Amúgy egyetértek Dani94-el. Nem a kõkorszakban élünk, ma már minden gyerek az interneten lóg. Arra lennék még kíváncsi hány 10-12 éves nézheti a Mónika Showt.
Erdélyi Mónika: A Sötétség Királynõje
2009. július 04. 23:22
|
|
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline
|
Én általában a zenecsatornákat lesem, pontosabban hallgatom. Meg a sportközvetítéseket. Mos van pl. Wimbledon. *.* 
Amúgy egyetértek Dani94-el. Nem a kõkorszakban élünk, ma már minden gyerek az interneten lóg. Arra lennék még kíváncsi hány 10-12 éves nézheti a Mónika Showt.
2009. július 05. 00:13
Szerintem alap nem normális, aki ilyen szemetet néz...Ha most megsértettem valakit innen, akkor vessen magára, és gondolkodjon el. Amúgy én már nem tudok a 10-12 évesekrõl nyilatkozni, egyre jobban azt veszem észre, hogy hülyébbnél-hülyébbek lesznek. Akkor szoktam elgondolkodni azon, hogy te jó ég, én is ilyen voltam, aztán rájövök, meg mondják is, hogy nem.
Amúgy tisztelet annak a kis kivételnek, ha esetleg olyan létezik
2009. július 05. 06:43
|
bencsmarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.08. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 21268 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. July 4. - 23:13)
Szerintem alap nem normális, aki ilyen szemetet néz...Ha most megsértettem valakit innen, akkor vessen magára, és gondolkodjon el. Amúgy én már nem tudok a 10-12 évesekrõl nyilatkozni, egyre jobban azt veszem észre, hogy hülyébbnél-hülyébbek lesznek. Akkor szoktam elgondolkodni azon, hogy te jó ég, én is ilyen voltam, aztán rájövök, meg mondják is, hogy nem.
Egyetértek!
Én például lemondtam a TV elõfizetést,hogy még véletlenül se..................!
Ha valami kiemelkedõ alkotás van,ez érhetõ
akár negatív elõjellel is,azt megnézem az interneten.
2009. július 05. 09:35
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Gajcsi @ 2009. July 4. - 19:29)
Kicsit felháborítónak tartom, amit ez az ORTT csinál... jómúltkoriban 2007-es Mónika Show-ért kaptak büntetést... 
Én úgy olvastam, hogy kaptak egy 24 órás büntetést, lecsökkentették 12órára (de minek...) és az RTL fellebbezett, így elhúzodhat több évig az ügy. Lehet a 2007-es is így volt, azért most büntetnek.
2009. július 24. 12:01
NEWS!!
Kegyetlenül büntetne az ORTT: 30 napra elsötétülhet az RTL Klub és a TV2!
Az ORTT elnöke akár a végsõkig is hajlandó elmenni, hogy visszaszorítsa a két kereskedelmi csatorna csatározásából kialakult sorozatos jogsértéseket. Radikális esetben akár szóba kerülhet a harminc napos elsötétítés is, ha Joshi Bharat mûsora és a Mónika-show továbbra is úgy harcol a nézõk kegyeiért, hogy közben lábbal tiporják a rájuk vonatkozó törvényeket.
Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület elnöke kész további szankciókkal élni mind az RTL Klubbal, mind pedig a TV2-vel szemben. A Testület és a két konkurens csatorna vezetõsége szerdán egy zártkörû egyeztetést tartott.
"Túl vagyunk egy egyeztetésen, a csatornáknak elég idejük maradt arra, hogy eldöntsék, mi legyen a délutáni showmûsorokkal. Ha szeptemberben azt látjuk, hogy tovább folytatódik a Mónika-show és a Joshi Bharat-show törvénysértõ versengése, mi is tovább folytatjuk a szankciókat. Azt kell megértenie mindkét csatornának, hogy ebben a harcban õk csak vesztesek lehetnek. Én nagyon elszánt vagyok. A szolgáltatóknak nincs törvényes eszközük a háborúhoz. Egyszerûen nem éri meg nekik folytatni, jobb üzlet a jogkövetés" - nyilatkozta a Napi Ásznak az ORTT elnöke.
(stop.hu)
Kegyetlenül büntetne az ORTT: 30 napra elsötétülhet az RTL Klub és a TV2!
Az ORTT elnöke akár a végsõkig is hajlandó elmenni, hogy visszaszorítsa a két kereskedelmi csatorna csatározásából kialakult sorozatos jogsértéseket. Radikális esetben akár szóba kerülhet a harminc napos elsötétítés is, ha Joshi Bharat mûsora és a Mónika-show továbbra is úgy harcol a nézõk kegyeiért, hogy közben lábbal tiporják a rájuk vonatkozó törvényeket.
Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület elnöke kész további szankciókkal élni mind az RTL Klubbal, mind pedig a TV2-vel szemben. A Testület és a két konkurens csatorna vezetõsége szerdán egy zártkörû egyeztetést tartott.
"Túl vagyunk egy egyeztetésen, a csatornáknak elég idejük maradt arra, hogy eldöntsék, mi legyen a délutáni showmûsorokkal. Ha szeptemberben azt látjuk, hogy tovább folytatódik a Mónika-show és a Joshi Bharat-show törvénysértõ versengése, mi is tovább folytatjuk a szankciókat. Azt kell megértenie mindkét csatornának, hogy ebben a harcban õk csak vesztesek lehetnek. Én nagyon elszánt vagyok. A szolgáltatóknak nincs törvényes eszközük a háborúhoz. Egyszerûen nem éri meg nekik folytatni, jobb üzlet a jogkövetés" - nyilatkozta a Napi Ásznak az ORTT elnöke.
(stop.hu)
2009. július 24. 22:08
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Gratulálok
Szerintem mindkét csatornát szüntessék be, akkor nem lesz semmi probléma!
Amúgy Mónikának tök véletlen nincs már vége? Mármint örökre.
Mert azt tudom, hogy Józsi szünetel sõt megfenyegették halálosan, hogy megölik ha visszatér a TVképernyõre.
ORRT, mi így szeretünk.
ORRT, mi így szeretünk.
2009. július 25. 08:30
Azért érdekes, hogy mindig csak a show mûsorokért adnak büntetést. Ezért kéne azokat abbahagyni, úgy sincs benne más mint a verekedések és káromkodások. Én pl. a gyerekeimnek a tévéjükre kizárólag csak egy mesecsatornát állítottam be, azon kívül meg még dvd-t néznek. Nem engedem nekik, hogy az ilyen idióta mûsorokon nõjjenek fel.
2009. július 25. 08:33
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 4. - 22:20)
Na az a ritka... 
Úgy ahogy mondod. Ha meg néha elkezdenek valami jót akkor azt is félúton abbahagyják egy másik sz@r mûsorért.
2009. július 26. 19:35
Idézet(Klau0604 @ 2009. July 26. - 13:38)
neneneeee.. csak azt ne
van abból elég így is......
pedig azok még mindig értelmesebb mûsorok
2009. július 26. 19:55
Na, hogy én is beleszóljak! Nekünk a mesecsatorna a menõ, vagy a NG, vagy a Discovery, esetleg az MTV. Vagy a DVD. Ennyi. De van, amikor az ember csak kapcsolgat, mert sehol nincsen semmi sem. Egyetlen értelmes mûsor sem, hiába minden!!!!
2009. július 26. 23:19
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(hanita @ 2009. July 26. - 19:35)
pedig azok még mindig értelmesebb mûsorok 
számomra nem...egyszerûen irritál az a "színészi" játék ami azokban van
az rtl klub-ra meg ráférne az a 30 napos elsötétítés
2009. július 27. 00:18
Idézet(noska @ 2009. July 26. - 19:55)
Na, hogy én is beleszóljak! Nekünk a mesecsatorna a menõ, vagy a NG, vagy a Discovery, esetleg az MTV. Vagy a DVD. Ennyi. De van, amikor az ember csak kapcsolgat, mert sehol nincsen semmi sem. Egyetlen értelmes mûsor sem, hiába minden!!!!
Én általában az MTV Hits-t nézem, bár mostanába ilyen õsrégi sz@rok vannak, szal csalódok. Aztán a következõ amit megnézek, hogy van-e rendes mûsor, az a Viasat History, az általában mindig érdekel, amiket ott adnak,szóval nálam ennyi a tévézés. Vagy ugye mint említettem a hírek, és utána hang nélkül.
2009. július 28. 12:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ezért mondom azt, hogy az internet a jó barátod.
Azt nézel, amit te akarsz. Én is csak olyan sorozatokat követek/kezdek el, amelyek tetszenek, TV-ben sportot vagy még maximum a híreket nézem meg. Illetve ha a sztárok járatják le magukat különféle idióta mûsorokban, az még szórakoztató tud lenni néha. A Fókusz és hasonló mûsorokat a szép színésznõk/énekesnõk/modellek/celebek miatt nem ülöm végig, úgyis felkerülnek képek vagy videók a fórumokra...
2009. július 28. 15:42
Idézet(Klau0604 @ 2009. July 26. - 23:19)
számomra nem...egyszerûen irritál az a "színészi" játék ami azokban van
kb olyanok,mint az itthoni szappanoperák. a másik agyhalál pedig a folyamatos ismétlések...õskori filmeket adnak le újra és újra...ezért nem szoktam tv-t nézni.
szerintem.
az ismétléseket én sem szeretem, max. azoknál amit nem láttam és szeretném bepótolni. de pl. nem értem, hogy a .... tv miért adja már vagy 4× a Paula és Paulinát?
2009. július 29. 10:02
|
|
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline
|
Idézet(hanita @ 2009. July 28. - 13:42)
4× a Paula és Paulinát?
Régen odáig voltam a sorozattól, mostmár nem tudom elképzelni, hogy egyetlen részt is megnézzek bármilyen szappanoperából.
2009. július 29. 16:12
Idézet(hanita @ 2009. July 28. - 15:42)
az ismétléseket én sem szeretem, max. azoknál amit nem láttam és szeretném bepótolni. de pl. nem értem, hogy a .... tv miért adja már vagy 4× a Paula és Paulinát?
Hol megy a Paula és Paulina?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: