Bakfark Bálint zenéjének legautentikusabb tolmácsolója, a nemzetközileg elismert lantmûvész, Benkõ Dániel az elmúlt években kissé megváltozott. A páratlan tehetségû muzsikus – ne féljünk kimondani – kissé bekattant. Sokan õrültnek tartják, mások viszont tudják, hogy valóban az.
Váratlan húzásaival, botránykeltõ cselekedeteivel megosztotta közönségét, és a bulvármédia is felfigyelt rá. A feltûnést keresõ Benkõ a fanyalgóknak azt üzeni, hogy már nem csak a muzsika az õ mûvészete, hanem az egész élete. A szobrászat, a festészet, a borászat és persze a szexualitás jegyében telnek napjai.
Ám a zseniális õrült arca mögött ott a szeretetre éhes, magányos férfi, aki most bogarait megtartva feleség után néz, hiszen 18 évente Benkõ Dániel leánygyermek nemzésére hivatott. Ehhez pedig asszony kell a lantmûvésznek is. Dániel tehát a feleségjelöltek jelentkezését várja a 06-20-5555-404-es üzenetrögzítõ számon vagy a benko@rtlklub.hu e-mail címen.
Az RTL Klub Benkõ segítségére siet és egy õsszel induló valóságshow keretében kutatja vele az ideális arát, aki büszkén viselheti majd a Benkõ Dánielné nevet, és a hagyományoknak megfelelõen egy újabb gyermekkel ajándékozhatja meg az õsz muzsikus.
Benkõ feleséget keres – új valóságshow õsztõl az RTL Klub mûsorán
2009. június 17. 13:43
Istenem...nem igaz hogy az RTL egyszer nem tud kitalálni egy értelmes mûsort...bár mondjuk nem tudom mit várok, ha a legsikeresebb mûsoruk a Mónika show...
Jajjj, hova süllyedünk, vagyis az a kérdés, hogy mennyire lehet még lejjebb...
Jajjj, hova süllyedünk, vagyis az a kérdés, hogy mennyire lehet még lejjebb...
2009. június 17. 14:13
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Szimpla üzletpolitika, marketing, statisztikák kimutatása hogy mire vevõ a magyar nép és ebbõl látszik hogy erre vevõ...mert hülye. Szeretünk mások életében vájkálni, látni hogy jobb/rosszabb a helyzetünk másokénál....és erre jók ezek a mûsorok. Sáváderomálé. Amíg veszik mint a cukrot addig lesz. És amíg ez pénzt hoz (mellesleg nem keveset gondolom), addig pláne lesz.
A másik hogy a külföldi licenszekbõl élünk. Nincs egy agytröszt, egy ötletgazda aki be merjen vállalni új dolgokat, mert ha bukik a projekt, akkor az a konkurenciának is hozhat sikereket, azt meg pláne nem akarják. Szegény ország kis ország, majd lopunk a nagyoktól, abban jók vagyunk.
A másik hogy a külföldi licenszekbõl élünk. Nincs egy agytröszt, egy ötletgazda aki be merjen vállalni új dolgokat, mert ha bukik a projekt, akkor az a konkurenciának is hozhat sikereket, azt meg pláne nem akarják. Szegény ország kis ország, majd lopunk a nagyoktól, abban jók vagyunk.
2009. június 17. 14:28
az a legszomorúbb, sõt a szánalmasabb az egészbe, hogy vannak akik még nézni is fogjáák!!! háát igen itt tartunk sajnos... :S
de háát miért is csodálkozom ezen... :S
2009. június 17. 14:57
Nem tudok mit mondani, úgy tûnik, az RTL Klub végképp leírta magát elõttem...
2009. június 17. 14:59
ATYAÚRISTEN!!!! ez most komoly????????

bár ahogy a régi mondás tartja: Kenyeret és cirkuszt a népnek!!!
ez is olyan mûsor lesz, amit senki nem néz, de mindenki pontosan tudja, hogy mi zajlik éppen benne...
a magam részérõl pont az ilyenek miatt nem nézek tv-t kb 3 éve
bár ahogy a régi mondás tartja: Kenyeret és cirkuszt a népnek!!!
ez is olyan mûsor lesz, amit senki nem néz, de mindenki pontosan tudja, hogy mi zajlik éppen benne...
a magam részérõl pont az ilyenek miatt nem nézek tv-t kb 3 éve
2009. június 17. 15:08
|
|
larus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.09. Hozzászólás: 561 Csatolások: 57 Azonosító: 92636 offline
|
Igen, igen. Ez is olyan lesz, mint a Gyõzike show. Mindenki azt mondja, hogy mekkora baromság, miközben otthon megnézi... És utána azt kérdezik: hogyan lehet ilyen magas a nézettsége?
Sebaj... Ilyenek vagyunk mi.
2009. június 17. 18:08
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Idézet(larus @ 2009. June 17. - 14:08)
Igen, igen. Ez is olyan lesz, mint a Gyõzike show. Mindenki azt mondja, hogy mekkora baromság, miközben otthon megnézi... És utána azt kérdezik: hogyan lehet ilyen magas a nézettsége?
Na ezaz errõl beszélek. Szidják jobbra-balra, lenézik azokat akik nézik, de ettõl függetlenül ugyanúgy oda-odakapcsolnak sunyiban. Még ha a fejüket is fogják hogy jaj istenem ilyen ember nem létezik... de nézik wazzeg! Mert szellemi felvilágosulásnak ez nekik elég, Discoveryt meg nézzen aki akar. Pont.
Ez az RTL-nek bõven elég hogy mindenki röhög egymáson, csak a csatorna logója legyen minden háztartásban RTL klub.
kicsit cenzúráztam
egyetértek! de ez nem az a hely...
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2009. június 17. 19:09
Idézet(doryka88 @ 2009. June 17. - 14:28)
az a legszomorúbb, sõt a szánalmasabb az egészbe, hogy vannak akik még nézni is fogjáák!!! háát igen itt tartunk sajnos... :S
Én tuti nem fogom nézni, ki nem állhatom ezt a Benkõ-t
2009. június 17. 19:45
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Én nem pazarolok egy percet sem erre az agysejtpusztító "mûsorra"
Egyébként régóta azon a véleményen vagyok hogy ezt a Benkõt el kéne tiltani a tv szerepléstõl, erre ez.
Jesszusom lehetne a retekklub szlogenje:
RTL Klub a népbutító csatorna- nézz minket- az IQ-d garantáltan csökkenni fog.
Egyébként régóta azon a véleményen vagyok hogy ezt a Benkõt el kéne tiltani a tv szerepléstõl, erre ez.
2009. június 17. 20:05
Idézet(Trinny @ 2009. June 17. - 19:45)
2009. június 17. 20:14
Idézet(Trinny @ 2009. June 17. - 18:45)
végülis már elérte a célját, mert most is errõl beszélünk...
2009. június 17. 20:20
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
hát nem tudom...én úgy vagyok ezzel,hogy nem nézek tv-t pont az ilyen médiaszennyek miatt max az idõjárást a tv2-n és a lost-ot az axn-en azt ennyi...nem is hiányzik az életembõl a tv
legalább nem leszek 1 retardált barom
2009. június 17. 21:00
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. June 17. - 19:14)
végülis már elérte a célját, mert most is errõl beszélünk...
Dehogy ez a célja. Szerintem a néphülyítésért kapott pénz a retekklubtól, és egy feleség. Bár utóbbiban nem vagyok biztos hogy sikerül neki.
Max ha valami retardált csököttagyú az illetõ.
2009. június 17. 21:05
Idézet(Trinny @ 2009. June 17. - 21:00)
Dehogy ez a célja. Szerintem a néphülyítésért kapott pénz a retekklubtól, és egy feleség. Bár utóbbiban nem vagyok biztos hogy sikerül neki.
Akkor kedves Trinny nézd meg a Pákó kedves nejét, vagy barátnõjét vagy miaz...
Szerinted értelmes ember együtt él egy Pákóéhoz hasonló agykapacitású emberrel?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!