Starity

Alien Prequel (2011)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 09. 15:27 #1
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Tony Scott, az elsõ Alien film rendezõjének, Ridley Scott-nak a testvére megerõsítette, hogy készül egy prequel, tehát az elõzményeket bemutató film a méltán híres sorozathoz. A forgatást a tervek szerint 2009 vége felé kezdik el, a rendezõ pedig Carl Rinsch lesz. Elvileg visszatérnek az eredeti, 1 idegenes felálláshoz és keresnek egy új Ripley-t is.
Egyes pletykák szerint nem prequel hanem remake/reboot lesz.

A Scott Free Productions készíti a filmet, tehát Ridley és Tony Scott producerként felügyeli a munkálatokat és õk jól ismerik az új rendezõt, tehát ha õk bíznak benne, akkor csak jó lehet. Eddig két rövidfilmje van és videoklipeket, valamint reklámokat rendezett.

Emellett elõkészületben van még egy másik Alien projekt is (2012-es dátummal), de azt nem tudni, ehhez van-e köze.
2009. június 09. 16:04 #2
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Én spec. jobban örültem volna ha egy normál folytatást csinálnak az eredeti Ripleyvel, a Földön.
2009. június 09. 16:07 #3
- törölt felhasználó -    
Szerintem már nincs az a pénz, amiért Weawer elvállalná Ripley-t mégegyszer. Fõleg ha a két befuccsolt AlieVSPredator-filmeket vesszük alapul. Várni kellet volna még, amíg az emberek elfelejtik azt a két sz@rt...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!