Amúgy
Supernatural Asylum 3 - Birmingham UK
2009. június 02. 11:50
|
|
Alice Monrawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 79682 offline
|
Köszi a képeket!
Jared pont úgy néz ki, mint bmelyik törpe Hófehérke csapatából!
De elnézve a képeket, most már irigylem a barátnõmet, hogy kint lehetett.... és utálom a számvitel vizsgámat, amiért én nem lehettem ott
Jared pont úgy néz ki, mint bmelyik törpe Hófehérke csapatából!
De elnézve a képeket, most már irigylem a barátnõmet, hogy kint lehetett.... és utálom a számvitel vizsgámat, amiért én nem lehettem ott
2009. június 02. 17:10
|
|
Alice Monrawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 79682 offline
|
Imádom Jared buksiját...
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2009. június 02. 17:49
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Woow... Tyúúú... micsoda "hajkölteménye van Jarednek!!"
De azért így is cukik!!!

Köszi!
Köszi!
2009. június 08. 11:22
|
|
Alice Monrawúj tag |
|
Idézet(bötti @ 2009. June 7. - 19:27)
Jensen sehol se mosolyog, elég nyúzottnak tûnik szegény.
Reméljük a nyáron kipiheni magát és elmegy fodrászhoz

Reméljük a nyáron kipiheni magát és elmegy fodrászhoz
Köszi az újabb adag képet!
Jensen azért volt nyúzott, mert megmûtette a bal szemét, s elvileg pihentetnie kellett volna, ezért volt rajta néha napszemüveg. ÉS nem is nagyon ülhetett volna repülõre...
A második sor elsõ képén látszik is a szemén, hogy még kissé véres
2009. június 08. 18:30
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Alice Monraw @ 2009. June 8. - 10:22)
Köszi az újabb adag képet!
Jensen azért volt nyúzott, mert megmûtette a bal szemét, s elvileg pihentetnie kellett volna, ezért volt rajta néha napszemüveg. ÉS nem is nagyon ülhetett volna repülõre...
tényleg??? ezt nem is tudtam.
2009. június 09. 18:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Valaki nem tudja véletlenül miért kellett mûteni Jensen szemét
Egyébként nagyon jó képek
Egyébként nagyon jó képek
2009. június 10. 14:06
|
|
Alice Monrawúj tag |
|
Azért kellett mûteni a szemét, mert rövidlátó volt. Szval semmi nagyon komoly gond nem volt a szemével.
2009. augusztus 09. 22:59
|
|
Deanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.03. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 45251 offline
|
Most, hogy véletlenül ide is feltaláltam, tök jó érzés volt fotók képében kicsit újraélni azt a fantasztikus élményt, ami az Asylum volt!
Alice, hidd el én is sajnálom, hogy nem tudtál kijönni velünk, imádtam volna ha te is ott lettél volna. De összehozzuk még, hidd el... csak te meg én, és Jensen meg Misha...

Amúgy Jensen haja élõben határozottan szexis volt (mindkét frizu), és akik szerint ezek nem jók, azok örüljenek hogy nem látták a péntekit, na mert az aztán tényleg kemény volt
Ha esetleg valakit érdekel egyébként, írtam egy kis összefoglalót a kinti élményeimrõl, megtaláljátok itt:
http://deanawinchester.livejournal.com/21844.html#cutid1
Alice, hidd el én is sajnálom, hogy nem tudtál kijönni velünk, imádtam volna ha te is ott lettél volna. De összehozzuk még, hidd el... csak te meg én, és Jensen meg Misha...
Amúgy Jensen haja élõben határozottan szexis volt (mindkét frizu), és akik szerint ezek nem jók, azok örüljenek hogy nem látták a péntekit, na mert az aztán tényleg kemény volt
Ha esetleg valakit érdekel egyébként, írtam egy kis összefoglalót a kinti élményeimrõl, megtaláljátok itt:
http://deanawinchester.livejournal.com/21844.html#cutid1
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: