nagy sztár volt..
Elhunyt Michael Jackson
2009. június 26. 10:44
én alig 10 perce láttam a viván kiirva
és én még mindig alig akarom elhinni...tegnap még rola olvastam az ujságban és tegnap megis halt??minden csatornán rola fognak megemlékezni
nagy sztár volt..
nagy sztár volt..
2009. június 26. 10:44
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Nem vagyok/voltam a legnyagobb rajongója de mégis csak nagyon megdöbbentett a hír. Akárki akármit mond õ (volt) a király! 
Nyugodjék békében a Király!
R.I.P
Nyugodjék békében a Király!
R.I.P
2009. június 26. 11:39
|
|
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline
|
Az MTV-n és a VIVA-n is róla emlékeznek, én onnan tudtam meg hírt. Egyszerûen szörnyû.
Nem szerettem, amit magával tett a rengeteg mûtét stb., de egy igazi TEHETSÉG volt. A dalait a mai napig imádom és imádni is fogom.
R.I.P.
R.I.P.
2009. június 26. 13:08
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
A zenei munkáságát mindenek elõtt elismerem...
... olyan zenék mint a Thriller, a Bad, a Billy Jean, vagy a Remember the Time nálam a Best of kategória tetejére helyezik.
Nyugodjék békében...
... olyan zenék mint a Thriller, a Bad, a Billy Jean, vagy a Remember the Time nálam a Best of kategória tetejére helyezik.
Nyugodjék békében...
2009. június 26. 15:59
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Én reggel 7 elõtt hallottam szintén a rádióban, azt hittem csak vmi baja van vagy hasonló mert annyit hallottam hogy vitték a mentõk stb... aztán hallottam hogy meghalt. Szerettem a számait, fõleg a régebbieket.
R.I.P.
R.I.P.
2009. június 26. 16:10
|
|
nikusshvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.22. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 50218 offline
|
IMÁÁDTAM! IMÁDNI FOGOM:S
Szerintem sok ember most nagyon levan sokkolva, én mégmindig sirok:(
Ha valaki, akkor õ nagy ember volt és nagyon nagy tehetség volt és azis marad!
SZERETTÜNK MICHAEL!(L)
Szerintem sok ember most nagyon levan sokkolva, én mégmindig sirok:(
Ha valaki, akkor õ nagy ember volt és nagyon nagy tehetség volt és azis marad!
SZERETTÜNK MICHAEL!(L)
2009. június 26. 16:23
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Uri Geller szerint a stressz ölte meg Jacksont
Michael Jackson legjobb barátja a magyar származású Uri Geller volt.
"Levagyok sújtva, egyszerûen nem tudom elhinni." - mondta Uri az Usmagazine.com telefonhívására válaszolva csütörtök este,
Jackson és Uri 2001 óta voltak barátok. "Egyszerûen nem tudom elhinni.
Jó formában volt...Nem vagyok orvos, de azt én is elmondhatom, hogy iszonyú nagy nyomás és stressz alatt élt és bármelyik orvos megmondhatja, hogy a stressz gyilkol.
Nagy nyomás nehezedett rá a közeledõ turnéja kapcsán és szerintem ez okozta a tragédiát. De ez csak az én véleményem."
"Szerintem hiba volt 50 koncertállomást elvállalnia. Elég lett volna 3,4,5, esetleg 10, de 50 már túl sok. Michael egészséges volt és fitt. Emlékszem amikor nálam volt, semmi pénzért sem nyúlt volna egészségtelen ételekhez.
Annyira lesújtott a hír, hogy remélem, ha másnap felébredek, csak egy rossz álom lesz az egész.
Michael egy boldog ember volt és imádta a rajongóit, imádta, amit csinált, de belül egy magányos és zavarodott lélek lapult. Azt hiszem azért, mert igazán senki nem tudta megérteni."
Michael Jackson legjobb barátja a magyar származású Uri Geller volt.
"Levagyok sújtva, egyszerûen nem tudom elhinni." - mondta Uri az Usmagazine.com telefonhívására válaszolva csütörtök este,
Jackson és Uri 2001 óta voltak barátok. "Egyszerûen nem tudom elhinni.
Jó formában volt...Nem vagyok orvos, de azt én is elmondhatom, hogy iszonyú nagy nyomás és stressz alatt élt és bármelyik orvos megmondhatja, hogy a stressz gyilkol.
Nagy nyomás nehezedett rá a közeledõ turnéja kapcsán és szerintem ez okozta a tragédiát. De ez csak az én véleményem."
"Szerintem hiba volt 50 koncertállomást elvállalnia. Elég lett volna 3,4,5, esetleg 10, de 50 már túl sok. Michael egészséges volt és fitt. Emlékszem amikor nálam volt, semmi pénzért sem nyúlt volna egészségtelen ételekhez.
Annyira lesújtott a hír, hogy remélem, ha másnap felébredek, csak egy rossz álom lesz az egész.
Michael egy boldog ember volt és imádta a rajongóit, imádta, amit csinált, de belül egy magányos és zavarodott lélek lapult. Azt hiszem azért, mert igazán senki nem tudta megérteni."
2009. június 26. 19:09
|
Csajszee666HQPrincesse™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 5400 Azonosító: 24298 offline
|
Nyugodj Békében Michael.
2009. június 26. 19:26
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Bármi is történt magánéletében a zenei tehetségét soha senki sem tudja felülmúlni.Nyugodjék békében.
Minden idõk legnagyobb számú amerikai nézõseregét vonzotta a TV elé, amikor fellépett a 27. Superbowl meccs félidejében.
A Thriller címû 1982-es albuma a legtöbb példányszámban elkelt zenei anyag, több mint 104 000 000 eladott lemezzel.
Elsõ önálló szólóalbuma, az 1979-es Off the Wall volt az elsõ olyan lemez, amirõl 4 dal is bekerült a top tízbe. Az 1987-es Bad album is beírta magát a zene történelmébe, hiszen a lemezrõl 5 szám (Dirty Diana, Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Bad és az I Just Can't Stop Loving You) is volt listavezetõ az USA-ban és Európában is - az Egyesült Királyságban a mai napig a 2. legtöbbet eladott lemez, megelõzi ezzel a híres Oasist is.
A Bad turné, ami 1987-89-ig tartott, minden idõk legsikeresebb koncertturnéja volt.
Az 1984-es Grammy-díjkiosztó gálán egy este 7 díjat nyert, amit se elõtte sem utána senki sem múlt felül.
A Guinness Books of World Records szerint minden idõk legnagyobb szerzõdése a szórakoztatóiparban Michael Jackson nevéhez kötõdik. Az egyezséget a 90-esévek elején kötötte meg a Sonyval, s értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt.
1983-ban Michael lett az elsõ olyan mûvész, aki ugyanabban az idõben uralta a Billboard lista rockalbumok, rockkislemezek, R&B-albumok és R&B-kislemezek részét.
A Jackson 5 volt az elsõ csapat, amelynek 4 egymást követõ dala lett listavezetõ sláger.
Minden idõk legnagyobb számú amerikai nézõseregét vonzotta a TV elé, amikor fellépett a 27. Superbowl meccs félidejében.
A Thriller címû 1982-es albuma a legtöbb példányszámban elkelt zenei anyag, több mint 104 000 000 eladott lemezzel.
Elsõ önálló szólóalbuma, az 1979-es Off the Wall volt az elsõ olyan lemez, amirõl 4 dal is bekerült a top tízbe. Az 1987-es Bad album is beírta magát a zene történelmébe, hiszen a lemezrõl 5 szám (Dirty Diana, Man in the Mirror, The Way You Make Me Feel, Bad és az I Just Can't Stop Loving You) is volt listavezetõ az USA-ban és Európában is - az Egyesült Királyságban a mai napig a 2. legtöbbet eladott lemez, megelõzi ezzel a híres Oasist is.
A Bad turné, ami 1987-89-ig tartott, minden idõk legsikeresebb koncertturnéja volt.
Az 1984-es Grammy-díjkiosztó gálán egy este 7 díjat nyert, amit se elõtte sem utána senki sem múlt felül.
A Guinness Books of World Records szerint minden idõk legnagyobb szerzõdése a szórakoztatóiparban Michael Jackson nevéhez kötõdik. Az egyezséget a 90-esévek elején kötötte meg a Sonyval, s értéke meghaladja az 1 milliárd dollárt.
1983-ban Michael lett az elsõ olyan mûvész, aki ugyanabban az idõben uralta a Billboard lista rockalbumok, rockkislemezek, R&B-albumok és R&B-kislemezek részét.
A Jackson 5 volt az elsõ csapat, amelynek 4 egymást követõ dala lett listavezetõ sláger.
2009. június 26. 19:33
Céline Dion hivatalos közleménye:
I am so devastated by this terrible news. From the beginning of my career, he was my idol in show business. He was a genius and an incredible artist!! I remember when I was growing up and watching him on TV, and all his videos... I had his poster on my wall... he was so amazing... his singing, his writing, his dancing. We had the same record company, and they knew I was a huge fan, so when things started to happen for me, they arranged for us to meet. I was so nervous, and so excited at the same time, and Michael was so nice. He autographed one of his hats for me.... I was so thrilled. Years later, he came to see my Las Vegas show and we spent some time together... and we were really looking forward to seeing his show in London. It's unbelievable that he's no longer with us. It still hasn't sunk in. I guess we're just finding out what happened, but all I can say is that he must have been under an enormous amount of pressure... to do the shows, and to keep on top of everything, plus this was going to be his big comeback. This is a lot of pressure and it can be overwhelming for anyone. I'm sure it was just too much to handle. Right now, along millions and millions of others I am so sad... and I just want to send my prayers and love to Michael's family. I can't imagine how difficult this is for them... to lose someone so special. And it's the same for everyone in the world who loses a loved one. It just keeps reminding us of how precious life is, and that we never know when it's our time. God Bless his soul.
Celine Dion
June 25th, 2009
I am so devastated by this terrible news. From the beginning of my career, he was my idol in show business. He was a genius and an incredible artist!! I remember when I was growing up and watching him on TV, and all his videos... I had his poster on my wall... he was so amazing... his singing, his writing, his dancing. We had the same record company, and they knew I was a huge fan, so when things started to happen for me, they arranged for us to meet. I was so nervous, and so excited at the same time, and Michael was so nice. He autographed one of his hats for me.... I was so thrilled. Years later, he came to see my Las Vegas show and we spent some time together... and we were really looking forward to seeing his show in London. It's unbelievable that he's no longer with us. It still hasn't sunk in. I guess we're just finding out what happened, but all I can say is that he must have been under an enormous amount of pressure... to do the shows, and to keep on top of everything, plus this was going to be his big comeback. This is a lot of pressure and it can be overwhelming for anyone. I'm sure it was just too much to handle. Right now, along millions and millions of others I am so sad... and I just want to send my prayers and love to Michael's family. I can't imagine how difficult this is for them... to lose someone so special. And it's the same for everyone in the world who loses a loved one. It just keeps reminding us of how precious life is, and that we never know when it's our time. God Bless his soul.
Celine Dion
June 25th, 2009
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: