Primeval / Őslények kalandorai 2007-2012
2011. január 02. 14:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Vééégre!
Levetítették az első részt. Imádom. Nagyon jó volt már az elejétől. Örülök, hogy adtak egy kis összefoglalót az előző évadokból. Nagyon izgi volt Abby és Connor "őskalandja". Nekem tetszenek az új szereplők.
Ciarán és Ruth is. Azért a vége nem tetszett!! Hogy rúghatták ki a két fsz-t?
Azért a második rész előzetese szintén ígéretes! Nagyon várós a következő rész is!
2011. január 03. 15:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Lecsekkoltam a másodikat is.
Egy dolgot leszűrtem: a negyedik évad is nagyon szuper!!
Más:
Szombatonként újra vetítik az RTL klubbon az őslények kalandorainak második évadát. Természetesen szinkronos. 15:35-től vetítik.
Más:
Szombatonként újra vetítik az RTL klubbon az őslények kalandorainak második évadát. Természetesen szinkronos. 15:35-től vetítik.
2011. január 16. 11:22
|
|
BessieJung Kook |
|
Örülök, hogy már nemcsak én nézem a sorit.
Más: tegnap vetítették a 4-ik évad 4-ik epizódját. Izgis volt, mint mindig!
De sajnáltam Beckert, mikor megtámadták azok az izék.
Más: tegnap vetítették a 4-ik évad 4-ik epizódját. Izgis volt, mint mindig!
2011. február 04. 23:00
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.04. 17:25)
Most olvasom, hogy a Warner Bros Hollywoodban filmet csinál a sorozatból. Kíváncsi vagyok hogy fogják megvalósítani

Ott rengeteg a money. Kíváncsi leszek mit csinálnak a sorozattal. Egyébként régebben én is olvastam erről pletyiket, de akkor még bizonytalan volt minden.
És egy jó hír Cutter fanoknak: azt nyilatkozta egyszer, ha mozifilm készül, szívesen visszatér(ne).
2011. július 13. 21:20
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Imádom ezt a sorozatot.. már láttam az összes részt ami kiadtak szinkronosan, de nem bírtam várni és megnéztem a többit angolul és rájöttem h úgy sokkal jobb
(ez volt úgy a 2.évad-tól. xD)
a kedvencem: Connor és Becker.
imádom őket, de a többieket is. szerencsére elég sok adatlapot megtudtam szerkeszteni, és köszönöm Bessie-nek a Douglas Henshall adatlapot.
(őt is nagyon imádom.
)
a kedvencem: Connor és Becker.
imádom őket, de a többieket is. szerencsére elég sok adatlapot megtudtam szerkeszteni, és köszönöm Bessie-nek a Douglas Henshall adatlapot.
2012. november 24. 21:51
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Annyira sajnálom, hogy nincs több része
Nagyon megszerettem az évek során, és nagyon hiányzik
Azokat a részeket amiket letöltöttem már legalább 100x megnéztem és még mindíg nem unom :$
Szeretnék egy 6. évadot!!!
Azokat a részeket amiket letöltöttem már legalább 100x megnéztem és még mindíg nem unom :$
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 24. 22:42
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (indiancsaj @ 2012.11.24. 21:51)
Annyira sajnálom, hogy nincs több része

Ezzel nem vagy egyedül. Bárcsak lenne még pár évad belőle. Nem érdekel, ha az amcsik is csináltak egy saját verziót, én az eredetit akarom!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.