Idézet(Necros @ 2009. June 4. - 13:04)
Ezek közül többet nem láttam, de Jim Carrey nagy arc, szóval látatlanban elfogadom.
Ez korrekt.
Viszont a többi tényleg röhej... Az Alkonyat, ami egy nagy rakás sz*r, egy rendes díjátadón nem nyerhetne ennyi díjat, sõt, egyet sem... Szánalmas...
Szerintem senki nem sz*rozta le a te kedvencedet, úgyhogy megkérnélek rá, hogy te is legyél tekintettel arra a RENGETEG Twilight rajongóra itt a fórumon, akiknek ez nem esik túl jól.
Nem tetszhet minden mindenkinek, egyértelmû, hogy minden embernek más az ízlése, de ha nem tetszik valami azt le lehet írni szépen is, nem kell rögtön sz*rozni.
Abban tökéletesen igaza van mindenkinek, hogy ez egy rajongói díj, egy fõleg fiataloknak sugárzó csatornáé. Szóval magyarázza már meg nekem valaki ezt a hatalmas felháborodást... a Twilight most a tinik kedvence, normális szavazás volt, bárki szavazhatott és a Twilight nyerte a díjak többségét. Ha az embereknek ez tetszik, és így döntöttek, akkor végképp nem értem miért kell itt "rendes" díjátadókról beszélni. Rögtön más lenne errõl a véleményed, ha az nyert volna, aki vagy ami neked is jobban tetszik.
Ó és mellesleg: ennek a nagy rakás sz*rnak több millió rajongója van szerte a világon. Na ez vajon hogy lehet?