Starity

Michael Jackson

161 oldal 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 11. 22:15 #2381
virag90
virag90
visszatérő vendég

StátuszRohadt megfázás!! :((
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 196
Csatolások: 166
Azonosító: 106981
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. January 11. - 21:20)
Igen...Conraddal, hogy jövõhéten lehet hogy elfogják...kapják be, hát ez megy nyár óta...

Igen eddig mért nem fogták el
2010. január 12. 16:06 #2382
- törölt felhasználó -    
emberek! hát ez kész rohog.gif most jövök legjobb barátnõmtõl, és ugye bár nem õt húztam osztálykarácsonykor, de neki is vettem ajándékot, ugye az MJ karaoke DVD-t és imádok énekelni, de nem tudok ezért nem szoktam max ha egyedül vagyok blush.gif megnéztem a Michael Jackson stroyt suli után [mert h felmentem hozzájuk], amit õ attól kapott aki õt húzta, utána berakta a karaoke-t, de mondtam, ohgy én nem éneklek, mert nekem szar hangom van [neki meg tök jó sad.gif ]....már akkor sejthettem volna amikor megszólalt a Man in the mirror... rohog.gif 5 perc múla már úgy énekeltünk mindketten xDDDDDDDD ráadásul _nevet.gif _nevet.gif mikor a Bad ment...YOU KNOW I'M BAAAD! I'M BAAD! hát azt látni kellett volnA _nevet.gif _nevet.gif aztán énekeltük a Billie Jean-t [megjegyszem billy jeannek volt írva dry.gif ], meg még a You Are Not Alone-t, meg még pár számot, de utoljára beraktuk a MITM és barátnõm az ágyon állt és távirányítóba énekelt, én meg a földön és szintén távirányítóba _nevet.gif _nevet.gif úgy énekeltük _nevet.gif _nevet.gif
2010. január 12. 16:22 #2383
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 12. - 16:06)
emberek! hát ez kész rohog.gif most jövök legjobb barátnõmtõl, és ugye bár nem õt húztam osztálykarácsonykor, de neki is vettem ajándékot, ugye az MJ karaoke DVD-t és imádok énekelni, de nem tudok ezért nem szoktam max ha egyedül vagyok blush.gif megnéztem a Michael Jackson stroyt suli után [mert h felmentem hozzájuk], amit õ attól kapott aki õt húzta, utána berakta a karaoke-t, de mondtam, ohgy én nem éneklek, mert nekem szar hangom van [neki meg tök jó sad.gif ]....már akkor sejthettem volna amikor megszólalt a Man in the mirror... rohog.gif 5 perc múla már úgy énekeltünk mindketten xDDDDDDDD ráadásul  _nevet.gif  _nevet.gif mikor a Bad ment...YOU KNOW I'M BAAAD! I'M BAAD! hát azt látni kellett volnA _nevet.gif  _nevet.gif aztán énekeltük a Billie Jean-t [megjegyszem billy jeannek volt írva dry.gif ], meg még a You Are Not Alone-t, meg még pár számot, de utoljára beraktuk a MITM és barátnõm az ágyon állt és távirányítóba énekelt, én meg a földön és szintén távirányítóba _nevet.gif  _nevet.gif úgy énekeltük _nevet.gif  _nevet.gif

jó kis koncertet adhattatok rohog.gif rohog.gif thumbsup.gif rock.gif rock.gif victory.gif
2010. január 12. 17:04 #2384
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2010. January 12. - 16:22)
jó kis koncertet adhattatok rohog.gif  rohog.gif  thumbsup.gif  rock.gif  rock.gif  victory.gif

otthon voltak a szülei rohog.gif rohog.gif unsure.gif blink.gif blush.gif biggrin.gif
2010. január 12. 17:50 #2385
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 12. - 17:04)
otthon voltak a szülei rohog.gif  rohog.gif  unsure.gif  blink.gif  blush.gif  biggrin.gif

w00t.gif w00t.gif rohog.gif rohog.gif
és legalább tetszett nekik? laugh.gif
2010. január 12. 17:52 #2386
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2010. January 12. - 17:50)
w00t.gif  w00t.gif  rohog.gif  rohog.gif
és legalább tetszett nekik? laugh.gif

kinn voltak a konyhába, mi meg bent a szobába, mondjuk ahogy énekeltünk, meg közben hangosan röhögtünk magunkon hallottak mindent biggrin.gif rohog.gif rohog.gif _nevet.gif
2010. január 12. 18:22 #2387
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Heh akkor jól elvoltatok Délután xD
2010. január 12. 20:22 #2388
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Úgy belendültem az MJ-es ikonok gyártásába biggrin.gif Papse bejelentésesek lesznek tongue.gif
2010. január 12. 20:23 #2389
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. January 12. - 20:22)
Úgy belendültem az MJ-es ikonok gyártásába biggrin.gif Papse bejelentésesek lesznek tongue.gif

