Oliver Phelses, Bonnie Wright, James Phelses and Tom Felton attend 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' Paris Train Launch at Gare du Nord on June 8, 2009 in Paris, France
2011. február 15. 16:10
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Jó képek köszönöm!
Miért pózol Bonnie a Hölgy egyszarvúval, c kárpitsorozat egyik része előtt? Hogy kerül ez a kép oda? Már a HP 6-ban (?) is feltűnt nekem 2 része is a sorozatnak... Jó lenne tudni miért ezt a sorozatot választották... Bár az köztudott, h világhírű, de akkor is...
Miért pózol Bonnie a Hölgy egyszarvúval, c kárpitsorozat egyik része előtt? Hogy kerül ez a kép oda? Már a HP 6-ban (?) is feltűnt nekem 2 része is a sorozatnak... Jó lenne tudni miért ezt a sorozatot választották... Bár az köztudott, h világhírű, de akkor is...
2011. február 26. 12:47
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (RoseAnn @ 2011.02.15. 16:10)
Jó képek köszönöm!
Mert a Griffendél társalgójában a falon függő kárpitok a híres, 16. századi Hölgy egyszarvúval című sorozat másolatai.
2011. február 26. 14:25
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.02.26. 12:47)
Mert a Griffendél társalgójában a falon függő kárpitok a híres, 16. századi Hölgy egyszarvúval című sorozat másolatai.
Azt viszont nem tudom miért pont ezt választották a filmbe.
Tudom, h ott is azok vannak csak arra voltam kíváncsi, h miért ezt választották... Annyit tudok, h nemrég újraszőtték a sorozatot, de nem hiszem, h a HP miatt... : )
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

1 felhasználónak tetszik: