Idézet(Éowyn @ 2009. December 13. - 19:17)
Szerintem itt még nem volt,úgyhogy hozzad csak!

Én úgy emlékszem, hogy volt, de akkor itt van [vigyázat, szívmegállás garantált!

]
Kérdezõ: "Michael, a rajongóid tudni szeretnék, mik az elképzeléseid egy elso randiról."
Michael Jackson: "Az elso randin otthonra szeretném meghívni a lányt barbecue sütésre, egy kis úszásra, különösen egy meleg nyári estén. Tudom, hogy néhány csajszi dühös, ha nem egy drága helyre viszed, és nem költesz rájuk jó sokat, amikor randiztok, de az ilyen lányok nem érdekelnek. Olyasvalakit akarok, akivel jól érzem magam, ha csak ülünk és beszélgetünk, vagy szórakozunk, hétköznapi idotöltés közben. Nem mondom, hogy sosem mennénk el. Szeretnék moziba, koncertekre, éttermekbe járni, de úgy gondolom, fontos, hogy megismerjük egymást a randin, ha pedig elmész valamit nézni egész este, akkor ez nem megy."
K: "Úriemberként viselkedsz egy randin?"
MJ: "Nem sokat gondolok erre. Kinyitni az ajtót egy lánynak, olyasvalami, amit automatikusan teszek, gondolkodás nélkül, mint amikor megvakarod a fejed, amikor viszket. Ha egész életedben arra tanítottak, hogy udvarias legyél a lányokkal, egyszeruen nem tudod elfelejteni. Második természeteddé válik, természetes, mint hogy lélegzel, vagy hogy a ritmusra jár a lábad."
K: "Mit gondolsz az elso randin való csókolózásról?"
MJ: "Csípem! Úgy gondolom, ha kedvelsz egy lányt annyira, hogy randira hívd, akkor bolond vagy, ha nem akarod megcsókolni. És ha elfogadta a meghívást, akkor o is kedvel téged, valószínuleg nem bánja, ha megcsókolod. Szóval semmi okot nem találok, amiért ne tenném. Gondolom, várnék a randi végéig, akkor csókolnám meg. Azt hiszem a legtöbb lány fél attól, hogy túl gyors vagy, ha mindjárt az elején megcsókolod. De ha csak arra várna a lány, hogy megcsókoljam, nem vesztegetném az idomet. Átölelném, hátrahajtanám a fejét (az üléstámlára), lassan odahajolnék, miközben a szemébe nézve halkan, kedvesen beszélnék hozzá. Aztán az ajkam az övéhez tenném, eleinte csak lágyan, késobb egyre erosebben, míg mindketten bele nem feledkezünk egy igazi (nyelves) csókba."
K: "Mit gondolsz a fiú és lány közti oszinteségrol?"
MJ: "Úgy gondolom, fontos, hogy oszinték legyünk egymáshoz, ha kezd a kapcsolat komollyá válni és nem akarod, hogy a csajszid mással járjon. Huségesnek és oszintének kell egymáshoz lenni, különben a kapcsolat semeddig sem tart. De ha sok csajszival jársz, és ok is járnak más fiúkkal, akkor az oszinteség nem olyan fontos. Ne érts félre! Nem azt mondom, hogy hazudni valakinek okos, vagy helyes dolog lenne, de amíg semmiféle ígéretet nem tettetek egymásnak, addig jogod van bizonyos dolgokat megtartani magadnak. Például, ha találkozgatsz néha-néha egy csajszival, aki más srácokkal is jár, és ez a lány kérdore von, hogy hol voltál, amikor hívott telefonon, úgy gondolom, nem tartozik rá, ha egy másik lánnyal voltál. Persze nekem sincs jogom kíváncsiskodni az o dolgai iránt."
K: "Mit tennél, ha beleszeretnél egy lányba, akinek stabil kapcsolata van?"
MJ: "Hát, ha tudnám már az elejétol, hogy mással jár, valószínuleg nem járnék vele, bármennyire is szeretnék. De, ha nem tudnám, csak késobb, miután beleszerettem, jönnék rá azt hiszem, elég orült lennék. Még akkor is, ha nem rossz szándékkal tenné, nem azért, hogy kegyetlen legyen, hanem mert túlságosan félt bevallani a másik fickónak az igazi érzelmeit. Gondolom, azt mondanám neki, kedvesen, megértoen, hogy találja ki mit is akar csinálni, és ha már tudja, akkor jöjjön vissza."