Papse _nevet.gif thumbsup.gif

2010. január 12. 20:32 #2390
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 12. - 16:06)
emberek! hát ez kész rohog.gif most jövök legjobb barátnõmtõl, és ugye bár nem õt húztam osztálykarácsonykor, de neki is vettem ajándékot, ugye az MJ karaoke DVD-t és imádok énekelni, de nem tudok ezért nem szoktam max ha egyedül vagyok blush.gif megnéztem a Michael Jackson stroyt suli után [mert h felmentem hozzájuk], amit õ attól kapott aki õt húzta, utána berakta a karaoke-t, de mondtam, ohgy én nem éneklek, mert nekem szar hangom van [neki meg tök jó sad.gif ]....már akkor sejthettem volna amikor megszólalt a Man in the mirror... rohog.gif 5 perc múla már úgy énekeltünk mindketten xDDDDDDDD ráadásul  _nevet.gif  _nevet.gif mikor a Bad ment...YOU KNOW I'M BAAAD! I'M BAAD! hát azt látni kellett volnA _nevet.gif  _nevet.gif aztán énekeltük a Billie Jean-t [megjegyszem billy jeannek volt írva dry.gif ], meg még a You Are Not Alone-t, meg még pár számot, de utoljára beraktuk a MITM és barátnõm az ágyon állt és távirányítóba énekelt, én meg a földön és szintén távirányítóba _nevet.gif  _nevet.gif úgy énekeltük _nevet.gif  _nevet.gif

Jól elvoltatok biggrin.gif laugh.gif laugh.gif thumbsup.gif

Hát igen. A minõségi zenét nem lehet mással összehasonlítani.
Nagyot üthet, az biztos.

Azt tudtátok, ugye, hogy MJ mennyire maximalista volt?
Minden kis hangyasz*rnyi részletnek a helyén kellett lennie egy dalban. Minden olyan kis picurka összetevõnek, amit beleálmodott - még akkor is, ha elsõre nem is tûnik fel senkinek a dal hallgatása közben. Észre se venni.
Ezzel kergette sokszor az õrületbe a munkatársait - persze utána rájöttek, hogy igaza volt.

Láttatok olyan videókat pl a youtube-on, ahol kisgyerekek táncolnak MJ-re?
Még szinte járni sem tud a legtöbbje, mégis hat rá a zenéje cool.gif thumbsup.gif

Ja, és ha már maximalizmus: MJ nem szerette, hogy a legtöbb zenésznek úgy néz ki egy albuma, hogy van rajta 1-2 slágernek szánt dal, aztán a többi 10 csak töltelék. Ezzel átverik a rajongókat.
Ezért mondta mindig, hogy bizony egy albumon az összes dalnak meg kell állnia külön-külön is a helyét.
MJ wub.gif *láááv*

2010. január 12. 20:46 #2391
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Idézet(Éowyn @ 2010. January 12. - 20:32)
Jól elvoltatok  biggrin.gif  laugh.gif  laugh.gif  thumbsup.gif

Hát igen. A minõségi zenét nem lehet mással összehasonlítani.
Nagyot üthet, az biztos.

Azt tudtátok, ugye, hogy MJ mennyire maximalista volt?
Minden kis hangyasz*rnyi részletnek a helyén kellett lennie egy dalban. Minden olyan kis picurka összetevõnek, amit beleálmodott - még akkor is, ha elsõre nem is tûnik fel senkinek a dal hallgatása közben. Észre se venni.
Ezzel kergette sokszor az õrületbe a munkatársait - persze utána rájöttek, hogy igaza volt.

Láttatok olyan videókat pl a youtube-on, ahol kisgyerekek táncolnak MJ-re?
Még szinte járni sem tud a legtöbbje, mégis hat rá a zenéje  cool.gif  thumbsup.gif

Ja, és ha már maximalizmus: MJ nem szerette, hogy a legtöbb zenésznek úgy néz ki egy albuma, hogy van rajta 1-2 slágernek szánt dal, aztán a többi 10 csak töltelék. Ezzel átverik a rajongókat.
Ezért mondta mindig, hogy bizony egy albumon az összes dalnak meg kell állnia külön-külön is a helyét.
MJ  wub.gif  *láááv*

Mindegyik megállja és olvadok a székrõl wub.gif
2010. január 12. 20:53 #2392
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Szilvia_91 @ 2010. January 12. - 20:46)
Mindegyik megállja és olvadok a székrõl  wub.gif

Azért jutott most eszembe, mert az öcsém zenét hallgatott hétvégén és elmondta nekem, hogy jé, ennek az XY-nak milyen unalmas albuma van már!
Itt az az Y-sláger, de a többi dal semmit nem ér.
Bezzeg a Michael Jacksonnak az összes száma jó egy albumon.

