Kristen Stewart @ meeting with Joan Jett at the Anabelle Hotel
2009. június 19. 11:02
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
Jesszus, mit csináltak a hajával? Úh...borzasztó neki így...nagyon szép csaj,de így elég ilyesztõ...a szomszéd csaj nem néz ki így reggel....
2009. június 19. 12:12
|
|
nataljanoirúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.01. Hozzászólás: 41 Csatolások: 6 Azonosító: 65139 offline
|
kösziii 
2009. június 22. 22:52
|
|
tsigaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.09. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 65781 offline
|
Kíváncsi vagyok már nagyon erre a filmre... Tényleg ennyire híres (volt) ez a Joan Jett vagy ki? Nem vagyok zeneileg kulturáltalan, de hírét sem hallottam ennek a nõnek... Mellesleg ez a haj...
Dehát a szerep kedvéért! (Örüljünk, hogy nem nyíratta le kopaszra!
Mint pl. Natalie Portman. // Bár, neki még az is jól állt.
)
2009. június 22. 22:55
|
|
tsigaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.09. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 65781 offline
|
Kíváncsi vagyok már nagyon erre a filmre... Tényleg ennyire híres (volt) ez a Joan Jett vagy ki? Nem vagyok zeneileg kulturáltalan, de hírét sem hallottam ennek a nõnek... Mellesleg ez a haj...
)
2009. június 23. 09:55
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Idézet(tsiga @ 2009. June 22. - 21:55)
)
Haat, hogy ugy mondjuk Joan Jett elegge hires, egeszen fiatal koraban mar kemeny rockcsaj volt, a ferfi kollegait magasan leseperve gitartudasaval es vad kiallasaval.
Zeneileg is nagyon elismert, pl Joan es zenekaranak a szamja eredetileg az "I Love Rock'N Roll" c. szam, amit inkabb Britney-tol ismernek legtobben, de hat Joan-hoz a szam sokkal jobban illik, mert Brit megpopositotta, pedig ez vegtere a rock'n roll-rol szol. Tehat JOan=> RoCk (es ha ra nezel ez amughy is latszik)
2010. szeptember 06. 15:43
Idézet (tsiga @ 2009.06.22. 22:52)
)
igen, ennyire híres. mögötte van zenészi múlt, nem úgy mint a disney sztárok mögött, akiket az egész világ ismer, de semmit nem tettek le az asztalra..
2010. október 16. 21:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (tsiga @ 2009.06.22. 22:52)
)
Hát öö mondjuk úgy, hogy én nagyon nem lennék büszke a helyedben arra, hogy nem hallottam Joan-ről...
2010. október 17. 13:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Alma9 @ 2010.10.16. 22:43)
Köszi a képeket, nagyon jó a film.
Talán ez majd "megismerteti" Joan-t azokkal, akik eddig nem hallottak róla... (ami mondjuk... hát nekem elég furcsa.
)
Nem csak neked:D
1 felhasználónak tetszik:
Alma9
2010. október 23. 17:19
Idézet (Alma9 @ 2010.10.16. 22:43)
Köszi a képeket, nagyon jó a film.
Talán ez majd "megismerteti" Joan-t azokkal, akik eddig nem hallottak róla... (ami mondjuk... hát nekem elég furcsa.
)
Az I love Rock 'N' Roll számát mindenki ismeri, csak senki nem tudja, hogy ki énekli
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.