az lenne...remélem annyi tisztelet lesz bennük, hogy MJ részeit meghagyják és nem fogja mondjuk az Usher énekelni, mert akkor kiugrom a földszintrõl az tutkó..

Pl a Tina Turner is még elég aktív a Bruce Springsten (asszem rosszúl írtam xD) is, Lionel Richie is...akkor a Jackson tesókból is ott volt egy jó pár...az eredeti gárda 2/3 szerintem még simán megvan a régiekbõl...
2010. február 02. 16:51 #2579
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. February 2. - 16:46)
Az eléggé az lenne...remélem annyi tisztelet lesz bennük, hogy MJ részeit meghagyják és nem fogja mondjuk az Usher énekelni, mert akkor kiugrom a földszintrõl az tutkó..

ja...én bírom Usher-t és tudom hogy mennyire nagy MJ rajongó de... nea.gif szerintem az Earth Song közben is eltúlozta az ugrabugrálást, vagy nem tudom min dolgozott ott éppen rohog.gif rohog.gif lehet hogy nagyon finnyás vagyok de tényeg jó volna ha legalább azt az elsõ refrént benthagynák amit Õ énekel...mint a Csillag Születikben is rolleyes.gif rolleyes.gif
2010. február 02. 16:52 #2580
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(dijja @ 2010. February 2. - 16:51)
ja...én bírom Usher-t és tudom hogy mennyire nagy MJ rajongó de... nea.gif szerintem az Earth Song közben is eltúlozta az ugrabugrálást, vagy nem tudom min dolgozott ott éppen rohog.gif  rohog.gif lehet hogy nagyon finnyás vagyok de tényeg jó volna ha legalább azt az elsõ refrént benthagynák amit Õ énekel...mint a Csillag Születikben is rolleyes.gif  rolleyes.gif

Igen biggrin.gif Az kedves gesztus volt az RTL részérõl smileeee.gif
161 oldal 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok