szerintem nagyon szép ezeken a képeken
Lindsay Lohan - Eddie Malluk photoshoot
2009. június 07. 20:15
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ezt még nem láttam fent
2009. június 07. 21:01
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
nincs mit, ezeket a képeket én is imádom
amúgy itt nem csak tûnik, itt még szerintem 100%-osan az is volt
Elvégre is 2003-as
amúgy itt nem csak tûnik, itt még szerintem 100%-osan az is volt
Elvégre is 2003-as
2009. június 19. 21:11
|
|
|
azért ne essünk túlzásokba, az idei és tavalyi fotózásokon is gyönyörû (legalábbis többségben)
1 felhasználónak tetszik:
tamara86
2009. június 19. 22:33
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
én nem érzem túlzásnak... persze ez személyes vélemény.
a smink meg a retus sok mindent elfed. kezdem azt hinni, hogy soha nem jön már teljesen rendbe. de persze örülnék neki ha ez nem így lenne. de már megint kórosan sovány és iszonyat nyúzott.
azért szurkolok neki.
a smink meg a retus sok mindent elfed. kezdem azt hinni, hogy soha nem jön már teljesen rendbe. de persze örülnék neki ha ez nem így lenne. de már megint kórosan sovány és iszonyat nyúzott.
azért szurkolok neki.
2009. június 19. 23:51
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2009. June 19. - 21:11)
azért ne essünk túlzásokba, az idei és tavalyi fotózásokon is gyönyörû (legalábbis többségben) 
szerintem se túlzás amit Tamara írt és attól hogy neked õ a legnagyobb kedvenced még észrevehetnéd,hogy anorexiás lett és beteg,nem a fotósorozatokból kell leszûrni mennyire néz ki vki egészségesen...Lindsay egy nagyon szép lány,de mára teljesen tönkre tette magát és ezek a dolgok már nem csak ilyen fiatalkori lázadások szerintem,nem normális amit mûvel...
remélem idõvel helyrejön,amíg nem késõ
ezen a sorozaton nagyon jól néz még ki és szerintem a súlyával sincs gond
2009. június 20. 22:09
|
|
|
jó, akkor innentõl kezdve no komment -.-"
(úgy viszonyulok az emberekhez, ahogyan õk hozzám - tehát ebben az esetben bunkón) sorry
(úgy viszonyulok az emberekhez, ahogyan õk hozzám - tehát ebben az esetben bunkón) sorry
2009. június 20. 22:26
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2009. June 20. - 22:09)
Ebben mi volt a bunkóság?? Ennyire te se lehetsz elvakult. Ez tény, nincs mit rajta vitatni.. Persze reméljük, hogy innentõl kezdve már másképp él!
2009. június 21. 10:53
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2009. June 20. - 21:09)
nálad valami nincs rendben, ha azt gondolod, hogy az elõzõ hozzászólások bunkók voltak
én nem értem, hogy miért kell ennyire elvakultnak lenni. de a Te dolgod.
2009. június 21. 12:11
Idézet(tamara86 @ 2009. June 21. - 10:53)
nálad valami nincs rendben, ha azt gondolod, hogy az elõzõ hozzászólások bunkók voltak

még 15 sincs, nem is kell többet várni tõle
2009. június 21. 22:23
|
|
|
basszus annyira szánalmas...mi az,hogy még 15 sincs? b*eg, és akkor? ahogy elnézlek kedves 'Ádám' pofa, hozzád képest az eszem biztos több -.-" nem értem mit kell itt szórakoznod a korommal..pff...egyéblént nyílván nem jöttél még rá, hogy az inteligencia nem kortól függ -.-" de valószínûleg agyban te semvagy több.sõt!sokat mondtam..
amúgy lányok, ha visszaolvassátok, rájöhettek hogy igenis bunkók voltatok egy picit, már bocsi... egyáltalán nem estem túlzásba, de elegem vam, hogy minden ember csak lindsayn veszi észre, hogy VOLT rossz idõszaka, pedig aztán szinte minden sztárnak volt/van/lesz. csak rengetegen nem veszik észre, hogy õ már nem ott tart... már rég kilábalt belõle, a labor painst pénetken mutatták be a román mozikban, és linds új lemeze is készülõben van. ( így fejbõl azt hiszem 2-3 szám van meg belõle) szóval már kilábalt a "válságból".. egyébként egy interjúban a vékonyságára azt mondta hogy õ így érzi magát jól a bõrében, akkor meg? amúgy veletek nem szeretnék veszekedni, csak ezen a csávón akadtam ki, de elég rendesen..pff -.-"
amúgy lányok, ha visszaolvassátok, rájöhettek hogy igenis bunkók voltatok egy picit, már bocsi... egyáltalán nem estem túlzásba, de elegem vam, hogy minden ember csak lindsayn veszi észre, hogy VOLT rossz idõszaka, pedig aztán szinte minden sztárnak volt/van/lesz. csak rengetegen nem veszik észre, hogy õ már nem ott tart... már rég kilábalt belõle, a labor painst pénetken mutatták be a román mozikban, és linds új lemeze is készülõben van. ( így fejbõl azt hiszem 2-3 szám van meg belõle) szóval már kilábalt a "válságból".. egyébként egy interjúban a vékonyságára azt mondta hogy õ így érzi magát jól a bõrében, akkor meg? amúgy veletek nem szeretnék veszekedni, csak ezen a csávón akadtam ki, de elég rendesen..pff -.-"
2009. június 21. 22:45
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
IIgen igen egyetértek az elöttem szoloval lindsayvel!!!!minden sztárnak vanank rossz idöszakai de attol még lehet öket szeretni.hiszen mi is néha hétvégente beiszunk..csak ezekkel éppen nics tele a vilásajto..szerintem szép és tehetséges szinésznö.nálunk sajnos nem mutatták be pár nagyon értékes filmjét..nekem csak az az egy nem tetszik hogy mért azt a rohadt ronda sam ronsont választotta magának..dehát õ tudja..az uj filmjét kiváncsian várom.érdekes szerepe lesz:D
2009. június 21. 22:46
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(kanka @ 2009. June 21. - 22:45)
minden sztárnak vanank rossz idöszakai de attol még lehet öket szeretni
igen, ez igaz, de ha rossz idõszaka van valakinek, nem éppen a legjobb dolgokat csinálja és nem a legjobban viselkedik... én csak azért "hidegültem" el tõle kissé
nem tetszettek a cselekedetei...ugyanígy voltam Britneyvel is...bírtam, aztán jöt ez az õrülete és csak sajnálni tudtam, meg drukkolni neki, hogy kilábaljon belõle...most hogy sikerült neki, megint jobban állok hozzá
szal csak ennyirõl van szó
(ne kövezzetek meg, de sztem sem voltak bunkók a lányok, én nem éreztem annak és nekem eléggé van tapasztalatom a fórumokon unatkozó taplókkal - ilyesmin nem kell összekapni)
2009. június 22. 11:11
|
|
Nevard_1969új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 19747 offline
|
When she was cute - thanks
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.