Na, mondom: Tesóm, én sem mondhattam volna szebben! thumbsup.gif w00t.gif beer.gif laugh.gif

2010. január 12. 21:11 #2393
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2010. January 12. - 20:53)
Azért jutott most eszembe, mert az öcsém zenét hallgatott hétvégén és elmondta nekem, hogy jé, ennek az XY-nak milyen unalmas albuma van már!
Itt az az Y-sláger, de a többi dal semmit nem ér.
Bezzeg a Michael Jacksonnak az összes száma jó egy albumon.

Na, mondom: Tesóm, én sem mondhattam volna szebben!  thumbsup.gif  w00t.gif  beer.gif  laugh.gif

Igen, ez így van. Manapság arra mennek, hogy legalább legyen 1-2 sláger a számról, legyen elsõ, és kész...a többi szám csak ott van, hogy foglalja a helyet unsure.gif dry.gif
2010. január 12. 21:24 #2394
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

Pepsi & Heal The World Foundation Press Conference

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
2010. január 12. 21:45 #2395
- törölt felhasználó -    
VIVA THIS IS IT/!

tök jók lettek w00t.gif w00t.gif beer.gif
2010. január 12. 22:25 #2396
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 12. - 21:45)
VIVA THIS IS IT/!

tök jók lettek w00t.gif  w00t.gif  beer.gif

Melyiket nyomják?
Még mindig a filmbõl összevágottat?

Nagyon jók az ikonok.
Külön köszönöm az alsóajak-beharapósat thumbsup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

SZAVAZZATOK!!!!
Ki lesz a Michael Jackson Nemzet laugh.gif

http://tweeter.faxo.com/Top_Michael_Jackson_Nation

20 percenként lehet szavazni, még 19 napunk van.
Nem kell regisztrálni, csak rányomni a zászlónk alatt a Vote-ra.
Utána várakoztat.

Jelenleg basszus, a 3. helyen állunk w00t.gif
A lengyelek nemtom, hogyan húztak el ennyire - mondjuk, az oroszokat megértem... annyian vannak, mint az oroszok biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jönnek fel a csehek, úgyhogy hajrá!

Beírt egy magyar is, H.H. Tímea lent a kommentekbe:
"Hungary,we Love Forever Doo-Doo!FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
2010. január 12. 22:53 #2397
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Ti sem tudtok semmit arról, hogy MJ ereiben hány százalék cseroki indián vér folyt?
Joe fater regélt már valamit, de õt is mindig kétkedéssel kell olvasni/hallgatni. Mondjuk, ebben mi érdeke lett volna hazudni ...

És ha megnézitek Jermaine-t...

Ezt már elsütöttem máshol is, de igaz: Ha tollakkal kidíszíti a búráját, már mehet is filmekbe tomahawkkal csapkodni - úgyis szeret szerepelni *gonosz voltam, tudom, bocsesz* biggrin.gif
2010. január 13. 13:01 #2398
dijja
dijja
night elf™
Tomahawkkal csapkodni _nevet.gif _nevet.gif mondjuk tényleg van benne valami... unsure.gif laugh.gif

a szavazással kapcsolatban: nekem picit fura hogy pont az USA van így lemaradva... unsure.gif unsure.gif azt hittem majd õk lesznek az elsõk blink.gif
egyébként jók vagyunk!! Hungary thumbsup.gif victory.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif...csak az elsõ kap "díjat"?
2010. január 13. 13:08 #2399
dijja
dijja
night elf™
egy fél nap alatt szépen megnövekedett a szavazatok száma laugh.gif laugh.gif thumbsup.gif
2010. január 13. 13:50 #2400
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(dijja @ 2010. January 13. - 13:01)
a szavazással kapcsolatban: nekem picit fura hogy pont az USA van így lemaradva... unsure.gif  unsure.gif azt hittem majd õk lesznek az elsõk blink.gif
egyébként jók vagyunk!! Hungary thumbsup.gif  victory.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif...csak az elsõ kap "díjat"?

MJ nemhiába szerette jobban Európát.... bár az amcsi pórnép meg éppen azért szomorkodik, mert nem õk nem szerették, hanem a média írt állandóan mocskot. Mindegy - lehet, hogy nem tud elég ember ott a szavazásról.

"The winner & top 25 will be immortalized on the Vote Wall of Fame. All contestants will be listed forever as honorable mentions."

azaz: a gyõztes és az elsõ 25 vonul be a halhatatlanok csarnokába laugh.gif
Nem tudom, hogy értik, esetleg lesz olyan, hogy valaminek a kapcsán hivatkoznak erre az "örök listára", ha arról lesz szó, MJ-t melyik ország szerette a legjobban.

161 oldal 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok