Laptopra net
2009. június 27. 22:21
|
|
Darfarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.03. Hozzászólás: 154 Csatolások: 1532 Azonosító: 68102 offline
|
Ma vettem egy laptopot, de nem tudom hogyan állítsam be, hogy legyen netem. Itthon van net és a rendes gépemrõl tudok netezni, de hogy tudom megoldani, hogy a laptopról is tudjak netezni? Így tesómmal együtt tudnánk gépezni. Valaki segítsen. Nem értek hozzá. Mit kell csinálnom? Hogyan tudom beállítani. Elõre is köszi a választ.
2009. június 28. 05:52
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Routert kell venned. Meg ha kell akkor keresel valakit aki ért hozzá. És azzal meglehet osztani a netet 4 felé.
2009. június 28. 16:46
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Idézet(Darfar @ 2009. June 27. - 21:21)
Ma vettem egy laptopot, de nem tudom hogyan állítsam be, hogy legyen netem. Itthon van net és a rendes gépemrõl tudok netezni, de hogy tudom megoldani, hogy a laptopról is tudjak netezni? Így tesómmal együtt tudnánk gépezni. Valaki segítsen. Nem értek hozzá. Mit kell csinálnom? Hogyan tudom beállítani. Elõre is köszi a választ.
Szia igen, vegyél routert!!! Ha rám hallgatsz vegyél ilyet! http://www.ipon.hu/webshop/product/linksys_wrt54gl/7168
Egyébként nagyon szívesen segítek beállítani!
2009. június 28. 19:31
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(csabi1984 @ 2009. June 28. - 15:46)
Szia igen, vegyél routert!!! Ha rám hallgatsz vegyél ilyet! http://www.ipon.hu/webshop/product/linksys_wrt54gl/7168
Vagy Netgear-t, D-Link-et, TP-Link-et...
Számos router közül válogathatsz, nem feltétlenül a legdrágább a legjobb.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: