Michael Jackson
2010. január 05. 00:39
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(virag90 @ 2010. January 5. - 00:36)
nem csak ilyen kis elõadást kell tartani amiröl akarsz
már mindenki volt én vagyok az utolso
már mindenki volt én vagyok az utolso
Ezt függetlenûl írtam a te elõadásodtól
2010. január 05. 01:12
|
|
virag90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.04. Hozzászólás: 196 Csatolások: 166 Azonosító: 106981 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2010. January 5. - 01:43)
Jó suliba jársz, nem mondom
És mit értékelnek amúgy benne? Vagy ez csak valami újévi lazulás?
* szerk.:
Jó éjt, ha kérdésed van, tedd fel bátran.
És mit értékelnek amúgy benne? Vagy ez csak valami újévi lazulás?
* szerk.:
Jó éjt, ha kérdésed van, tedd fel bátran.
hát biztos nem tudom
2010. január 05. 15:03
Legjobb barátnõmnek MJ-s táskája van
azt hozza iskolába, ráadásul mellettem ül, mondtam neki, hogy ne lepõdjél meg, ha egyszer csak nincs meg a táskád
Amúgy az unokanõvérének valamilyen híresség életrajzát lekellett írnia és nah vajon kit választott?
mondta barátnõm, hogy segített neki
amúgy pont arról beszéltünk, hogy milyen jó lenne már ha lenne egy olyan óra, ahol MJ-rõl tanulunk és, hogy mi mind ötösök lennénk
meg belõle kéne érettségizni, meg felvételizni, meg dolgozatot írni
milyen jó lenne
amúgy angolból kellett egy kiselõadást csinálni, a könyvben volt háromféle verzió, hogy melyiket lehet, és csoprotban, és akkor még nem voltam ilyen fanatikus
de mi ilyen képzelt történetet írtunk és kellett csinálni családfát, meg írtunk magunkról és...már akkor is mondta a barátnõnk mikor gondolkoztunk, hogy ki legyen az apánk...Michael Jackson lett
asszem még meg van valahol az a családfa
[arról nem is beszélve, hogy a nagymamánk, és a nagyapánk II. Erzsébet és Chuck Norris lett
] ÉS asszem mi is Jacksonok lettünk
mivel ugye õ az apánk 
szerk:
az új szám megint felkerült youtube-ra, sajnos nem az egész, csak többször össze van vágva
http://www.youtube.com/watch?v=yJ4jl8lWU2g
Amúgy az unokanõvérének valamilyen híresség életrajzát lekellett írnia és nah vajon kit választott?
szerk:
az új szám megint felkerült youtube-ra, sajnos nem az egész, csak többször össze van vágva
2010. január 05. 15:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 5. - 15:03)
Legjobb barátnõmnek MJ-s táskája van
azt hozza iskolába, ráadásul mellettem ül, mondtam neki, hogy ne lepõdjél meg, ha egyszer csak nincs meg a táskád
mondta barátnõm, hogy segített neki
amúgy pont arról beszéltünk, hogy milyen jó lenne már ha lenne egy olyan óra, ahol MJ-rõl tanulunk és, hogy mi mind ötösök lennénk
meg belõle kéne érettségizni, meg felvételizni, meg dolgozatot írni
milyen jó lenne
amúgy angolból kellett egy kiselõadást csinálni, a könyvben volt háromféle verzió, hogy melyiket lehet, és csoprotban, és akkor még nem voltam ilyen fanatikus
de mi ilyen képzelt történetet írtunk és kellett csinálni családfát, meg írtunk magunkról és...már akkor is mondta a barátnõnk mikor gondolkoztunk, hogy ki legyen az apánk...Michael Jackson lett
asszem még meg van valahol az a családfa
[arról nem is beszélve, hogy a nagymamánk, és a nagyapánk II. Erzsébet és Chuck Norris lett
] ÉS asszem mi is Jacksonok lettünk
mivel ugye õ az apánk 
szerk:
szerk:
Barinõmnek is MJ-es tatyija van, megtudnám ölni....meg a mellettünk lévõ teremben lévõ csajnak is MJes tatyija van
2010. január 05. 16:42
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. January 5. - 15:32)
Barinõmnek is MJ-es tatyija van, megtudnám ölni....meg a mellettünk lévõ teremben lévõ csajnak is MJes tatyija van 
ez annyira igazságtalanság
juventuson hamarosan a This Is It
egyébként gondolkodtam és elvileg a bátyám valamilyen PS2je vagy milye tud lejátsszani blu ray-t, szóval ha azon több extra lesz...
2010. január 05. 17:50
|
|
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 5. - 16:42)
ez annyira igazságtalanság
egyébként gondolkodtam és elvileg a bátyám valamilyen PS2je vagy milye tud lejátsszani blu ray-t, szóval ha azon több extra lesz...
De jó lesz akkro neked:D
Igen igazságtalanság, de remélem majd beszerzünk egy táskát
2010. január 05. 21:48
|
|
|
Westend alulhárójában lehet MJes táskát kapni a westend bejárata környékén
ott van vmi táskás
2010. január 06. 14:27
Idézet(Szilvia_91 @ 2010. January 5. - 21:48)
Westend alulhárójában lehet MJes táskát kapni a westend bejárata környékén
ott van vmi táskás

csak lenne rá manim
2010. január 06. 16:49
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2010. January 6. - 14:27)
csak lenne rá manim
annyi mindent szeretnék venni, CD-ket, DVD-ket, könyveket
és van 5 ezer forintom

yey ezek közül egyet azért tudsz venni
2010. január 06. 17:08
Idézet(dijja @ 2010. January 6. - 17:49)
yey ezek közül egyet azért tudsz venni

