Elle Fanning - Jeff Vespa Portrait Session at Sundance Film Festival
2009. június 06. 16:42
The Nines Cast Portrait Session at Sundance Film Festival.
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2009. december 17. 00:06
Idézet(csabi1984 @ 2009. December 16. - 23:55)
Sziasztok! Ki ez a kislány? Csak nem Dakota Fanning kishuga?
Igen, õ Dakota hugicája
2009. december 18. 17:48
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
óóóh de szuper, köszi.
amióta láttam a The Nines-t, kutatok mindenféle képet amin Ryan Melissa és Elle van együtt.
egyébként van valaki aki látta a filmet? számomra picit elvont volt, nem hiszem, hogy teljes mértékben megértettem..
amióta láttam a The Nines-t, kutatok mindenféle képet amin Ryan Melissa és Elle van együtt.
egyébként van valaki aki látta a filmet? számomra picit elvont volt, nem hiszem, hogy teljes mértékben megértettem..
2009. december 18. 23:31
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Idézet(eventyr @ 2009. December 18. - 18:48)
óóóh de szuper, köszi.
én láttam, igazából én sem értettem tisztán az utolsó 10 percig, mert ott össze raktam hogy akkor most mivan... de nekem tetszett, Ryan és Melissa is nagyon jót alakitottak!
2009. december 19. 07:37
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
Idézet(nicky21 @ 2009. December 18. - 23:31)
én láttam, igazából én sem értettem tisztán az utolsó 10 percig, mert ott össze raktam hogy akkor most mivan... de nekem tetszett, Ryan és Melissa is nagyon jót alakitottak! 
hát valamit én is összekapartam a végére, hogy úgy érezzem, volt értelme
egyébként nekem is tetszett, leginkább az alakításaik miatt. mert az számomra kifogástalan volt. Ryant meg alapból szeressük és Melissát is
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.