Idézet(Szilvia_91 @ 2009. December 14. - 23:13)
Bajban vagy mi?

Én is így vagyok

Üdv a Bajban lévõk klubjában
Legenda - Ikon - Hõs: Azt olvastam MJ fórumon, hogy itt tisztelettel írnak róla és hogy normális könyv

A Taraborrelirõl még rosszat nem nagyon olvastam, de szerintem jó lehet én úgy vélem. A Dancing the Dream ugye alap (Én nem fognám fel sajna nem vagyok annyira profi angolból

)
MJ csodálatos világa az a HOTos könyv?

, meert ha igen, akkor azt ne vedd meg ott dátumokat szúrtak el pl... Mj aug 28-án született, hol ott tudja mindenki, hogy 29-én született a drága

Meg más elírások is vannak abban a HOTos könyvbe...

kössz
az a baj, hogy annyi könyvet szeretnék, és hát zsé kevesebb, mint az én kívánság listám

[ilyenkor rúgnám s.ggbe Paris Hiltont már elnézést

] Nem, a HOT-os igen minõségi könyv az a Kate King [

közbe Király Katalin magyar] Legendák és valóság

Megjegyzem azt akarta nekem anyum megvenni no comment

ma a lelkére kötöttem 8473737x, hogy 712 oldal Taraborrelli, 712 OLDAL! nem tudom mennyire fogta

Amúgy az a baj, hogy olyan drágák...ötezer forintosak jó esetbe, de láttam olyat, ami hat...és hát még két könyv elmegy, jó, karácsonyra három, de hát én CD-t is szeretnék. Mondjuk az a lista apumnál van

De csak két CD-t kértem, izé hármat, abból se valószínû., hogy meglesz mindhárom apumat ismerve

bár elmondtam 1848238x, hogy én EZEKET SZERETNÉM, tényleg nem kérek mást CSAK EZEKET! aztán ki tudja, meglát valami olyat ami szerinte nekem bejön és kész a katasztrófa