Amazonról 2-t is...
2010. január 06. 18:19
|
|
|
Húha akkor a Hifin be kell állítani a Juventust xD
Én is úgy szeretnék sokmindent és 1-2 ezerrel jobban állok mert nekem 11 ezrem van csak én ruhát is szeretnék shoppingolni xD
Szerk: A táska 4-5 ezer ft körül van
Én is úgy szeretnék sokmindent és 1-2 ezerrel jobban állok mert nekem 11 ezrem van csak én ruhát is szeretnék shoppingolni xD
Szerk: A táska 4-5 ezer ft körül van
2010. január 06. 20:10
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Élõ összeköttetés a rajongókkal, 1995.
Dóri (MJ fórum), nagyon köszönjük a fordítást!
1. KÉRDÉS:
Brandon szeretné tudni, azt mondja "Régi rajongó vagyok, a sok negatív sajtó ellenére, hogy tudod a dolgaidat ilyen jól csinálni, mint a legjobb rocksztárok. A tény miatt, hogy ilyen gyönyörû, támogató feleséged van, vagy más oka van, hogy ilyen ROHADT nagyszerû maradtál?" (ezen a szón "damn" MJ kissé megütközik, akadozva olvassa, mindenki röhög).
VÁLASZ:
Ez a váratlan dolog (mármint a Damn!
)...annak ellenére, amit a sajtó mond rólam és más hírességekrõl, folyamatosan megyek elõre, nem foglalkozom vele, mert ez bulvár szemét, (Tabloid Junk!!!) és nem fontos számomra. Megvannak az álmaim, képzeletem. Rugalmas vagyok, semmi sem bánthat, olyan mintha egy páncél lenne rajtam. Rinocérosz bõröm van, és teszem, amit tennem kell. Segítek, ahol tudok. Köszönöm, hogy feltettétek az elsõ kérdést.
2. KÉRDÉS
OH, BOY! "Ha szuperhõs lehetnél (Batman, Szuperman), melyik lennél és miért?"
VÁLASZ
Jeee! Batmant nagyon szeretem. Ha egyet választhatnék? Szeretem Morph-ot az X-Men-bõl, mert bármivé átalakulhat. Mikor nem is várnád, ott terem, és nagyon titokzatos. Azt hiszem még teleportálni is tud, ami számomra rendkívül izgalmas. Egyik pillanatban itt van, következõ pillanatban már máshol. Bármi lehet, ez izgalmas. (kuncog) Igen, Morph lennék, bár nem olyan népszerû, mint a többiek, de pont ez benne az izgalmas. (nevet)
3. KÉRDÉS (Nõi hang kérdezi a háttérbõl)
Michael XY szeretné tudni, hogy fogsz -e turnézni Amerikában?
VÁLASZ
(Magába mormolja a kérdést) Nem vagyok benne biztos. Nem tudom, hol fogok legközelebb turnézni, ez egy spontán....õõõõ....jó lenne...de nem vagyok biztos.
Kicsit halk a videó, de itt a linkje (beágyazni nem engedi):
http://www.youtube.com/watch?v=4fDMAl98Uuc
Dóri (MJ fórum), nagyon köszönjük a fordítást!
1. KÉRDÉS:
Brandon szeretné tudni, azt mondja "Régi rajongó vagyok, a sok negatív sajtó ellenére, hogy tudod a dolgaidat ilyen jól csinálni, mint a legjobb rocksztárok. A tény miatt, hogy ilyen gyönyörû, támogató feleséged van, vagy más oka van, hogy ilyen ROHADT nagyszerû maradtál?" (ezen a szón "damn" MJ kissé megütközik, akadozva olvassa, mindenki röhög).
VÁLASZ:
Ez a váratlan dolog (mármint a Damn!
2. KÉRDÉS
OH, BOY! "Ha szuperhõs lehetnél (Batman, Szuperman), melyik lennél és miért?"
VÁLASZ
Jeee! Batmant nagyon szeretem. Ha egyet választhatnék? Szeretem Morph-ot az X-Men-bõl, mert bármivé átalakulhat. Mikor nem is várnád, ott terem, és nagyon titokzatos. Azt hiszem még teleportálni is tud, ami számomra rendkívül izgalmas. Egyik pillanatban itt van, következõ pillanatban már máshol. Bármi lehet, ez izgalmas. (kuncog) Igen, Morph lennék, bár nem olyan népszerû, mint a többiek, de pont ez benne az izgalmas. (nevet)
3. KÉRDÉS (Nõi hang kérdezi a háttérbõl)
Michael XY szeretné tudni, hogy fogsz -e turnézni Amerikában?
VÁLASZ
(Magába mormolja a kérdést) Nem vagyok benne biztos. Nem tudom, hol fogok legközelebb turnézni, ez egy spontán....õõõõ....jó lenne...de nem vagyok biztos.
Kicsit halk a videó, de itt a linkje (beágyazni nem engedi):
http://www.youtube.com/watch?v=4fDMAl98Uuc
2010. január 06. 21:53
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
az elején, amikor még egy kerek asztalnál ül, akkor szerintem csak úgy nyomkod
a videó közben az a kövérkés kéz már nem az övé, amit közben mutogatnak, gondolom, te is az elejére céloztad a kérdést
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: